שתי שאלות בקשר ל- 50 CENT

tzafrirs

New member
שתי שאלות בקשר ל- 50 CENT

קודם אני רוצה להגיד, שמאז ששמעתי עליו פעם ראשונה והורדתי את השיר שלו In Da Club השתגעתי! אז קניתי את הדיסק שלו כמובן! אז... השאלות (הבקשות שלו הם, בבקשה...): 1) למישהו בבקשה יש את הליריקס (המילים) של השירים בדיסק, משום ששם אין את המילים ? 2) אני מאוד התלהבתי מהלבוש שלו! אז יש לי בקשה עם מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול למצוא בגדים כמו שלו (במיוחד החגורה!!) ?? (יש תמונה מצורפת!) וגם איפה אני יכול למצוא את הכובע של זה בצד ימין שיושב (הכובע השחור!) תודה רבה לכל מי שיענה לי!

kref

New member
חרא ראפר

וזה נראה לך כמו כובע??? שכחתי איך קוראים לזה אבל זה לא כובע הרבה ראפרים שמים את הז מתחת לכובעים תראה לדוגמא את עלי גי (לא ממש ראפר אבל זה הקטע שלו) ועוד הרבה

mayatron

New member
about the belt

its a gucci belt, theres not really "50" on it. they changed it on the computer i guess and i know that because i have the 50 dvd and theres a scene in there from the album cover shoot, and he's wearing gucci shit. later.

DJ JuVi

New member
את הכובע תוכל למצוא בחנות מאד מאן..

למה לא לעשות פרסומת אם כבר... את הכובע (אם מתעקשים לקרוא לזה כך...) תוכל למצוא בחנויות מאד מאן שנמצאות בדיזנגוף סנטר או בתחנה המרכזית בת"א. שם תוכל למצוא עוד פרטי לבוש בסגנון הזה, מכיוון שזוהי רשת חנויות של בגדי מוזיקה שחורה. בנוסף תוכל למצוא שם דיסקים והרבה דברים שקשורים למוזיקה שחורה... ואפילו לקנות כרטיס במכירה מוקדמת להופעה (המדהימה שחובה להיות בה!) של מומי לוי!

kodman

New member
בקשר לחגורה

לך לאחת הרשתות של הצפוניות כמו קאסטרו וכדומה ותיקנה חגורה ב 80-100 שקל, לך איתה לחנות תכשיטים תן למוכרת בין 10,000$ ל 30,000$ תגיד לה שאין כרטיס מועדון והיא תגיד לך לחזור עוד יומיים. תחזור אחרי יומיים תהיה לך חגורה ספיישל עם יהלומים וזהב. kodman

tzafrirs

New member
נורא מצחיק... ו...

אני התכוונתי לחגורה כאילו עם הקטע של ה- 50! וזה היה נורא מצחיק מה שאמרת! ח ח ח ח

LUNA GIRL

New member
היי

יש אחלה אתר למילים של שירים. אולי יש שם גם של פיפטי. WWW.LYRICSCAFE.COM

WickiD

New member
סתם ידע אישי...

ל"כובע" הזה קוראים du-ragg (נדמה לי)... ...ויש לי שניים כאלה כיף לי ...!! פצייץ לי...!!! בהלבללהלבלהלבללהלבלהלבלהלבלהלבלהללהבלהלבלהלבלהלבל

theNAILER

New member
אח שלי זה לא דוראג

1.דוראג זה עם עוד בד מאחורה... אז יופי שיש לך שניים, זה רק לא דורג... 2. ממתי מאדמאן מוכרים כאלה?? 3. תבין, בשביל ללכת עם חגורה כזאת צריך 6 ניגרים שורים אחד אחד ושני פיסטולים בכל יד כדי שלא יטחנו את האמאמאמא שלך מכות וייקחו לך אותו. 4. אם כבר- תזייף... קח חגורה מזויפת מהשוק ותשים פייטים ונצנצים..
5. אתה GAY?

micL

New member
אני יודע איפה אפשר למצוא את זה

בבית של פיפטי. קונים כרטיס טיסה לניו יורק.... fuck it אין לי כח להמשיך

hevel

New member
אפרופו בגדים של 50סנט, גם לי יש

שאלה בנושא- תגידו מה זה הבד הזבן שהוא שם מיתחת לכובע? איך אני יכול להשיג את זה או לעשות את זה?

BoogieDTN

New member
זה לא כובע

ולא בד, קוראים לזה DURAG וזאת מן בנדנה שנמתחת לך על הראש... אם אתה לבן אז זה נראה עליך סתם כמו כובע שחייה....

hevel

New member
אני לא ממש לבן, אבל גם זה לא משנה

ממש כי גם אמינם לובש דורג וזה דווקא דיי נחמד עליו. בקיצור, איך אני משיג\קונה\עושה את הדורג הזה???? ואיפה?
אה ותודה על המידע

Itai S

New member
עומרי,

1. שוב נדפקת, אפשר לקנות בארץ בצורה מסודרת רק במאד מאן. 2.מה שיש לשחור מימין זה WAVECAP ולא דוראג כמו שאמרו פה. 3. מתי אתה ממש את חזון יישוב הנגב ופותח SWEATSHOP לבדאווים

hevel

New member
חח תודה על עזרתך../images/Emo13.gif.

וואלה אולי אני יבקר שם בחופש. כמה זה ניראה לך עולה הוואיבקאפ הזה? ואם זה לא דוראג אז מה זה דוראג?

Itai S

New member
זה עולה 30/35 ככה במאד מאן

הם מוכרים דוראגס
(חומר נמתח בד"כ לייטקס שנצמד לראש עם שתי חתיכות שנקשרות מאחורה (מה שיש לאמינם ופיפטי בד"כ) WAVECAP-גם לייטקס רק שהוא לא נקשר מאחורה הוא פשוט נצמד לראש, כמו כובע גרב (מה שיש להוא בתמונה) אם יש לך מישהו שנוסע לארה"ב אז שם נמכר בהרבה יותר זול.

Itai S

New member
תיקון

(מה שיש להוא בתמונה) - הכוונה לזה מימין לפיפטי סנט בתמונה הראשונה. בתמונה. בתמונה שאני שמתי של פיפטי זה דוראג. ואם כבר..תוריד את השיר של נאס DURAGS, שיר ענק.

hevel

New member
איתי תודה על עזרתך!

המחיר במאד מן אולי קצת מוגזם אבל אולי אני יקנה, או שאני יסע לנויורק בחופש הגדול (הנה סקופ
) ואני יקנה את זה שם. נ.ב- כנראה אני יבלה הרבה ברחובות החשוכים
של ברוקלין דודי גר שם. בנתיים- u can find me in da club!

למעלה