שתי שאלות בנוגע ל-iTunes

שתי שאלות בנוגע ל-iTunes

1. איך אפשר להעתיק שירים מתוך ה-iPod שלי לתוך ה-Library מתוך האיטונז? 2. מה עושה ה-V הכחול הזה לצד כל שיר ומה קורה שמסירים את ה-V הזה?

OrlyNL

New member
שתי תשובות

1) לא ניסיתי אף פעם, אבל נראה לי שפשוט גוררים את השיר מתיקיית האייטונז לליבררי. לא? 2) אם תסיר את הוי הכחול, השיר לא יתנגן. (ובנימה קצת אישית, בתוספת התנצלות מראש אם אני פוגעת בך, אבל זאת שאלה לפורום? אי אפשר להוריד את הוי ולראות מה קורה?)

אממ

1. צודק, דרך האיטונז אי אפשר להחזיר שירים מהאיפוד צריך תוכנות אחרות כמו podutil שפותחות את האופציה, אפל מונעת את זה מטעמים של שמירת זכויות יוצרים. 2. אם אני לא טועה ביטול הסימון מונע עידכון השיר לאיפוד בסינכרון אוטומטי.

OrlyNL

New member
אלרונד, יכול להיות

שזה שונה במק? כי אצלי אם אני מורידה את הוי אז השיר פשוט לא מתנגן. אני דווקא משתמשת בזה הרבה, כשאני מנגנת שירים באופן רנדומלי באייטונז, ויש שיר שלא בא לי לשמוע, אז אני מורידה את הוי והוא לא מתנגן.

thekman

New member
משמעות ה-וי

אז ככה, המשמעות של ה-וי שאתם מדברים עליו באה לידי ביטוי בסנכרון אוטומטי. במקרים בהם משתמשים ברשימות השמעה ניתן לעדכן רשימות אלו באופן אוט' ל-IPOD. אז בא לביטוי אותו וי מפורסם, כאשר ניתן למנוע עדכון שירים ספציפיים על ידי הורדת ה-וי מאותו שיר. זהו! אין שום משמעות אחרת...

למעלה