שתי שאלות בבקשה

telefun

New member
שתי שאלות בבקשה

אהלן אנשים, מה קורה? 1. נעלמה לי הביתה מצד שמאל של המסך בקיובייס, זו שדרכה אני מגדיר את ה"אינפוט" וה"אאוטפוט" וזו שדרכה מגדירים עוד מספר דברים. 2. איך אני מקבע כלים שבחרתי ב"היפר סוניק" כמו כן איך אני מגדיר אותם כערוצים נפרדים, כעת הם אצלי תחת אותו ערוץ ואם אני עושה באלנס זה מגדיר לכל הכלים של ה"היפר סוניק" תודה רבה מראש

HeavenlyB

New member
תשובות

1. יש לך חמישה כפתורים בצד שמאל למעלה. אחד מהם מסתיר/מגלה את אותה עמודה בצד שמאל. 2. את הבלאנס אתה יכול לעשות או בתוך ההיפר סוניק, או להוציא מיציאות שונות, נדמה לי מעמוד ה-Set-up. עד כמה שזכור לי יש ארבע יציאות סטריאו שאליהן אתה יכול לשלוח את הכלים. כדי לשמור סט, בראש העמוד יש לך אפשרות לשמור את הסט-אפ שעשית. למרות שהפרוייקט אמור לזכור את הסט-אפ בכל פעם שאתה פותח את הפרוייקט.

telefun

New member
תודה אבל....

אכן ישנם חמישה כפתורים בצד שמאל למעלה, אבל אף אחד מהם לא פותח לי את התיבה שדרכה אני מגדיר את המקלדת וכו', אני מתכוון לתיבת ברירת המחדל שנפתחת בכל פרוייקט חדש לגבי השאלה השנייה: הבנתי אותך, אני אנסה, תודה

HeavenlyB

New member
תשובה

העמודה בצד שמרל יכולה להראות לך מספר חלונות. לכל חלון יש כותרת מעליו, שאם אתה לוחץ עליה, ייפתח לך אותו חלון שאתה רוצה. החלון בו מגדירים את הכניסות והיציאות הוא הראשון ברשימת החלונות.

למעלה