שתי שאלות אם אפשר ! :)

randomo2

New member
שתי שאלות אם אפשר ! :)

1. אני צריך המלצה לוי אס טי טוב לכלי מיתר - בייחוד כינור. וגם צריך חליל אירי. 2. אני מתלבט כבר תקופה לגבי מיקלדת שליטה ומעוניין לרכוש משהו בסיסי בנתיים. הייתי בחלילית והראו לי דגם בסיסי של M AUDIO ארבע אוקטבות אם אני לא טועה. שמתחבר דרך יו אס בי. עכשיו השאלה מתחלקת לכמה חלקים: - יש לי חיבור מידי בכרטיס קול. האם להתעקש על מקלדת שליטה עם חיבור מידי ? זה אמור לתת סאונד יותר איכותי ? מה ההבדל בעצם בין יו אס בי למידי בטיב החיבור וכו'.. ? - ראיתי פרסומת בעיתון לכלי זמר לסינטי של ימהה פחות אותו יותר באותו מחיר של המקלדת שליטה שהציעו לי ( זה היה 700 שקל בערך) עכשיו השאלה היא, לא עדיף לי לרכוש סינטי שאני יוכל לנגן בו גם ללא קשר למחשב? כי הרי המקלדת שליטה חסרת תועלת ללא מחשב והסינטי גם יכול להתחבר במידי וגם להיות סטנד אלון?... תודה רבה!!

היי

דבר דבר קודם כל לMIDI אין איכות סאונד , MIDI זאת שפה , ככה שגם בUSB וגם בMIDI הפעולה היא אותה פעולה מה שכן יש אנשים שמעדיפים לא "לבזבז" כניסת USB ונשארים עם הMIDI הסטנדרטי לגבי מקלדת שליטה מול סינטי זול של ימאהה - אני הייתי הולך על מקלדת שליטה , בסינטי אין את הפרמטרים של חשיבת MIDI כמו במקלדת יעודית לשליטה במחשב ולכן אם המטרה שלך היא עבודה במחשב , אל תתלבט אפילו! בהצלחה

randomo2

New member
תודה רבה, עזרת מאוד.

אז מקלדת שליטה it is.. לגבי הוי אס טי, מישהו מכיר ?

למעלה