שתי שאילות

אור ב

New member
שתי שאילות

קודם כל הכלצית הירוקה שלי (שמתי לב לזה אתמול ששטפתי את האבנים שלי לפני הוצאתם החוצה לירח המלא היפה שהיה אתמול) שמתי לב שהיא כבר לא כל כך ירוקה....היא כאילו הופכת ליהיות שקופה... למה?, איך? ועוד משהו שאני לא מבין איך... איך מגלים את התכונות של האבנים למשל שהאמטיסט עוזרת בהקלת כאבי ראש ויש לאבנים אנרגיות כאלו וכאלו איך מגלים את זה? תודה

stoneage

New member
הי אור, כנראה שהכלצית

ממש התחברה אליך והיתה לה השפעה. לעיתים קרובות אבנים משתנות . לעיתים הן נעשות "נקיות" יותר וכאשר מישהו חולה או מישהו הסובל מכאב אוחז בהן הן חוזרות למצבן המקורי . אם היא נקיה או שקופה יותר סימן שעשית לה משהו או להיפך. כאשר אמא שלי שברה את עצם הירך לפני כחודשיים, בבי"ח היו מספר כלציות ירוקות במיטה צמוד לרגל. הרופאים והאחיות נדהמו לגלות כמה שהן היו חמות ודביקות. האבנים כנראה הקלו מאוד על הריפוי הראשוני לפחות וזה השפיע עליהן. לגבי השאלה השניה,,,חבל שלא הגעת להרצאה שלי באלטרנטיבה...בכל אופן אני מקבלת את המידע ממספר מקומות: בראשית דרכי קראתי המון חומר (פעם, שאף אחד בארץ לא שמע על קריסטלים וחשבו שאני טרולולו), צברתי את הידע והתחלתי להמליץ לאנשים. כאשר אנשים חזרו וסיפרו על הצלחה המלצתי לעוד על אותה אבן לאותה מטרה וכך הלאה. לפעמים לקוח נכנס ומספר שאבן מסויימת עשתה לו כך וכך אז אני ממליצה לאדם הבא שמבקש וכשגם הוא מספר על הצלחה אני רושמת. כך כתבתי את הספר. יש גם תחושות ואינטואיציות בזמן אחיזת האבן. יש גם בסיס שנלמד במשך השנים ואח"כ עם קצת לוגיקה אפשר להגיע להמון. לפעמים אנשים מבקשים אבן לבעיה מסויימת ואני אומרת שלפי הידע שלי זו וזו ולפי האינטואיציה נראה לי שכדאי להם אבן אחרת. לא יודעת מאיפה זה בא. סתם כך קופץ לי. וחוצמזה, יש מידע עתיק (פרוט על חלק מהאבנים בסוד הקריסטלים) ובנוסף האבנים מורכבות ממינרלים שלהם תכונות משלהם (אבן המכילה כלציום למשל קשורה לעצמות ושרירים) והן צבעוניות ולכל צבע השפעה ללא קשר לאבנים. ניסתי למצות, מקווה שקיבלת את הרעיון הכללי

למעלה