שתי קושיות...

מורלו

New member
שתי קושיות...

קודם כל שלום לכולם, אני חדש בפורום... שתי שאלות בפי: 1. אני מתאמן בשחייה במסגרת קבוצת טריאתלון. מבדיקת הזמנים שלי במרחקים שונים הגעתי למסקנה שהסיבולת כוח שלי זקוקה לחיזוק. יש לי כרטיס לחדר כושר, כך שכמעט כל מכשיר זמין מבחינתי. איזה תרגילים מומלצים לעשות על מנת לשפר את התחום הזה? רצוי שהזמן יהיה נמוך ככל האפשר. 2. היום ניסיתי את מכשיר החתירה ומאוד נהנתי. האם זה מוגזם לבצע שלוש סטים של חמש דקות פעילות על המכשיר? האם המכשיר מפתח סיבולת כוח והאם הוא נחשב בעייתי לברכיים?

ברוך הבא

סבולת כוח: היכולת של האדם להתמודד עם התנגדויות קלות עד בינוניות לאורך זמן מבלי להתעייף. לא נראה לי שהמסקנה שלך נכונה בעיקר אם מדובר על טריאטלון ?! לשאלתך, מכשיר החתירה מצוין עבורך כאשר עליך לעבוד בסטים ארוכים יותר של כ-15 דקות. אין בכלל בעיה לברכיים במכשיר הזה כל עוד העבודה מתבצעת נכון.

מורלו

New member
התוצאות שלי...

50 מטר: 30 שניות. 100 מטר: 1:09. 200 מטר: 2:35. 400 מטר: משהו בסביבות ה-5:40. זו נפילה גדולה מדי לדעתי (200 ל-400), אני אשמח לקבל הצעות לשיפור סיבולת כוח.

גלעד ק

New member
סיבולת

על מנת לשפר את הסיבולת עליך לעשות באימוני השחייה אימוני אינטרווולים . לדוגמא 400 דופק 28 200 קל התאוששות דופק 23.

למעלה