שתי נשיקות

טיפ_טיפ

New member
שתי נשיקות

למאבטחת

טיפ_טיפ

New member
מה שמצחיק הוא

שבניגוד לשאר הכתבות בנושא הפעם נדמה לי שהתאור לא כ"כ רחוק מהמציאות.

הלוואי...

וכל הבודקים וכל הנוסעים היו כאלה סובלניים אחד כלפי השני. הכל היה נראה אחרת. אם רק המתשאלים\המאפיינים היו מסתכלים לנוסע בעיניים בזמן שמדברים איתו ולא, כמו שלפעמים אני רואה, מסתכלים לעבר האופק ושואלים שאלות כמו מכונה... אם רק הבודקים היו עושים קצת פחות בלאגן כשהם מחפשים משהו בתיק של נוסע. אם הם רק היו נותנים קצת כבוד לרכוש של הנוסע ולא מפזרים אותו בכל המגזר... מברשת שיניים על הדלפק, מעיל על האי ג'י, צלחת על המריחן... ומה עם איזה חיוך? קצת לדבר עם הנוסעים? להסית את תשומת הלב של הנוסע מאופי הבדיקה... מנסיון, זה באמת עוזר לבדוק מהר יותר, רגוע יותר ובסוף עוד נפרדים מהנוסע בלחיצת יד וחיוך שניה לפני שהוא נכנס לדיוטי פרי. אז שמרו על עצמכם ותאהבו כאילו אין מחר

moria007

New member
בוא תשמע מה קרה לחברה שלי...

העלו אותה לבירור על זה שהיא היתה (ואני מצטטת!!!!) - "נחמדה מדי לנוסע". היתה לי פעם נוסעת שליוויתי שסיפרה לי שהיא חוזרת הביתה כי הבן שלה בעט בטעות בחתול שלה והחתול גוסס... ובערך כל נוסע מניו זילנד או אוסטרליה אני מיד שואלת מאיפה בדיוק ומספרת כמה היה לי כייף שם....... סוף-סוף דיווח אמיתי. רק לא ברור לי למה בדקו את המזוודות שלו מאחורי פרגוד, לדעתי זה חייב להיעשות מול הנוסע, לא?

טיפ_טיפ

New member
סתם ביש מזל

ליד הר"צים/רמ"שים עושים פרצוף רציני ובין לבין מעבירים דאחקות עם הנוסעים (כמובן בגבול הטעם הטוב)

oreni6

New member
בדיוק

אותן "דאחקות" הופכים אתכם לחובבנים.... הייתי שם... ראיתי.... והתקדמתי ממש רחוק

רווח נקי שלנו

רחוק מהעין רחוק מהלב. בקשר לזה שהעלו את חברה שלך לבירור... לא יודע על המקרה אז קשה להגיב. אבל אני יודע שגם הרמ"שים וגם הרצ"ים נחמדים לנוסעים ואפילו כשהם היו ברבח. ככה שזה נשמע לי מוזר. למרות ההרגשה שיש פה להרבה אנשים אנחנו לא בשדה קרב ואף אחד לא צריך להיות קשוח ליד נוסעים. להיות ייצוגי כן. אבל גוש קרח... לא נראה לי. פשוט לא להיות "שכונתי". אז...שלא יעבדו עליכם

JuveFan

New member
אני לא מאמין

סוף סוף כתבה שנוגעת לבידוק הביטחוני שאני באמת מאמין לה! קצת מוזר לי הקטע הזה שצריך ללוות את הנוסע עד לעליה למטוס, אבל אם צריך - לפחות עשו את זה יפה. הכותב היה יכול בקלות לעוות את כל מה שקרה ולספר איך השפילו אותו וצעקו עליו, כמו שהרבה אחרים אוהבים לעשות.

למעלה