שתי נסיכות

שתי נסיכות

הן נולדו בהפרש של 10 דקות הן זהות - מקסימות , נכון תאומות כמו נפש אחת בשתי עטיפות יפות כך הן יחד עכשיו צוחקות ובוכות- הנסיכות. זו מתנת אלוהים, זו בריאה שכזאת ילדים הם אושר, אם כל התקוות כל תינוק ועולל הוא עולם ומלואו ועוד שתיים זהים עוד יותר מיוחד מטבעו תארו לכם הריון לכאורה די תמים שהופך פתאום לזוג של אושר וחיים שתי אבני -חן חביבות, מקסימות ויפות משלימות זו את זו, פשוט מטריפות לפעמים שהם לבושות זהה זה מבלבל לפעמים שכהן רוצות אותו דבר ואין, זה מתסכל כל יום שעובר אני רואה מרחוק אותן גדלות ופורחות ואני... אני כבר לא הרבה לידן, ליד שתי הנסיכות ! שלכם, ענבר

taltallim

New member
הסכמה על המלוכה...

אההה... נעמי`לה אנחנו מתואמות היום - ענבר המלך!!! ראשית, שמחה שלפחות את קראת את מה שכתבתי לך... חבל שאני לא הצלחתי לקרוא אותך. שנית, העסל והבסל מתחלפים אצלי במהירות מסחררת היום... כשאתיצב אכתוב ביתר אריכות. אבל תודה על האופטימיות... ועל איחולי ההתבהרות. שלישית, חוזליטה מה??? כנראה אני לא מעודכנת... חשבתי לתומי שמצאה לה פורומים קצת יותר... אינטימיים ואולי הם מעסיקים אותה. היא עוד קוראת אותנו? חוזליטה חיזרי!!!!!! ואם לא מסרי לה ד``ש חמה ממני וקריאת חזרה נמרצת. שלך, תלתלים (בספירה...)

taltallim

New member
ואתה המלך

אבא של שתי נסיכות כאלה - אהבתך אליהן היא הכתר שלך ענבר... מרגש ומחמם את הלב לשמוע כמה אתה אוהב אותן, אני בטוחה שגם הן אותך. רגשות אשמה הם חלק מזה שיש לנו לב להרגיש איתו - ונכון שלנו הורים גרושים... יש אולי קצת יותר מלאחרים (ואני מדגישה - שרק אולי!!!)... אבל אתה קיבלת את ההחלטות שלך בחיים, להתחתן, לעשות ילדים וגם להתגרש. אני בטוחה שכל החלטה כזו, נשקלה לעומק, הרבה מחשבה ורגשות אמיתיים הושקעו בה... וזה מה שהכי חשוב. לך יש את חייך... לפרעה יש את שלה... וגם לנסיכות הקטנות יש את שלהן. והכי חשוב כרגע, יש להן אבא שכל כך אוהב אותן -אהבה כזאת לא תתן לך לטעות ענבר. היא תאיר נכונה את דרכך. בהצלחה, תלתלים.

אפרת.א

New member
תלתולו - כל מילה פגז קומפוט!

שומעים את צחוקן - דרכך רואים את קיסמן- דרכך בכל אות, בכל מילה נו, אבא - אלא מה? אהבתי מאד ענבר - אפרת

לך ענבר ,,,,

משום מה יש משהו בהודעות שלך -ענבר אשמח לדעת שאתה גם נימצא בצאט -ולהכיר יותר ואת האמת מחפשת אותך ולא מוצאת. ענבר-אשמח אים תהיה גם אתה מעונין לדבר בצאט אני בדר``כ נימצאת בנשואים נשואות. טופז**

למעלה