שתי מדינות לשני עמים

resh0

New member
כעת מתברר עד כמה שאתה עוור מדינית..

ארה"ב הגדולה הבינה כי היא מצויה במלחמה המאיימת על קיומה! קיומה עפ"י דרכה. האויב אכן הצליח לשנות את אורח החיים באמריקה וכעת יוצאת אמריקה להכות באויב ולהחזיר לעצמה את אורח החיים המועדף עליה. ארה"ב אינה מסתפקת במגננה...היא גם לא נושאת ונותנת על האויב, בטח שלא נכנעת לתכתיביו. האויב הפלשתיני אכן מצליח לשנות את אורח החיים של הישראלי והגיע הזמן שנבין את העובדה הפשוטה: אם לא נחסל את האוייב, אם לא נרחיק את האוייבים ואת נותני המחסה שלהם מאיתנו, יהיה זה נצחונם הגדול של אויבנו עד לחיסול קיומנו.

רלוונטי

New member
אתה לא ממש...................

מקושר לשיחה...ובהחלט סובל מפראנויות חריפות....תטפל בזאת!

nightbird

New member
לי לא, אבל -

אני בטוח שאפשר לקבל עותק בסוכת השלום של נוער מרצ בכיכר רבין.

BMW850

New member
צדק?

אם ניתן לערבים את מה שהם רוצים, יהיה שקט? אז למה שברק רצה לתת להם כל כך הרבה, יותר ממה שכל ראש ממשלה בישראל (מהימין ומהשמאל), היה מוכן לתת, למה הם לא לקחו את זה? כי הם רוצים להשיג את זה בדרך של מלחמה, של שפיכות דמים, הם רוצים לחסל אותנו, הם רוצים את כל ארץ ישראל. שרון, עשה הפסקות אש, והם בשלהם ממשיכים את הפיגועים, ולא חוזרים למשא ומתן.

דז

New member
איזה יופי

שמואלני שחושב שצרייך להיות נחמד לערבים ולתת להם הכול . ובאותה הזדמנות כול כך נחמד ועדיין למי ששלח תהודע שעליה הגיב , איזה יופי

BMW850

New member
כן

99% מהשטחים. את הבקעה ו 3/4 מירושלים אם אני לא טועה. מה שהם רצו, וגם אם לא, הם לא יכולים להסתפק בזה, או לקחת את ההצעה, ומשם להמשיך הלאה, בלי אלימות?

רלוונטי

New member
אתה טועה..........................

ושום התיחסות לפליטים שמהם ברק נבהל...והרי אנו לימדנו אותם שאנו מתיחסים רק שהורגים בנו....

BMW850

New member
אז הם יכלו לקחת את ההצעה ומשם...

להמשיך להדיין בצורה מתורבתת.

BMW850

New member
אנחנו צריכים להיות נחמדים ולוותר..

והם לא, הם צריכים להלחם בכוח על מה שהם רוצים. ולנו זה לא צריך להיות חשוב, המקומות הקדושים לנו, אנחנו אנשים בלי אמונה, ובלי רצונות. למה אתה תוקף את הימין בא"י שמוכן לשלום אמיתי, בלי לוותר על כל מה שהפלסטינים רוצים, ושאנחנו נישאר בלי כלום כמעט? למה אתה לא תוקף את הימין קיצוני, שגובל בטרור ברשות הפלסטינית, שהם לא מוכנים לשום פשרות, ורוצים גם לחסלינו? מצד אחד אתה מאשים את ה"פנאטיים" שלא מוכנים לוותר על הכל, ומצד שני אתה תומך בפנאטיים האמיתיים הקיצוניים בהרבה, התומכים בטרור, שלא מוכנים בכלל לשום פשרות, ושרוצים לפגוע בך, ופוגעים בך.

אתה באמת לא יודע?

ברק הציע להם מדינה על תשעים ושש אחוז מיש"ע ועוד ארבע אחוז בנגב, מדינה טהורה מיהודים כשאפילו הגרעין הקשה של יהודי חברון וקרית ארבע נזרקים מבתיהם, ירושלים בירה לשתי מדינות כשהכותל והשכונות היהודיות שלנו והר הבית והשכונות הערביות שלהם, הכרה פורמלית בזכות השיבה כשלנו יש זכות סירוב, אבל בכל זאת עלינו לקבל ריבבות פליטים כל שנה במשך חמש עשרה שנה. שלמה בן עמי אף עמר שהוא בסוף וויתר על גושי ההתישבות והסכים לתת להם מאה אחוז ולפנות אפילו את אריאל, מעלה אדומים ואלפי מנשה, או בקיצור כל ישוב ללא יוצא מן הכלל.

resh0

New member
אבל מה זה שמאל? איפה הוא?

זה שישנם כאן כמה צעקנים שמכנים עצמם "שמאלנים", אין זה אומר כי ישנם מספיק שמאלנים בישראל. השמאל בישראל מהווה היום כ- 15-20% בלבד מאזרחי ישראל, בתוספת של חבריהם - פלשתינאי ישראל. כאשר יטרונספרו פלשתינאי-ישראל אל תחום הרשות הפלשתינית, יוכלו שמאלני ישראל לבחור את האופציה ללכת ולהתגורר יחד עם "אחיהם" הפלשתינים בתוך הרשות הפלשתינית. אני משוכנע כי יקבלו שם יחס אוהד וחם!!!

BMW850

New member
מעניין

אם כל ערביי ישראל תומכים בפלסטינים, אחיהם, ונמצאים במתקפה נגדנו, נגד מדינת ישראל הטרוריסטית - למה הם לא מוחקים את אזרחותם הישראלית, והולכים להתגורר אם אחיהם? כי טוב להם פה, הם מתפרנסים פה, משתמשים בשירותי מדינת ישראל, ויחד עם זאת מאשימים אותנוו בטרוריסטיות. אם תקום מדינה פלסטינית, שהם כל-כך רוצים, האם הם יעזבו את מדינת ישראל הטרוריסטית ויעברו לגור עם אחיהם, טובי הלב, והצדיקים?

resh0

New member
אני מעריך שטוב העומק מהרדידות

שאותה מפגין בהודעותיך.

aaa123

Member
הימין מאמין למה שהערבים אומרים

יותר מהשמאל. השמאל לא מאמין למה שהערבים אומרים לבני עמם. השמאל מעדיף להתעלם מהעובדה שיש במערכת החינוך של הערבים הסתה נגד ישראל וארצות הברית. אני לא מאמין שהמנהיגות של הערבים רוצה לחסל אותנו,ומה שרוב הערבים שלא במנהיגות רוצים אינו דבר בעל השפעה על המציאות כי אין משטר דמוקרטי אצל הערבים.

BMW850

New member
צודק

השמאל אומר שהערבים בסדר, וצריך להאמין להם. הוא לא בסדר, אבל צריך להאמין לו כשהוא אומר שהוא רוצה לחסל אותנו. השמאל מתעלם מזה.

רלוונטי

New member
הדבר הגרוע ביותר שיכול

לקרות מבחינת המנהיגות הערבית באזורנו היא חיסולה של מדינת ישראל...ולא מתוך אהבה...

למעלה