שתי המלצות:

subzero

New member
שתי המלצות:

משחק התפקידים למחשב שקוראים לו DarkStone ומשחק הקופסא ששמו טליסמן או talisman שנייהם מחקים בצורה טובה מאוד(אי אפשר בצורה מושלמת) את עולם ה-DND.

עלפית

New member
טליסמן זה משחק תפקידים???../images/Emo29.gif

שחקתי בזה פעם!!! זה סתם משחק קופסא. לא היה לי מושג שזה משחק תפקידים!!

Master Boo

New member
הנזיר?! המכוער הזה עם הכוכב שחר?!

מה פתאום?!? טוב, אני יודע שזה נדוש- אבל הגמד הכי תותח!!!

Ergil

New member
הא?

חוץ מאי הטלת קוביה בסלעים כל היכולות של הגמד הן אלה שמקבלים מננס כתומך!

Ergil

New member
מה מגדת העתידות עשתה לך?

אם כבר להוציא את הנזיר אז גם את המכשף!

Raistlin

New member
מגדת העתידות יכולה

לזרוק קלף שהיא לא רוצה, לכן הנזיר ומגדת העתידות הם היחידים שיכולים להתמודד עם כל יצור

Ergil

New member
עברו כמה שנים טובות

מאז ששיחקתי בפעם האחרונה אבל נדמה לי שמגדת העתידות יכולה לזרוק רק קלפים של חפצים.

Raistlin

New member
שיחקתי לא מזמן

בערך שנה, היא יכולה לזרוק קלפי הרפתקאה

Ergil

New member
וואו

המון פוטנציאל לא ממומש. נו טוב, ממילא אין לי עם מי לשחק וכנראה גם איבדתי את רוב הקלפים.

די לדבר אל

תליסמן זה פורום משחקי תפקידים ותליסמן, אולם האופל, ועמק הפחד הם משחקי קופסה

Master Boo

New member
טליסמן, קודם כל.

ולמה בדיוק זה לא משחק תפקידים? לפי איך שאני רואה את זה, זה משחק תפקידים לכל דבר.

זה לא משחק תפקידים

כי משחק תפקידים הוא משחק שמדמיינים בו את ה"לוח" וטליסמן הוא משחק קופסה ( את/ה יודע/ת ) כזה שבה בקופסה ומשחקים על לוח וכ´ו ואם כבר אז טליסמן זה משחק שולחן כי משחקים על שולחן ( דהה ) אבל בשום מקרה זה לא משחק תפקידים.

hsotrt

New member
אוקיי בן-אדם!! עד כאן!!

אני מבין שאתה מתחיל (שנה זה לא הרבה...) ושאתה משחק רק מו"ד גרסה ראשונה ואתה משחק עם קבוצה קטנה אבל זה כבר עבר כל גבול!!!! להשמיץ את טליסמן??? את המשחק הגדול ביותר עלי אדמות??? הדבר שאני משחק בו מגיל 10??? דבר ראשון: כל דבר שבו אתה משחק דמות כלשהי גם אם אין לה נתונים סטטיסטיים ואין לך ספר שחקן וספר מנחה זה אומר שהזה לא משחק תפקידים??? אז איך אתה קורא למתישביי קאת´אן וWarHammer ועוד משחקי מיניאטורות??? האם זו זכותך לבוא לפורום משחקי תפקידים ולהשמיץ את המשחק?? ועוד בפרצוף כועס?? אני חושב שלו!! ודגש על החושב...

דרגורן

New member
איזה ויכוחים מיותרים ../images/Emo9.gif על מה אתם

רבים? טליסמן הוא משחק קופסא. ומשחק תפקידים! למה? קופסא - כי הוא בא בקופסא, יש לו קוביות ולוח. תפקידים - כי אתה משחק דמות מסוימת, ויש לך יותר אפשרויות בחירה מאשר במשחקי קופסא רגילים (כגון מונופול...) אם הוא גדול או קטן, כל אחד ודעתו שלו (פעם נהניתי ממנו מאד, אבל כיום אני לא חושב שאני אהנה ממנו באותה הצורה...)

Raistlin

New member
רעיון גדול ../images/Emo3.gif

במפגש הפורום (אם יהיה) נביא טליסמן ונשחק.......

לדעתי

דרגורן צודק שהאכן גם וגם אבל, אף אחד לא יגיד שאני מתחיל קודם כל אני משחק מתחילת השנה כש"הם אבל היו לי דמויות לפני כן יש לי את טליסמן ואני משחק בו מגיל 6 ובקשר לD&D גם כשהייתי בן 3 ואח שלי היה משחק אני אני הייתי יושב ומסתקל והסיבה היחידה שאני משחק בגירסה הראשונה היא שאין לי את הספרים ואני לא משחק בגירסה הראשונה של D&D אלה של AD&D אז אני מסקים שטליסמן הוא משחק תפקידים אבל אני לא מתחיל

למעלה