שתי המלצות וקישור

rnavina

New member
שתי המלצות וקישור

אתחיל בקישור- קטע מוצלח על שעות עבודה ואיכות חיים http://www.themarker.com/opinion/כללי/1.1641089 שתי המלצות: 1. הפסטה המלאה של ברילה. בניגוד לפסטה המיובאת ע"י חברת אדמה, שומר נפשו ירחק ממנה, הפסטה המלאה של ברילה טעימה גם למי שמתרחק מקמח מלא וממזון בריאות
2. כנראה לאחרונה התחילו לייבא לארץ את הסדרה פיקוליני מבית ברילה, (מפה העתקתי את הטקסט מאיזה אתר) פסטה המכילה 25% ירקות אמיתיים, בתוספת ל- 75% חיטת הדורום, המשמשת כחומר הגלם ממנו עשויה כל פסטה ברילה אמיתית. הסדרה כוללת 3 סוגים: פיקוליני- מיני פנה רגטה ירוק המכיל 25% תרד וקישוא פיקוליני- פיפטה רגטה אדום המכיל 25% עגבניות וגזר פיקוליני- מיני פרפלה כתום המכיל 25% גזר ודלעת

למה את לא ישנה את? תודה על הקישור

המעניין כשכותבים - 75% מרוויחים מתחת ל8500 השכר הממוצע במשק, 8500 זה נטו או ברוטו?

תודה. את הברילה המלאה אני קונה כבר שנים

(ואף ילד לא התלונן אף פעם...), אבל לא היכרתי את הצבעונית-ירקותית. אני אחפש. נראה לי שלכתום יש סיכוי אצלנו.

הפיקוליני מחיטה מלאה?

הייתה כבר פעם בארץ (בגרסא לא מלאה) כשהבלונדה הייתה תינוקת אפילו המלצתי עליה בפורום דאז... לפני מיליון שנים
מתאימה לתינוקות/ ילדים קטנים שקשה להם להתעסק עם הפוסילי או הפנה בגודלו המלא. (הקטנים שלי בני השלוש אוכלים את הגרסא לגדולים, כמובן מחיטה מלאה, בלי שום בעיה).

rnavina

New member
לא הבנת. זה לא היה בעבר. זו פסטה צבעונית

כי הוסיפו לה ירקות.

ההבדל לא גדול בהנחה שהיא לא מחיטה מלאה....

והגודל אותו דבר כמו שהיה פעם, פיקולו, נכון? (שזה העיניין העיקרי. מחית ירקות שמוסיפים לפסטה נחמדות בגלל הצבע, שזה בהחלט משמעותי לילדים סרבני אוכל, אבל לא שיש להן ערך תזונתי במובן של תחליף כלשהו לירקות "אמיתיים" ...)

פסטה פיקוליני - להיט אצל הבת שלי

שהיא סרבנית אוכל ובדרך כלל אוכלת כמו ציפור. הפסטה צבעונית - וקטנה ומתאימה מאד לילדים. מצטרפת להמלצה.

דנה561

New member
לגבי הפסטה הברילה המלאה

גם אני לאחרונה גילתי אותו (מאז ההריון לא מסוגלת לאכול את של אדמה ) אבל שימי לב שיש בה הרבה פחות סיבים תזונתיים ממה שיש בפסטה של אדמה הילדים שלי שבדרך כלל לא מוכנים לאכול פסטה מחיטה מלאה עם הברילה אין בעיה ואת של אדמה הם אוכלים רק בצורה אחת מיד אחרי הבישול אני לא שותפת במים קרים אלא מסננת מהמים החמים ושמה על זה פרורי גבינה צהבה הגבינה מותחת וככה הם אוכלים את זה ממש אוהבים

למעלה