שתי הופעות!

שתי הופעות!

שתי הופעות בחודש מרץ/אפריל בבארים, ת"או כפ"ס בבארבי ת"א 18/3(מי שחושב לב שישים בנושם
) בבארבי כפ"ס ב8/4 (מי שחושב לבוא שישים בנושא
)

בצה17

New member
נצל"ש-- עידן!!! ברשן!!! פרקשון!!!!

הופעה בבארבי ב18.03!!!! הולכים!!! סבבה?????
אני אומר לעמית היא בטח תקפוץ מרוב אושר היא מתה כבר ללכת להופעההה
וגם אנייייייי
חיח

פרקשון

New member
חח שכל הפורום יראה איך קוראים לי!!

האמת שעברתי היום באתר הרשמי כמו בכל יום ופתאום ראיתי בארבי ת"א 18.3 וואלה אני כבר לא יכול לחכות את תביאי אנשים ותארגני הסעה וכרטיסים ואני אביא את דני וקובי חלוקה שווה חצי חצי

בצה17

New member
חח כה מה רע? שידעו חיח!!

חחחח כל העבודה לי ואתה רק מביא את עצמך ועוד 2 חברים וזה חלוקה שווה??? חח תחמן!! אין מה לארגן הסעה נהיה 5 בול למונית! :> או 6 אבל מה צריך הסעה? יותר נוח מונית!! וזה גם כולה ת"א וייצק(נהג המוניות החביב עליי
) יארגן לנו מחיר אל תדאג!

בצה17

New member
דווקא אולי כה נארגן הסעה

תסדר שעוד חברים יבואו!! אני אשאל את אלעד יש מצב שהוא יהיה מעוניין

bubble gum bule

New member
חזייייי כפר סבא אתה באאא

אני ועמרי ועוד אנשים נבוא כניראה להופעה בכפר סבא ועם עידן בא אז עזי תבוא גםםםם אגב אפריל.. --- מי בא לרוק עצמאות?

Hezi The One

New member
אוי השנה אני חושב שאני אהיה ברוק

עצמאות...ואני אלך להופעה בכפ"ס אולי אם אני אשן אצל עידן או משהו

bubble gum bule

New member
סבבה =]

תבוא תישן אצל עידן יהיה סבבה =] הלכתי לישון יום קשה רצח =[ הכניסו חברה שלי למעצר ... רע רע רע יום משובח לכולם.. ועמרי ..... דבר איתי...

bubble gum bule

New member
חיחיחי ... + ניצלוש חשובבבב

חחחח עידן אל תדאג מקסימום הוא ישן באוהל בספיר לא יקרה כלום.. והנצלוש יש מיליון איקונים חדשייםםםםםםםםם
זורו
אחורה
קדימה
זכר
חללית
טלפון
טייפ
כסף
נקבה
למד
סוללה
סיגרייה
פופקורן
פח
פלפל
צבע
קונדום
קסדה
קשר
שף
שיקוי
תיק
שפם

../images/Emo95.gif אני באה לרוק עצמאות ../images/Emo99.gif

אני מקווה שאני יהנה כי יש לי פחד שהשילוש הקדוש והאהוב עלי לא יופיעו (היהודים, אביב גפן ומוניקה סקס) שייגעצ יופיעו בטוח אבל כמו שאמרתי בזמן האחרון אני לא מחבבת אותם אישית יותר מידי. בגלל זה רוב הסיכויים שאני לא אבוא לאף אחת מן ההופעות הללו. אבל מצד שני-שנחייה עד אז!!

למעלה