שתי הודעות

שתי הודעות

1)למי ששאל איך התגובה הקודמת שלי קשורה:תסתכל על ההודעה למטה. התבקשתי להמליץ על דיסקים שטובים שקניתי לאחרונה,עשיתי את זה אבל לא במקום הנכון. 2)קראתי את הסקר אבל אני חייב להסביר את זה לכל מי שאומר שאלאניס מזלזת במעריצים. תקשיבו,אלאניס כבר לא צעירה כמו שהיא הייתה בתקופתו של Jagged Little Pill . הבחורה כבר בת 28,היא מאורסת,היא עוד מעט תהפוך לאמא.למי יש כוח לרקוד על במות ולהתנהג כמו בת עשרה בגיל הזה?!חוצמזה,למה שאלאניס תזלזל במעריצים?הם אלו שמפרסמים אותה. מילא אם היה לה את האופי של,ותסלחו לי כל המעריצים,בריטני ספירס, הייתי מסכים שאלאניס מזלזלת,אבל פה מדבר על אלאניס מוריסט,לא על עוד סתם אחת.ותחשבו על זה........לגבי רשימת השירים:אם אלאניס מרגישה שמספר מסויים של שירים מבטא מספיק טוב את מה שהיא רוצה להביע,זה נכון!

מצטער על הקטנוניות אבל היא בת 30.

אבל בהחלט צודק לגבי הזלזול.

Kill Bernard

New member
אממ..

ברור שהיא לא מזלזלת במעריצים - גם סה"כ זכותה לעשות בהופעות שלה מה שהיא רוצה, לא? אם היא רוצה לקום ולעשות סטרפטיז באורך של חצי שעה וזה יהיה הכל, יבוא מי שירצה ולא יבוא מי שלא ירצה. גם כן נכון שאולי היא לא בדיוק בגיל של "להתנהג כמו בת עשרה" - אם כי זה לא בדיוק הפריע לה לעשות את זה גם.. אני יודעת, בגיל 25? 27? (You Learn
) אבל אני יודעת על עצמי לפחות, שבכל זאת הייתי רוצה בשביל עצמי, לראות אותה ככה בהופעה. האנרגיות, וואו. זה חביב ^^. אז זלזול במעריצים זה לא, אבל אני חושבת שדי בטוח להגיד שיש הרבה אנשים שמתגעגעים לתקופה הזאת, והיו רוצים לראות אותה ממשיכה עם זה (איך, איך היא יכולה להמשיך לשיר כ"כ מדהים ולשמור על צליל עם הקפיצות שלה? ואיך לא הסתובב לה הראש מכל הסיבובים האלה? אני הייתי מתרסקת בטוח תוך שניה
). וזה רק הגיוני לקוות לאורך הופעה טיפה יותר ארוך.. ז"א, אתה נוסע כל הדרך לאני לא יודעת לאן, ומוציא את מיטב כספך (שאין לך בינתיים
) בשביל לראות אותה - אז שלפחות יהיה ארוך
. אגואיסטי - שיהיה אגואיסטי, אני רוצה לשמוע הרבה!

Rוית

New member
"עוד מעט תהפוך לאמא"?

אתה יודע משהו שאנחנו לא?
"זילזול" זו מילה בעלת קשת רחבה של אפשרויות. כמובן שאנחנו לא מדברים על זילזול במובן של "אני באה לעשות כסף ולשיר שיר או שתים וללכת הביתה עם הארוס שלי" זה יותר במובן שאומר שפעם היא היתה עושה הופעות ארוכות, מושקעות, מידי פעם מוסיפה מילה או שתים לקהל (מעולם היא לא היתה דברנית גדולה) אבל עכשיו היא עושה הופעות של שירים בודדים, לרוב לא בצורה חדשה ומעניינת יותר, לא מדברת לקהל, ובכלל, בלי הרבה אינרקציה.. להרבה זה מרגיש כזלזול... מקווה שטיפה יותר הבהרתי את כוונת המשורר

לכל המגיבים

אני לא אכחיש שהייתי שמח לראות את אלאניס בתקופות הראשונות בקריירה שלה,אבל מה שהפך אותה למי שהיא היום זה העובדה שהיא מגוונת.אז נכון,היא כבר לא נותנת הופעות ארוכות,לא צורחת ומשתוללת על הבמה,והיא לא אגואיסטית,אבל כל זה נובע מהשינויים שהיא עברה במהלך 10 שנות קריירה(לא כולל את שני האלבומים הראשונים מקנדה),ואני שמח שהיא חולקת את כל זה איתנו ולא נותנת לעצמה להתמסחר ולכתוב על הנושאים "החשובים באמת".רק על זה היא ראויה לכבוד.בקשר להופעות?גם הופעה של שעה תעשה לי את זה(אם המבחר יהיה טוב,אז למה לא?). עוד מעט תהפוך לאמא:כבר כמה זמן שהיא מדברת על תינוק.נכון שגם בריטני ספירס מיחצנת את עצמה עם הטריק הישן הזה כל הזמן,אבל מהיכרותי עם אלאניס,נשמע שבקרוב היא תהפוך לאמא. חוצמזה,אם והיה מצב שבו היא הייתה נשארת אגואיסטית וצעקנית,והעולם היה האויב הכי גדול שלה כמו בתקופת "גלולה......",זה כבר היה מתחיל להמאס על כולם בגלל חוסר גיוון.כמה אפשר לשיר על אותו הדבר?

shikma r

New member
אני אוהבת אותה אבל לפעמים אני עצובה

ומרגישה כאילו איבדנו את אלאניס שפעם כל כך אהבתי. לפעמים אני מתעצבנת שרק האחים הגדולים שלי זכו להיות בהופעה מלאת אנרגיות שלה בימייה הטובים.. לפעמים אני מרגישה כאילו.. זה יישמע נורא, אני יודעת.. אבל.. כאילו היא מתה או משו.. פתאום היא נראית לי מבוגרת ולא מחוברת.. וכששואלים אותי איזה מוזיקה אני שומעת ואני עונה אלאניס אני רואה בראש שלי את אלאניס הפרועה לא את הנוכחית. כעס?! אין לנו בכלל זכות לכעוס או להתעצבן כי זה החיים שלה והיא תעשה בהם מה שהיא רוצה, ואני תמיד אוהב אותה ואם היא תבוא לארץ אני בטוח אלך להופעה שלה גם בזמן שאני יודעת שזה לא כמו פעם. כי אני מאוהבת באישה הזאת. אבל אני לא אשקר ואומר שאני אוהבת איך שהיא היום.. קצת מאוכזבת, אבל בעיקר מקנאה בכל אלה שכן זכו לחזות במחזות "אלאניס והפרעותייה".. [ תראו תראו אותי.. חוצפנית.. מבקרת בורום פעם בשנה ומפותחת תפה כאילו הפורום שייך לי. לא להתייחס יתר על המידה..:) ]

סקרלהט

New member
חייבת להגיב

ולא מתאפקת. אני הייתי כזאת, בת 16, שחלק גדול מעולם המוזיקה שלי לקחה אלניס. אני חיבת לציין שלעולם לא "הערצתי" את אלניס בצורות שקיימות היום, אלא יותר האזנתי (אפילו לא שמעתי או הקשבתי) לאלניס. הייתי שם לאורך כל ההתבגרות שלה ושלי, ולמרות שאני לא מתיימרת להבין איפה היתה ואיפה היא היום, אני יכולה להגיד שלכל דבר יש את השלב שלו, ואדם שמתבגר וההתבגרות הזאת מקבלת ביטוי ביצירות שלו - אין דבר יפה מזה. לדעתי, התקליט האחרון של אלניס הוא הטוב ביותר שלה. לא כי הוא באמת הכי טוב מוזיקלית, אלא כי אולי גם אני התבגרתי יחד איתה ואולי זה מה שהכי עושה את זה.

למעלה