שתי הודעות לי אליכם:

שתי הודעות לי אליכם:

האחת - לבקשתה של אחת המשתתפות החדשות*, שנדחפה על ידי החברים להתחיל אוסף חדש, העליתי מאמר נוסף - איך מתחילים לאסוף. גם הפעם, כל הערה והארה תתקבל בברכה. השניה - מחר בבוקר אני יורד דרומה, לאילת, עד מוצ"ש. ככה סתם, באמצע החיים, עם האשה והילדים. אתגעגע אליכם, ואני מניח שבעצירות אצל אברהם ואצל ניסים תהיה לי הזדמנות להכנס לפורום לבדוק שהכל בסדר. תתנהגו יפה, ואל תעשו שום דבר שאני לא הייתי עושה (ככה אמא שלי היתה אומרת, והיא הרי תמיד צדקה).
להתראות! * - לא יכול להגיד שמות, אבל אתן רמז - היא עומדת לאסוף דברים שקשורים בכלי נגינה...

ליילנד

New member
פעם אני רציתי לאסוף טלכרטים

של כלי נגינה אבל זה לא הצליח לי, נדמה לי שיש לי שניים, אשמח לתת אותם לדרמסלה. בכייף

doroni10

New member
חופשה מהנה ../images/Emo13.gif

והצעה- אני מניח שכך זה אצל הרבה מהמשתתפים- פריטים להחלפה/מסירה וכו מצטברים אצל כ"א מאיתנו. אולי צריך לארגן במפגש הבא מעין שולחנות שם כל אחד יוכל לפרוש את "מרכולתו" כך שכ"א יוכל לבדוק לחפש ולהחליף וכו. אצלי לדוגמא יש כל כך הרבה בולים להחלפה שלהתחיל ולחפש לכ"א בדיוק מה שהוא מחפש מהתחלה - פשוט בלתי אפשרי.. אפשר לעשות זאת עבור אחד שניים שלושה.. עשרה.. אבל מעבר לזה.. בררר.. לחפש מחט בערימת שחת.. אני מניח שאצלי כרגע יש מעל 5000 בולים להחלפה, רבים כפולים אבל ישנם מכל הסוגים ומכל המינים (למעט בולי חלל שאותם העברתי כבר לתמיר
) אוצאתי למשל לשקית נפרדת את בולי המנדט שיש ברשותי להחלפה.. ויש עוד ועוד... לילה שמבקרת כאן מדי פעם למשל, מחזיקה תיקייה שבה כ 20 חדרונים- לכל אדם איתו היא מחליפה בולים מיודע חדרון באותה תיקייה, אבל לכמה תיקיות שכאלו אנו עלולים להזדקק?... לכן אולי כפי שהצעתי, במפגש הבא ניתן לבצע מעין "החלפה במקום" (חוץ מזה זו הזדמנות להפתר מכמה אלפי בולים..
.. וכי מדוע שישכבו אצלי בחוסר מעש והנאה?.. ואם כך הדבר, רצוי שאת אותם "דוכנים" יעמידו במקום מוגן מרוח/גשם/יריקות של השכנים מלמעלה.. דורון,

זאת בדיוק הכוונה -

להראות, להתחלף, למשמש, שולחנות, אולם סגור - כל מה שצריך זה מקום. מה שלום רכז התרבות של הקיבוץ, קראוזה? יש ממנו תשובה? אם לא, נמצא ונפגש במקום אחר.

ליילנד

New member
דורוני10 מהזזזזה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

meytar

New member
גורר את כל המשפוחה לחברי הפורום

הא? תהנה לך באילת (זאת עונה טובה לנסיעה) ואנחנו ננצל ת'הזדמנות כדי לעשות כאן בלאגן

למעלה