שתי הודעות חשובות

JuveFan

New member
שתי הודעות חשובות

חברים יקרים! קודם כל, רציתי להתנצל על כך שלא רואים אותי מספיק בפורום. דעו לכם שלמרות שאני לא כותב כאן, אני תמיד עוקב ומטפל בעניינים מאחורי הקלעים. מה לעשות, כזה אני. מקווה שתסלחו לי. דבר שני: היום בלילה אני טס לניו יורק ומשם לקוסטה ריקה וגואטמלה לתקופה של 5 שבועות ולכן לא אוכל לטפל גם בעניינים של "מאחורי הקלעים". על כל בעיה או שאלה - נא לפנות לדויד. למתעניינים: אני טס היום בלילה בשעה 00:05 בטיסת "אל על" 027 לניוארק עם 777-200 (4X-ECF). ביום שלישי, 18.12, בשעה 6:30 שעון ניו יורק, אני ממריא משדה התעופה "לה גוארדיה" (LGA) עם חברת "Usair" לשדה התעופה בעיר שארלוט (CLT) ב-A321 ומשם לסן חוזה (SJO) בקוסטה ריקה ב-757 גם כן ב-Usair. בתאריך 2 בינואר אני טס מסן חוזה לגואטמלה סיטי (GUA) בחברת "TACA" ב-A321. ב-17 בינואר אני טס עם "Mexicana" מגואטמלה סיטי למקסיקו סיטי (MEX) ב-A318 ומשם לניו יורק, קנדי (JFK) ב-A318. ב-21 בינואר אני ממריא חזרה לארץ ואמור להיות כאן ב-22 בינואר. עד שאני אחזור, תהיו ילדים טובים כמו תמיד ואל תעשו בלאגן. המשך שבוע נעים! נמרוד חלימי

davidfainshtein

Member
מנהל
נו כרגיל...

הבנאדם טס לו בעולם ומשאיר אותי לעבוד...
אבל אני פה, טוס לשלום וחזור בשלום והעיקר תעשה חיים!

אבירן171

New member
תהנה../images/Emo70.gif ולצערך, אני מסכים עם דוד ../images/Emo3.gif ../images/Emo9.gif

אתה כל פעם משאיר לדודל'ה את העבודה השחורה, וזה לא קל! כמה פורומים כבר אפשר לנהל?
העם רוצה תמונות!!! טוס בשלום, חזר בשלום ותעשה חיים! בברכה, אבירן..

אלי בנר

New member
יוני360

אתה הגבת אל JuveFan אבל כשאתה רצית לכתוב את מה שרצית אתה היית צריך לפתוך את ההודעה של JuveFan ושם ללחוץ על הוספת תגובה ולא מתחת להודעה של אבירן! מבין? שמתי לב שזה קורה אצלך הרבה אז המוח של אבירן לא נמצא בתחת...

אלי בנר

New member
יוני

אתה הגבת וכתבת את זה לJuveFan ורואים את זה אבל התגובה שלך לא נמצאת במקום הנכון. אתה מבין? התגובה שלך צריכה להיות מתחת לתגובה של אבירן ולא משמאל לתגובה שלו. מבין? אולי המוח שלו נמצא בתוך התחת ואולי לא אבל תלמד את אומנות השרשור... אה וכדי שיהיה שלך יותר קל צירפתי תמונה ובה הסבר. התגובה שלך:"נשמע טוב תהנה לך בצד השני של העולם!" הייתה צריכה להיות בנקודה השחורה בתמונה ולא איפה שהיא נמצאת. זאת אומרת שהיית צריך לפתוך את ההודעה של JuveFan ושם ללחוץ על הוספת תגובה. הבנת? להבא פשוט תעשה כמו שהסברתי לך כדי שהשרשור לא יהיה עקום...

למעלה