איזה יפות הנעליים הסגולות
M magy New member 21/1/02 #20 כל הערב, אני מנסה לפתור את החידה על איזה נעליים סגולות דיברה אחותו.......
א אחותו של שקספיר New member 21/1/02 #25 לא שתיתי כלום-נשבעת הייהת כאן קריקטורה אני חושבת של איש ואישה ונעליים בורדו סגול גם השמלה. היו עוד כמה איברים גלויים אבל אני שמתי לב לנעליים. במבט שני-אני לא רואה את הקריקטורה. אז חלמתי????
לא שתיתי כלום-נשבעת הייהת כאן קריקטורה אני חושבת של איש ואישה ונעליים בורדו סגול גם השמלה. היו עוד כמה איברים גלויים אבל אני שמתי לב לנעליים. במבט שני-אני לא רואה את הקריקטורה. אז חלמתי????
ש שקדי New member 21/1/02 #27 ואני מודה........../images/Emo8.gif שגמני לא התרכזתי בנעלים דוקא ולא חלמת או הזית אחותו היה....ועוד איך................
ואני מודה........../images/Emo8.gif שגמני לא התרכזתי בנעלים דוקא ולא חלמת או הזית אחותו היה....ועוד איך................
ח חונה לרגע New member 20/1/02 #4 "המישהי משלנו" חושבת../images/Emo22.gif שקוראים ללחן LOVE IN SEPTEMBER. והמוסיקה באמת עשתה גמלי משו.. מתנגן לי כעת CD של HENRY MANCINI MOON RIVER..... זוכרים?
"המישהי משלנו" חושבת../images/Emo22.gif שקוראים ללחן LOVE IN SEPTEMBER. והמוסיקה באמת עשתה גמלי משו.. מתנגן לי כעת CD של HENRY MANCINI MOON RIVER..... זוכרים?
M magy New member 20/1/02 #5 "מישהי משלנו" יש שם עוד דברים נחמדים........ומי לא זוכר את הנרי , וחבריו? והפנתר הוורוד? עם הפיטר סלרס האגדי? גם נעימה של אותו ההנרי........ ההההההההההא? מה שלומך יקירתי????????
"מישהי משלנו" יש שם עוד דברים נחמדים........ומי לא זוכר את הנרי , וחבריו? והפנתר הוורוד? עם הפיטר סלרס האגדי? גם נעימה של אותו ההנרי........ ההההההההההא? מה שלומך יקירתי????????