שתי דקות של הנאה

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
שתי דקות של הנאה

פותחים את הרמקולים, בעדינות..... עוצמים עיניים...... יושבים או שוכבים בנוחות.......שהבגדים לא ילחצו מדיי....... ו.............אפשר להדליק איזה נר או שניים, אורות עמומים........ ונכנסים לאתר ששלחה לי.............מישהי משלנו. לא חייבים לקרוא ........אבל רצוי.........אחרי שמקשיבים למוסיקה....

magy

New member
לקחתי עיניים , יותר מדקה..

המשכתי לשוטט בין כל השירים...........שווווווווווווווים תודה

שקדי

New member
שיר שיר הוא לא רק מילים......./images/Emo11.gif

לפני שנים שרק נפל עלינו ענין האינטרנט והאי סיהיינו שולחים את הדפים והברכות האלה לכל מי שנקרה בדרכנו היו לי אז המון בוקמרקים כאלה ואחרים......יש גם כאלה בעברית???

magy

New member
לוידעת

קיבלתי בעיקר לועזיים......... צריך לבדוק.............. מה שלומך? איכר....

שקדי

New member
מחכה לפריחה............../images/Emo20.gif

של עצי השקד........ולא רק...........

magy

New member
נכון, יש עוד כמה פריחות

אדמת, חצבת, אדמדמת, שנית וסתם חררא.........
איך קוראים לפריחה שלך???? (על משקל.......שיר יהודה פוליקר.......)

שקדי

New member
מענין אותי לראות.............

איזו פריחה הבחור בתמונה הבאה הולך לקבל עוד רגע מה מזקירה לו הסצינה הבאה???????

magy

New member
עזוב אותך משטויות

אתה יודע מה קיבלתי כרגע במייל???????????????? את שני השירים המושמעים ביותר של שלמה ארצי...... שני וינאמפים......... (ממישהי מפורום שלמה ארצי) להציל אותך ובשקט בשקט..... אני מקשיבה....... מאיפה אנשים משיגים את הדברים האלה.....לפני שיצאו לשוק?????????. איזה שירים?????????!!!!!!!!!!!!!!!! פיגוזיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מי רוצה שאשלח לו במייל????????? אף אחד? רק אני מעריצה את שלמה? כן. בגילי......מה לעשות????? אני נוער מזדקן...........

שקדי

New member
שלמה לא תביאי אותה בלינק......../images/Emo132.gif

בפורום הנוסטלגי ביותר ברשת למען נתינייך ואוהבי שלוימ´ה באשר הם plzzzzzzzzzzzzzzzzz

magy

New member
ממוש , אתה לא מבין במחשבים

זה לא לינק..... זו תוכנה ששוקלת כל אחת מהן ........כמעט שני (טון)......שני מגה... שלא עולה כאטצ´ פה.... רק בדואר ניתן לשלוח...........רק בדואר...... או.........לכווץ.........(מה שאני לא הכי יודעת ודי פוחדת) ולהכניס לפה.. אם מישהו ילמד אותי לכווץ שני מגה למאה - מאתיים קילו.......בזיפ אני מכניסה לפה...............

magy

New member
שאני לא ארצה לגרום לכם הנאה??

איך יכולת לחשוב על דבר כזה??????????? שרק יסבירו לי........כי גם אני "אשפית" גדולה במחשבים.........

שקדי

New member
נו שוויין.....נמתין לדיסק ובינתיים.

אזמזם לי בית משירו היפהפה של הגדול מכולם עכשיו אני ממשיך כאילו לא הכל אבוד זה זז בבטן והורס את לילותי אני חושב שהאהבה שלי איתה זה הדבר הכי חשוב היא לא יודעת מה עובר עלי.........

magy

New member
איזה מילים , איזה מילים......

ספר לה מה עובר עלייך ודייייייי תשתחרר........... סתאםםםםםםםםםםםםםםםם

עיניים

New member
יד רוחצת יד

ושתיהן ביחד - רוחצות את הפנים,,,,, לא שלחתי לך היום סט של שירים???? לא תשלחי לי שניים בחזרה???

magy

New member
תני למצוא משהו יפה לפחות

או יותר ....ממה ששלחת לי.....ואשלח לך........... כל מה שתרצי מה שתבקשי בכל כוחי אתן לך לא זוכרת את ההמשך.............

magy

New member
אשלח לך באימיייל

אבל זה כבד, מקווה שהתיבה שלך מסוגלת להכיל לפחות 4 מגה

magy

New member
מיד אחרי שאסיים לקבל את

האורח שלי.... מקווה שלא יישב הרבה זמן

למעלה