שתי גרסאות לALL I HAVE!

אור P

New member
שתי גרסאות לALL I HAVE!

אני כבר הודעתי על העניין ואיתי אמר לי שזה לא נכון. אז זהו שלא. אכן יש עוד גרסה. תבדקו אפילו בפינת המדיה של JLOLS.ORG.

Azar Azar

New member
אני עכשיו מוריד את הגרסה ה2

ואני יגיד לך אם זה שונה אבל לא נראה לי שזה שונה זה שתי גרסאות באיכות שונה נראה לי לא שתי גרסאות של קליפ

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifמה הולך כאן, אנשים??

ניסיתי להוריד את הגרסה אבל ללא הצלחה
כבר יומיים שאנשים רדומים כאן!!!חרופ| איפה כולם???

אור P

New member
גם אני לא יודע... מה איתכם, אנשים??

כאילו מה קורה איתכם?????!

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifשלחתי מסרים לכולכם!!

אני מתגעגעת לאנשים שהיו כאן תמיד!
cherry princess Azar Azar JENNY2000 Queironia שחרחר מתוק this is me then!!! (*אהמ* איתי *אהמ*) ואני לא זוכרת למי עוד..... בבקשה תשמיעו קול!!

אור P

New member
זה הזמן להודיע רשמית על עזיבתי...

הודעתי להנהלת תפוז ואני מקווה שמחר כבר אקבל התייחסות למכתבי. המלצתי על מינויה של MANDY אבל לא מובטח כלום

Mandyִ

New member
../images/Emo4.gif

אני לא יודעת אם לבכות
או לשמוח
.
למה שלא ננהל ביחד?
אתה יודע על מה חשבתי קודם? על מפגש פורום...זה יכול ממש לגבש את הפורום ולהיות ממש נחמד!

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifאבל...למה??

רע לך בפורום? קרה משהו? יש סיבה שאתה לא תוכל לבקר אפילו פעם ביום?? אור בבקשה ספר לי מה קורה!!

gal be

New member
אור אתה טועה בגדול!!!!!!!!!!!!!!!!!

גם אם הפורום שלנו יבש ואין מה לעשות בו, כולנו חייבים להמשיך להכנס, וביחוד אתה בגלל שברגע שאתה לא תיהיה עוד אנשים כבר לא יכנסו פורום וכך הלאה, אני חושבת שדווקה מפני שטיפחת כל כך את הקהילה של מעריצי ג´ניפר לופז בארץ ובנוסף המעריצים חשובים לך אסור שתעזוב, אפילו רק בגלל הסמליות שבעזיבה שלך, אם אתה תעזוב מי ישאר... קצת חומר למחשבה!!!!! מקווה כמו כולנו שלא תעזוב!

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifאני מאוווד מתגעגעת אליך!!!

אבל אני זוכרת שאמרת שלא תהיי בפורום הרבה פעמים. אני מתנצלת על ששכחתי אותך מתוקה...!!!
תסלחי לי!!!

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifטוב בסדר בסדר...

תהרגו אותי ששכחתי אנשים...

gal be

New member
צודק אתה בהחלט ממשיך את דרכו

של אור, בעצם כולנו עצם זה שאנחנו ממשיכים להכנס לפורום ממשיכים את דרכו של אור.

למעלה