שתי בקשות

chris benoit1

New member
שתי בקשות

את התרגום של השיר המדען בבקשה!! ואת התרגום של המשפט they spun a web for me תודה רבה לכל העוזרים!!

Coldplayist

New member
הם טווים קורים\רשת עבורי

ותירגום ל-The Scientist תוכלי למצוא בארכיון, או שאחד מחברי הפורום הפלאי הזה יתרגם

sf59

New member
תרגום the scientist >

תירגמתי את השיר,יש משפטים שלא ידעתי לתרגם,הבאתי פירוש נוסף של רועי. המילים לשיר באנגלית: http://mycoldplay.com/home/?page_id=2313 תירגום: באתי לפגוש אותך לאמר לך שאני מצטער את לא יודעת עד כמה את נפלאה הייתי צריך למצוא אותך לאמר לך שאני צריך אותך Tell you I set you apart לאמר לך שאת שונה מאחרים(פירוש שלי) פירוש של רועי מהפורום:"לספר לך שהפרדתי את עצמי ממך" ספרי לי את הסודות שלך שאלי אותי את השאלות שלך בואי נחזור להתחלה רצים במעגלים Coming up tails Heads on a silence apart לפי רועי מהפורום:רודפים אחרי הזנב של עצמנו (?) (וכאן באה שורה שנויה במחלוקת) מנהיג פרידה שקטה (או: הולך על פרידה שקטה) אף אחד לא אמר שזה יהיה קל, זה כ"כ חבל שאנחנו נפרדים אף אחד לא אמר שזה יהיה קל, אבל אף אחד מעולם לא אמר שזה יהיה כ"כ קשה. קחו אותי בחזרה להתחלה אני חשבתי על מספרים וצורות הפרדתי בין חלקי הפאזל שלך שאלות של מדע מדע וקידמה לא מדברים בקול כמו הלב שלי תגידי לי שאת אוהבת אותי, תחזרי ותרדפי אחריי,ואני אחזור להתחלה אנחנו רצים במעגלים רודפים אחרי הזנב שלנו וחוזרים למצב הקודם שבו היינו אף אחד לא אמר שזה יהיה קל... אני חוזר להתחלה.

למעלה