שתי בקשות:

• פותח הנושא emh
  • פורסם בתאריך

emh

Member
שתי בקשות:

1. אני צריך את המילים לשיר - כל הסיפור - כתבתי כבר את הרוב, אבל כמה מילים בהתחלה לא ברורות לי, ורק בגלל ששכחו לכתוב אותם בדיסק אני מבקש את זה.... 2. ראיתי בשנת 97 סרט שנעשה על התאונת דרכים בערבה, והיתה שם להקת רוק ישראלית - אני רק רוצה לוודא\לשלול אם זה היהודים - כי אני חושב שבגלל הסרט הזה התעניינתי בהם מאוחר יותר....

r o n i1

New member
הנה המילים ........

היה לי אח במקום די קטן אם הבוקר עלה אז הכל כבר מוכן שותה קפה ומייד מעשן מוציא את הגיטרה ומתחיל לנגן מקום קטן והדלת סגורה מוקף בקירות ולמעלה שכנה שבוכה כי בעלה לא יכול מתעורר ונרדם לצלילי רוקנרול וזה היה כל הסיפור ומה שמעבר בכלל לא ברור ויום אחד הוא אמר זה הכל אני לא מסוגל פשוט לא יכול היה ברור למה התכוון ומאז ועד היום מעולם לא ניגן וזה היה כל הסיפור ומה שמעבר בכלל לא ברור היה לי אח במקום די קטן אם הבוקר עלה אז הכל כבר מוכן שותה קפה ומייד מעשן מוציא את הגיטרה ומתחיל לנגן וזה היה כל הסיפור ומה שמעבר בכלל לא ברור <לקוח מאתר הרישמי> ובקשר לשני אין לי מושג

emh

Member
תודה,,, אבל יש כמה תיקונים לזה...

שורה שלישית: הוא לא, שותה קפה ומייד מעשן תחילת פזמון: וזה, וזה היה כל הסיפור בכל אופן, מאוד עזרת לי להבין את הבית הראשון... (התלבטתי אם זה שותה קפה לבין (שותק כזה) וגם את השכנה לא בדיוק קלטתי... הסרט שאני מדבר עליו היה מבוסס על מקרה אמיתי של קבוצת צעירים שצילמו את עצמם ברכב ממש בזמן התאונה וזה מקרה מאוד מפורסם - בכל אופן בסרט מראים איך הם מבלים באילת - ובמועדונים רואים את הלהקה וגם שומעים את השירים לאורך כל הסרט.... ואני כמעט משוכנע שזאת היתה להקת היהודים, ורק בשנת 2000 קניתי את הדיסק הראשון שלהם ככה שאני רק רוצה לוודא שאני צודק, ולא קפצתי מלהקה אחת בטעות ללהקה אחרת...

למעלה