שתי בעיות קיומיות...

adidas^

New member
שתי בעיות קיומיות...

(סליחה מראש ליוסף) אוקיי, שתי בעיות טורדות את מנוחתינו (אני ואחותי היקרה) וזה כבר יותר מדי ליום קיץ חם. א. אבינו היקר והשכחן השאיר עט במכנסי הג´ינס שלו וראו זה פלא , הכביסה נצבעה בכתמי כחול-סגול עמוק. הכיצד נוכל להוריד כתמים מטרידים אלו?? ב. הכלב המעצבן של השכנים מטריד אותנו עד מאד!!! (אפי, זאת במיוחד בשבילך) איך ניתן להפטר מהכלב בזמן קצר ככל האפשר ובצורה אלגנטית (אפי, שוב תחום ההתמחות שלך). תודה רבה לכל העונים!

אושר מ

New member
ובכן ילדה צעירה

לאן בדיוק נעלמת אתמול??? ובאשר לכלב, שלחי אותו לרועי. אפי תשמח בוודאי.

Elain

New member
שתי תשובות פחות קיומיות...

א. זו הזדמנות מצויינת לקנות ג´ינס חדש. ואם כבר קונים ג´ינס חדש, אפשר להוסיף איזו חולצה כצ´ופר (ולא לשכוח
לי) ב. זה מזכיר לי פרק מאוד מסויים מסיינפלד... הייתי מציעה לך את אותו פתרון שמצאו לבעיה זו שם

De-Panther

New member
אוקי אני מת על הפורום הזה איליין...

אני מת עלייך!! את כמו כולם!! זהו ניראה לי ראיתי הכל בחיים שלי איליין רואה סיינפלד וקונה ג´ינסים וחולצות אני בשוק!!!!(הפשפשים גם אפשר)

De-Panther

New member
הרבה חתולים זאת התשובה או הרבה מאוד

כלבות מיוחמות אני בטוח שהוא יעזור אותכן מייד אחרי זה

שרוניק

New member
2 תשובות ממוחי הקודח

לגבי הכביסה: תכניסו את כל הבגדים מיד למכונת כביסה. תרססו את זה עם מסיר כתמים (קליה וחבריה), ושימו גם קליה במכונת כביסה. ודרך אגב, זו לא בעיה שאמורה להיות של אמא שלכן??? והכלב: תתפסו אותו יום אחד, תורידו לו את הקולר, תשחררו אותו ליד העיריה, איפה שיושבים אלה שתופסים אותם. תקוו שהמשפחה לא תעלה על זה בזמן, ולכלב לא יישמע זכר יותר. ואם הוא באמת מעצבן: דיברתם עם השכנים? אולי אפשר להגיע לאיזו פשרה בעניין...

אורן אורן אורן

גם בפורום הזה אתה זיפת? אז נחש מה? גם איליין היא בנאדם... ואפילו לי נמאס מהיחס שלך, אז אתה מצפה שהיא לא תתעצבן עליך?

De-Panther

New member
לינקין לינקין לינקין לינקין!!!!!!!!

בעעע איתך אמרתי תהודעה ההיא בצחוק וכולם יודעים את זה זה שאתה היית עצבני עליי לא נותן לך שום זכות ככה להתייחס אליי כמה אני מכבד אותך בתור בנאדם זאת הייתה הודעה זיפתית!!

אורן...

אולי לא הייתי בסדר, אבל אתה מכל האנשים יודע איך זה להיות זיפת כלפי אנשים שלא מגיע להם...

Dor K

New member
שרון

לגבי א´, יש לי פיתרון קסם בשבילך, מבית אמא שלי. קחי מסיר שומנים קר, תשימי על הבגדים, ותשפשי כמה שאת רק יכולה. אחרי זה תכתניסי את זה למכונה בלי לשטוף, עם אבקת כביסה, וזה אמור לצאת. אצלי זה עובד תמיד. לגבי ב´, יש לי גם רעיון.. אם את מעליו, במרפסת או משהו כזה, קחי חוט ותקשרי אליו איזו חתיכת נקניק, ושימי את זה מאוד קרוב אליו, אבל שהוא לא יוכל להגיע... מרושע, אבל אפקטיבי.
נ.ב. בתי הקברות מלאים באנשים שהקשיבו לעצותיי...
נ.ב.2 בתי הקברות מלאים באנשים שלא הקשיבו לעצותי של אמא שלי...

Dor K

New member
אושר, יא מדבקת!

מה זה הטעויות האלה?! תכתניסי=תכניסי לעצותיה של אמא שלי

r i p l y

New member
בתור ראש גדול....לשבוע..

אתה צריך לשמש דוגמא!.. מה קרה שככה התדרדרת... וגם שרון אני מתפלא עלייך מה יש לכם מהכלב החמוד הזה?
או אולי הוא לא ככ חמוד אז תתעלמי ממנו. >>אדידס. לא רק לא לעיריה למה שירדימו אותו ?? אויייי האמת שהתיחסתי ברצינות. למרות שבטח התבדחתם אבל לדעתי הנושא לא מצחיק... כי יש מלא כלבים וחתולים משוטטים כל שנה שמורדמים באמת לחינם. גם של אנשים או שזרקו אותם.והגיעו לרחוב. אז לא מומלץ .... לגבי הג´ינס יש לי רעיון יעיל תקני חדש
ואולי שישימו שם במכסיים מהיום והלאה רק עפרונות.

Dor K

New member
../images/Emo123.gif

ציינתי משהו בסוף ההודעה... אל תתקיפי סתם

דנה2909

New member
פתרון חלקי

לגבי הג´ינס אין לי תשובה חכמה יותר מלקנות חדש.. סורי. אבל.. לגבי הכלב, אני מוכנה לנדב כמה חתולים מהרחוב שלי, חתולים כאלה ארסים לא ראית בחיים שלך, הם מתאגדים בחבורות ומטפלים בכל מה שמסתיר להם את שדה הראיה, כל האנשים שומרים חזק על הכלבים שלהם. אז רק תגידי את המילה, אני נותנת להם את הכתובת שלך..

אל נא תעלבי, אדידס היקרה

שכן שתי הבעיות קשות היו לי, וכמדומני שחברייך ענו בצורה הולמת על שאלותייך. מה שכן, מהודעתך משתמע שאת חייה בתנאים-לא תנאים: מילא כלב של השכנה, מעצבן ומציק ,אבל אבא שלא יודע שאם מכניסים עט לכביסה, זה ישפיע בצורה כלשהיא על התוצר הסופי??.. וכאן הנקודה, וכאן הבעיה.

למעלה