שתי בחורות בעיה אחת

barak129

New member
שתי בחורות בעיה אחת

אני קצת לא מבין בנושא, כי הייתה לי חברה מהתיכון ועד היום, הייתי איתה 100% לא הסתכלתי ימינה ושמאלה. לא מזמן נפרדנו, אז סלחו לי אם אני נשמע כמו ילד. בגלל זה אני פה

יש לי ידידה טובה בעבודה שאני דלוק עליה ואנחנו ידידים ממש טובים. יש לה חבר פרווה כזה. עכשיו אני חושב שזה די שקוף שאני דלוק עליה, אני לא טוב בלהסתיר דברים כאלה(לא שאמרתי משהו פשוט נראה לי שרואים). ובכל זאת אנחנו רק מתקרבים ונהיים ידידים טובים, אין לי מושג איך היא רואה אותי. אם זה אומר משהו אז הידידות נוצרה והתקדמה ביוזמה שלה, אחרי ששמתי עליה עין(שוב, נראה לי שראו). ואין לי איך לשכוח אותה אנחנו נפגשים המון והיא דיי נדבקת אלי
מצד שני יש לי עוד ידידה מהעבודה, שאני לא רוצה וששקופה לפחות כמוני ורואים שהיא דלוקה עליי, אני נוטה להיות איתה כי נוח שיש מישהי שתמיד מחייכת אלייך וצוחקת ממך וכו' וכו'.. מה שגורם לי לחשוב שיש סיכוי טוב שזה מה שהידידה הראשונה מרגישה איתי. וזה דיי מתסכל.. והכי הזוי שאיכשהו בזמן האחרון נגד כל הסיכויים, שתיהן נהיו חברות ממש טובות מתחת לאף שלי(זאת עבודה עם הרבה אנשים, ושתיהן לא התחברו עם הרבה חוץ ממני, הסיכוי שזה יקרה במקרה היה ממש נמוך!). יכול להיות שזה אומר משהו? אני יכול להשתמש בזה?
ובכלל מישהו יודע לפרש לי את המצב, לתרגם מצבים פה למסקנות? וכמה זה נורא אם אני יפעל לכיוון הידידה עם החבר? איך אני אדע איך היא רואה אותנו?גם לבנות נוח להיות ליד בנים שדלוקים עליהם, כמו שלי עם בנות? סביר להניח שזה העניין מבחינתה? אין לי מושג מה קורה!

sani48

New member
מה זה אומר שיש לה חבר פרווה?

כמה זמן הם חברים?מה היא סיפרה לך עליו?

barak129

New member
הם חברים כמעט שנה

חבר פרווה וקשר פרווה - פגשתי אותו הוא דיי אדיש ומעפן בעניי. הקשר לא רע ולא טוב.. בינוני ויציב.. עושים מה שצריך ולא מעבר. נראה קשר סולידי במיוחד. מצד שני אין בעיות, או שהיא לא משתפת. אבל זה הכל התרשמות שלי, אי אפשר לדעת.

sani48

New member
בעינך הוא אדיש ומעפן

אבל כניראה שהיא חושבת אחרת אם איתו כימעט שנה לא?על כל מיקרה מבחינתי זוגיות זה דבר קדוש,ובחיים לא הייתי הולך עם מישהי שיש לה חבר(ןגם אם היא היתה מתחילה איתי לא הייתי זורם),וזה לא משנה אם הבן זוג שלה הכי מעפן בעולם,זה פשוט משהו שנוגד את העקרונות שלי,ולגבי מה ששאלתה,יכול להיות שחסר לה תשומת לב מחבר שלה,וכיף לה שיש לה עכשיו ידיד טוב שנותן לה הרבה תשומת לב ומעלה לה גם את האגו,אי אפשר לדעת לבנתיים אם היא רוצה ממך משהו מעבר לידידות או לא,אבל אם אתה באמת מאמין שהקשר בנהם קר ואין שם איזה אהבה חזקה,אז תיהיה סבלני ותחכה לרגע שהם יפרדו,כי קשר כזה בדרך כלל לא מחזיק מעמד הרבה זמן(אלה אם כן מדובר על איזה בחורה אפטית)רק תקח בחשבון שיכול שגם בלי קשר אליו לא יצא לך ממנה כלום,כי אולי היא רואה בך רק כידיד טוב שמחזק לה את האגו כמו שהיא אוהבת,אבל את זה אתה אמור להרגיש לפי התתנהגות שלה ,אם למשל היא רגישה לכל מיני דברים שאתה אומר ונפגעת בקלות,זה בדרך כלל מעיד על איזה רגש כלשהו מעבר לידידות(את זה אולי תגלה בהמשך),ובגלל זה גם תקח בחשבון שהבחורה שדלוקה עליך ואתה לא רוצה אותה עלולה להיפגע בהמשך,אז על תשחק איתה או משהו בשביל שהבחורה השנייה תקנא כי זה לא הוגן,ולמרות שהיא מעלה לך את האגו וזה נחמד,תשתדל להיות אמיתי איתה כמו שאתה מצפה מזו שאתה דלוק עליה שתיהי איתך אמיתית,בהצלחה גבר

barak129

New member
תודה על העצות..

אני לא רוצה לפספס אותה בגלל שזה לא יפה לגנוב אותה. אני גם נמנע מבחורות עם חבר, לא בחרתי אותה זה פשוט קרה. זה לא דבר שהיה קורה לי או לאקסית שלי בקשר שהיה לנו, ככה שאם זה קרה לה זה אומר משהו. אבל קשה לקרוא אותה, אם יש לה עניין. מה שדיברת זאת בדיוק הבעיה, איך אני אדע להבדיל אם אני ידיד נוח או מעבר. היא יותר רגישה לדברים שלי משל אחרים, אבל גם אני יותר רגיש לאנשים שקרובים אלי אז אני לא בטוח שזה אומר משהו.

sani48

New member
אממ

בעיניין של הרגישות,אז כמובן שלא תמיד זה אומר משהו וגם אפשר להיפגע או להעלב מסתם ידידים,אבל יש נושאים מסוימים שבדרך כלל רגישים אלהם במיוחד רק עם יש עיניין רומנטי (אבל זה מסובך מדי אז לא ניכנס לזה חח),על כל מיקרה תשים לב להיתנהגות שלה בכלל,לאיך שהיא מסתכלת עליך שאתם נפגשים,ולמצבי רוח שלה,אם אתה עושה לה מצב רוח טוב וגורם לה לחייך הרבה,ואם היא מרגישה בנוח לדבר איתך על הכול,חוץ מזה אתה גם מבחינתך תנסה להוציא ממנה יותר מידע,אם היא באמת מאושרת בזוגיות שלה וכו,ואם היא תגיד לך שכן(ותרגיש שהיא באמת כנה)אז חבל לך על הזמן כניראה,אבל אם היא תגיד לך שמשהו שם חסר,אז זה כבר סיפור אחר,ויש לך תיקווה,רק חשוב שלא תלחץ עליה או משהו כי זה יכול לגרום לריחוק ולהרוס את הכול,כך שחשוב גם שתיהיה סבלני ותמיד תחכה לתזמון הנכון

מה זה חבר פרווה?

אם אתה אוהב או מחבב את שתיהן, כדאי שתהיה עם שתיהן באיזשהו קשר. טבעי לגמרי שאנשים ייצרו קבוצות דרך הכרות וקשרים משותפים.

barak129

New member
רשמתי למעלה מה זה פרווה

אני רוצה את הידידה עם החבר.
לא אני חיברתי בניהן והן גם די שונות, מוזר לי החיבור הזה

כלומר

חבר שאתה חושב שהוא לא מספיק מוצלח בשבילה? ייתכן, אבל זאת הבחירה שלה ואלה החיים שלה. אם אתה רוצה להיות אתה בקשר, היה ידיד שלה. אולי פעם תהפכו לחברים.

barak129

New member
כן

אם היא מרגישה אליי משהו אז זאת לא הבחירה שלה :) ואם לא, הייתי מתנתק ממנה אם הייתי יכול אבל זה בלתי אפשרי. האמת שכבר הייתי עושה את זה אם היה אפשר

המונח "מרגישה אלי משהו"

מטעה בדרך שמשתמשים בו. יש נטייה בחברה להתייחס רק כאל קשר רומנטי כקשר. יכול מאד להיות שהיא אוהבת אותך כאדם, ואם תהיו ידידים טובים תוכלו פעם להפוך לחברים. חבל לוותר על הזדמנות טובה.

אז מישהי יוזמת לדבר איתך במסגרת העבודה והיא

מחייכת ונחמדה אליך ואתה חושב שזאת עילה ליזום איתה
למרות שהיא בקשר, רק כי היא נראית לך? ואף אחד לא רואה
דברים כמוך אז אתה יכול להוריד את ה"נראה לי שרואים", עד
שתבקש בעבודה חוות דעת נוספת...

ועם השניה אתה נחמד אליה כי זה נחמד לך שהיא מפרגנת.
לדעתי עם הראשונה זה נורא, ולגבי השניה למה להכנס לזה בכלל
אם אתה לא רוצה אותה? כי היא רוצה אותך? בכל מקרה הן חברות
ואתה צריך לבחור. אבל שתי הבחירות לא בריאות לא לך ובטח שלא להן. תהיה עם מי שאתה רוצה וזה הדדי, ולא עם מי שרוצה אותך
או לחילופין מחייכת ונחמדה אליך. יש אנשים שהם נחמדים כי זה בחינם
ובלי אינטרס... כל המשפטים שלך שהסתיימו בסימן שאלה?
אל תצפה כאן לתשובה נכונה או עם מושג יותר משלך.

למעלה