שתי אלילות!!!

Jagged chaos

New member
../images/Emo7.gif אוף למה?

למה דמיינתי שכתבת שהן באות וזה בדוק

תודה רבה על התמונות, אפשר עוד?../images/Emo13.gif

ועוד נקודה חשובה: אני בן ולא בת...
תודה, חשבתי שעד עכשיו ידעת את זה. ובקשר ל TOUR, בורור ששמעתי! אני מכה על חטא עד היום שלא הייתי שם!

kerry cordano

New member
דרך אגב, תודה רוית..

בזכותך הכרתי כמה שירים של טורי איימוס. מליצה על: crucify jackes strengh (איות?) winter angels cornflake girl silent all this years ועוד..

O r a c l e

New member
אם כבר

לא הבנתי את ההתלהבות הגדולה של כולם פה על טוריי איימוס ופיונה אפל.. שמעתי כמה שירים- מטורי איימוס בכלל לא התלהבתי ופיונה לא ממש עשתה לי את זה (מה שכן היא ממש יפה). אולי שמעתי את השירים הלא נכונים- זה יכול לשנות- בכל מקרה הייתי רוצה לשמוע המלצות שאולי אני אשנה את דעתי.. tori- lust fiona- criminal forbidden love o'sailor- שזה שיר מעצבן to your love

Jagged chaos

New member
השירים ששמעת אצל פיונה באמת הכי מעצ

..מעבנים.. מהאלבום האחרון שלה. קשה לעכל את השירים שלה, הם שירים של כמה שמיעות והתאהבות בדוק. נסה את אלה: the way things are get gone Never is a promise sleep to dream limp paper bag shadowboxer the first taste on the bound וטורי אימוס.. גם אני ככה-ככה איתה.. רק מתי שהיא באה לי בטוב. בכל מקרה.. אני הכי אוהב אצלה ממה ששמעתי זה את sorta farytale

Rוית

New member
לא קל להסתגל אליהן בכלל..

אני זוכרת שלקח לי המון זמן להסתגל לטורי ולגישה שלה למוזיקה, אותו דבר עם פיונה שלקחו כמה שמיעות טובות של האלבום בלופים בשביל להישבה בקסם.. (ונראה לי גם סיוון תוכל לתת מילה טובה בעיניין
) אמיל המליץ על שירים טובים של פיונה, אז אני אמליץ קצת על טורי: Winter Happy Phantom Crucify Precious Things Cornflake Girl Sleeps with Butterflies The Wrong Band בכל מקרה, הן אכן לא בשביל כל אחד\ת, אבל שווה לחלוטין לתת להן ניסיון ראוי

AliceW

New member
איי, פיונה פיונה..../images/Emo99.gif

מהאהובים שלי: A Mistake
On The Bound The Way Things Are Oh Well Fast As You Can Extraordinary machine Parting Gift ויש עוד המון..

isw

New member
ההמלצות שלי-

טורי- השיר המהמם בעולם winter מהאלבום הראשון- אין מדהים. צריך לשמוע הרבה פעמים ואני מודה שגם אני לא ככ התחברתי לכל השירים- אבל אין ספק שהיא יוצרת ענקית. פיונה- השירים האהובים עלי- never is a promise וlove ridden. מהדיסק האחרון עדיין אין לי מועדף כי לא שמעתי אותו מספיק פעמים [בושה] אבל אין ספק שהיא מעולה ואחרי כמה לופים של הדיסקים שלה מתחברים לאללה. ברור שלא כולם אבל ממליצה בחום.

אני דווקא ממליץ על...

האלבום הרביעי של טורי: FROM THE CHOIRGIRL HOTEL שהוא מעולה!!! אלבום בסגנון אלקטרוני, עם שירים מעולים כמו: SPARK, BLACK DOVE, JACKIE'S STRENGTH, LIQUID DIMONDS וכו'. נכון שלא לכולם קל לעכל אותה משמיעה ראשונה (אני התאהבתי ישר
) אבל היא זמרת נפלאה ויוצרת מוכשרת, אחת הטובות שאני מכיר. היא ואלאניס אצלי, שתיהן מקום ראשון.

j u n k

New member
שיבואו אחת אחת

גם זה בסדר מבחינתי. (תודו שאני לארג'ית) ללא ספק מלכות אלהיות שמיימיות וגאוניות (והכל במוצר אחד) בקשר לפיונה ולצורך העניין גם טורי- הן דורשות המון בגרות, ובעיקר מצב רוח מאוד מסויים. אי אפשר לשבת על האלבומים שלהם סתם כי בא לך להכיר עוד אלבום חדש, הן דורשות המון ריכוז בכל האריזה שהן מביאות איתן לשירים- שזה בעיקר ליריקה מדהימה אך כואבת, ומוזיקה מלנכולית ומחושבת והמון המון המון קסם נשי. מה שהופך את זה להרבה יותר חזק ומרתק בעיניי. המומלצים שלי פיונה : love ridden
mistake paper bag the child is gone criminal limp fast as you can sullen girl (ללא ספק הוריד לי דמעה או שתיים מהעיניים) TORI הג'ינג'ית הזאת פשוט מדהימה crucify silent al these years happy phantom god cornflake girl mary winter precious things וחוץ מזה את כל little earthquakes שהוא האלבום האולטימטיבי לטעמי. ממליצה לשמוע אותה כשאת מהוררת מאוד בנפשך. (אך לא על סף התאבדות!
)

j u n k

New member
עוד תמונה של אלאניס וטורי ביחד

אומנם מאוד קטנה, אבל גם הוא מאותו סיבוב הופעות נהדר.

למעלה