שתיתי 5 כדורי שינה

שתיתי 5 כדורי שינה

כן שתיתי יש לי אומץ מה אתם חושבים שיקרה לי. כי לחיות באמת אין לי יותר כח להילחם בשומן כבר אין לי כח ובעצם אין לי כח לכלום אז שתיתי 5 כדורי שינה לוירין כי שאני אשן אני לא ארגיש כלום אף לא טיפה אחת של כאב כי כשאני ערה ככ כואב לי ככ עצוב לי ורע לי אז אני מחכה לישון ולישון וכמה שיותר לישון כמה שפחות להרגיש את הכאב זה אני כבר לא מסוגלת.... לא יכולה יותר רונה

רונהלה

חיפשתי אחורה ולא מצאתי כלום שאת כתבת על ההרגשה הזו שלך לפני... אני מבינה שכואב לך...כל כך מבינה. אין לך מושג עד כמה. אבל למה את לא כותבת לנו לפני? למה אנחנו פה? גם בשבילך...הרבה בשבילך. ספרי מה מציק לך...למה כל כך כואב. נסי לנסח את זה במילים...להוציא קצת ממה שיושב עליך. אולי תרגישי קצת יותר טוב. הכאב הזה...הוא לא יעבור סתם ככה. את צריכה לעבוד על זה. ולעבוד קשה. אבל זה שווה את המאמץ...אין לך מושג עד כמה. ואת יכולה. כולם פה יכולים...רק צריך לרצות מספיק. ואנחנו כאן...כדי שתוכלי לספר ולפרוק קצת. ההרגשה הזו... יום קשה עובר על כולנו. אני בטוחה שלא קל לך...אבל את יכולה על הכל. אני כל כך מאמינה בך... ויודעת שאת תנצחי את השומן. ואת ההרגשה הרעה הזו. ואת כל מה שיעמוד בדרכך. נסי להתחיל בלכתוב לנו מה את מרגישה...זו כבר התחלה. מקווה שאת עוד לא ישנה ושתיקראי את זה. ואם את כבר כן...מקווה שתרגישי יותר טוב כשתיתעוררי. אוהבת אותך ודואגת לך. ורוצה כל כך שיהיה לך טוב...ואני לא אומרת את זה סתם. מגיע לך שתרגישי טוב. מגיע לכל אחד...ולך במיוחד. אני יודעת שעוברים עליך זמנים קשים. שתפי אותנו...השתמשי בכלי הזה גם כשקשה ורע. אני עדין זוכרת את השירים שלך...הם אומרים המון...הכל בעצם. את כתבת אותם לנו...ואני מבקשת ממך לקרוא אותם עכשיו. ולחזור אלינו. אנחנו כאן בשבילך. אוהבת אותך מאיה

t@gel

New member
...

אני עוד בטלפון אבל הסלקום שלי זמין מאיה

בודהא

New member
רונה

מאתמול בערב אני מתקשרת ואת לא חוזרת אליי. אני כל כך מבינה את הקושי שלך אבל למה את מתעקשת להלחם לבד, זה הזמן לקבל עזרה. אוהבת בודהא

שני.ר

New member
שובילבולית מי שלא תהיי

אין לך מושג כמה שאני מבינה אותך. ניסיתי בעצמי להיתאבד עם כדורים, מסוג אחר והרבה יותר מ-5 בכל אופן ניצלתי פעמיים בזכות הפורומים של תפוז (בפעם השניה כי רציתי להיתאבד עוד הפעם) אמנם זה לא היה בגלל בעיות משקל אבל שלווה לא היתה לי, כאן (אמנם לא בפורום הזה, אבל בפורום של תפוז) קיבלתי המון תמיכה, הבנתי שאני האחראית הבילעדית למצב שהבאתי את עצמי אליו, אני לא צריכה כלל פסיכולגים, כדורים ושום דבר אחר. דרך אגב גם לי היה משקל יתר (אמנם לא רציני יותר מידי) לאט לאט התחלתי לאכול בצורה מאוזנת, שום דיאטות שום חוקים, רק הקשבתי לגוף מה הוא רוצה או לו רוצה. רק את יכולה לעזור לעצמך, תקשיבי לגוף שלך, מה שהוא יכול, מסוגל, רוצה. אל תכריחי את עצמך, אל תקשי על עצמך, גם התעמלות תועיל לך ולנפש שלך, תנסי להתחיל בהליכה של חצי שעה בערב, זה גם ירגיע אותך, והכי חשוב כשאת מרגישה ב-down עוד פעם, תגידי למישהו, תשאירי הודעה בפורום, יש כאן אנשים שיכולים לעזור לך להיתגבר על מצבים קשים, אל תותרי על החיים שלך בקלות! תאהבי את עצמך! אני יודעת כמה שזה קל להגיד וקשה לעשות, אבל אם אני התגברתי, תאמיני לי, חמודה כל אחד יכול שולחת לך הרבה אהבה ושיהיה לך רק טוב. שני

t@gel

New member
רונה, אני מצטערת

אני מניחה שאת ישנה עכשיו, ומן הסתם ישנה חזק מאוד. כשתתעוררי את תכעסי עלי נורא, ועל כך אני מתנצלת. הייתי חייבת לשבור לך את חומת הפרטיות. אני מקווה שתביני שהכל נעשה מתוך דאגה ואהבה... אני מצטערת על שתרגישי כמו עירומה, ללא חסינות, אבל אני לרגע לא מצטערת על מה שעשיתי... אני לא מתכוונת לתת לך ללכת מכאן... אני אוהבת אותך...

תגלי...

יכול להיות שהיא תכעס... אבל אני מקווה שעם הזמן היא תלמד להוקיר לך תודה על מה שעשית. רונהלה (פונה אליך) - אוהבים אותך פה יותר מידי. ולא רוצים לתת לך ללכת. מה תעשי לנו? בבקשה...תשארי כאן איתנו. זו המתנה הכי גדולה שתוכלי לתת. שלך עם המון אהבה, תמיכה והוקרה על מי ומה שאת מאיה

ל

New member
שובילבולית

קראתי את מה שכתבת והגוף שלי הצתמרר כולו... תקשיבי - קודם כל תהיא רגועה ובבקשה ממך תודיעי על כך למישהו מבוגר שיכול לקחת אותך לחדר מיון לקחת מנת יתר ואפשר לנקות את זה או להקיא או... אל תשבי בחיבוק ידיים - אומנם רע לך מאוד עכשיו אבל יהיו לך הרבה רגעים טובים שאת צריכה חמודה תכתבי מה שלומך לפחות

karen_karen

New member
רונה

כל כך הכאבת לי עכשיו לא טוב לי שרע לך כואב לי מפנים בבקשה ממך אל תתיאשי אל תרגישי רע עם עצמך את חייבת להיות איתנו ולהילחם כולנו כאובות אך שורדות האחת למען השניה בבקשה אל תזיקי לעצמך בבקשה }{ שני

למעלה