שתיקתן של הנשים...

יערית

New member
../images/Emo12.gif

מפחדים? זו הפעם השלישית ביומיים האחרונים שאני שומעת על זה
צ'טערת,עדיין לא רצחתי וגם לא אכלתי אף אחד.טוב הלשון שלי בעצם ,אולי היא אשמה בעיניין.{וטוב שהיא קיימת!}

ד ו ל ה

New member
טוב נו.. לא מפחדים...

אבל תודי שאין לך בעייה להעמיד משהו במקומו...

G a v ® i e L

New member
עכשיו אני צריך לבדוק שאת לא

מבריחה שום גסויות מתחת לבגדים. מבטיח להיות נורא עדין ! (או סתם להיות נורא, איך שתירצי) גבריאל לובש את כפפות הגומי.

ד ו ל ה

New member
אני מקווה בשבילו...

שהוא כבר לא עומד... את יודעת, משתיים בצהריים כאילו.... שלא יכאבו לו הרגליים
דולה (עם הפנים לקיר וידיים קשורות מאחורי הגב)

יערית

New member
להעמיד במקום

ולא רק,אבל כן ,במידה ומישהו חצה מבחינתי את הגבולות שלי,אין לי בעיה לעמיד אותו במקום.נכון שלהעמדה הזו התכוונת?

הסוכן64

New member
../images/Emo4.gif

לא ידעו שאת אתיופית (כושית,שחורה)
ובעלת גוף נשי סקסי ומטריף... עכשיו יפנו אלייך.

o r i t 3 3 3 3

New member
צודק

טוב שסיפרת. אני חשבתי שאני היחידה שנפלתי במלכודת הזאת. כתב לי במילים מתוקות. הזמין אותי לדרינק. אמר לי שכדאי לי להתחבר אליו כי הוא מחובר לכולם. שיכניס אותי לפורום. שיכיר אותי לכולם. ושאים אבוא איתו, כולם יואהבו אותי. אז בילינו את הלילה יחד. האמת שגם אני רציתי. הייתי "צריכה". אבל רציתי שישאר. ויחבק אותי עוד קצת. שירגיש לי שוב כמו פעם. אבל הוא רק נרדם. ונחר לי כל הלילה. ולמחרת נעלם.

הסוכן64

New member
../images/Emo31.gif ,הוא לא נעלם...הוא המשיך לחדשה

התמימה שהגיעה לפורום...לפעמים מפלס התמימות משגע אותי...

ב ד ר ך

New member
לא הבנתי ..

אתה שולח מסר לכל חדשה שנכנסת לפורום ? ותוהה על אלה שלא נענו ושותקות ?

הסוכן64

New member
../images/Emo31.gif אני,נראה לך הגיוני שאני יעלה ש

רשור שבו אני שם מלכודת לעצמי? קצת הגיון...

הסוכן64

New member
מטרת השירשור היא לפתוח את ה../images/Emo22.gif

שלכן,כי נעשים פה דברים ניבזיים שיש לעקור אותם מהשורש. גם שמי הולך לפניי כאחד שמושך אש בפורום אבל לא כמפיל נשים. לשמחתי אחד מה-
הפיל את עצמו מקודם... שימרו על הכבוד שלכן ואל תהיו נאיביות כל כך. "אני יכניס אותך לפורום,אני יכיר לך את המקובלים ,אני ואני ואני... אני באופן אישי כשהצעתי עזרה לא ביקשתי תמורה כל שהיא,המכסימום שקיבלתי היה כוס מים,אמרתי תודה רבה כי שמחתי שעזרתי והלכתי לדרכי... מוסר השכל...

למעלה