שתיקות

חן (*_*)

New member
שתיקות

שתיקות שתיקה ועוד אלפי שתיקות אל תוך הלילה באמרות חסרות שחר מילה ועוד מילים רבות חסרות בושה חסרות נחת פשוט נאמרות והמבט, כה קריר ומרוחק בוהה מסביב אהבה גוועת לאט......

Nalliss

New member
../images/Emo4.gifאאוץ´, לא רוצים זה, יה?

השאלה היא האם זה חד צדדי או איבה על אש קטנה או חוסר עיניין באחר או פשוט שכבר לא עושים דברים ביחד בגלל... לא יודעת, פעם אחת שמבטלים ועוד אחת ו... תראי, אם את מדברת מניסיון אישי, מה שסיפרת לי שאת בד"כ כן עושה, אז לא הייתי רוצה שיקרה לך מה שקרה בין הורי. נאליס.

עצוב

השקעה של שנים לטמיון נזרקת. מבטים עצובים של ריק שחור ואפלולי. אתה נוגע בחור-שחור והיד קופאת/נגפת. אישונים ריקים,חסרי מבע אהבה שאיננה עוד.

שתיקות../images/Emo11.gif

דווקא כעת שרוצה אתה לדבר אני מתחפרת בשתיקתי כשרוצה אתה להביט אני מפנה את גבי יודעת... מחר ישתנה המשחק מחר זה יהיה אחרת ...ארצה אני לדבר ואתה תתחפר בשתיקתך. שם המשחק...חתול ועכבר. אולי... נשנה את שם המשחק נביט זה לזו בעיניים נפסע זה אל זו צעד צעד נושיט זה לזו הידיים? נדע... כי עשינו הכל, לא הותרנו דבר לגורל אם לא נדע לשחק המשחק ...נאמר שלום בעיניים.

כלא

התגובה הנוכחית מחברת אותי עם משהו שכתבתי מזמן. כלא! הוא יושב בכלא אחרי הסורגים, היא בכלא בביתה. היא צועקת לו מעבר לגדר... השתחרר! ואותי מהכלא שחרר! הוא אחוז אמוק משיב לה בבת צחוק... "נשבענו אמונים! שלי תהי עד... אחרית הימים!" כך חולפות חייה בכלא בביתה- חיו חולפים מאחורי הסורגים, קמטים מקשטים פניה כבויות מזמן עינייה רוצה לחוש,לדעת ולטעום- אך חייה את חייה בגיהנום.

חן (*_*)

New member
ועוד שתיקות............

שתיקה אולי זה החורף - שלוותו הגלומה, אפרורית עננים, ערומים השדות - נשמתי שותקת. אולי זו העיר - כבדת תנועה, שאון הרכבים, רחש אדם - רק נשמתי שותקת. אולי זה אתה - עיניים קרירות, רוחב לב, נוחות חמימה - ונשמתי שותקת. אולי זו אני - פרנסה בטוחה, דום התשוקות, אפס תקווה - והנשמה........ שותקת.

Nalliss

New member
מאד, אבל מאד, אהבתי!

אחת היצירות המיוחדות ביותר שלך. כן, יש עצב, אז מה? אני גאה ביכולת שלנו להשתמש גם בחומר הזה (כביד היוצר). את חושבת שישנם מושגים שיש עליהם תפיסה זהה אצל כולם? או הרב? אני לא יודעת... שתיקה אצלי היא מאד שונה... מצד שני... חינוך? נאליס.

חן (*_*)

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

כשאנו מדברים על רגשות, תפישתם לדעתי שונה אצל אנשים שונים. חינוך- אינו קשור לטיב רגשות או עוצמתם, כי אם לתפישתם, לביטויים והחצנתם. (אבל, זו רק דעתי). דוגמא לכך- איך אפשר להסביר אהבה? אהבה כל כך קל להרגיש. לאהוב את קולך, את קולו של לבך, כשידי בידך לאהוב את עורך. איך אפשר להסביר רגש כה מיוחד? מיוחד הוא מראך, מיוחדת הדרך שבה אתה הולך, מדבר, צועק, לוחש, מתרחק, מתקרב... כמה משמעות במילה "אהבה", אהבה כה קשה להסביר... רק בנשיקה, בין שפתי לשפתיך, חלל ריק נוצר, עולם חדש לאהבה, מנעולים נפתחים בין לבי ללבך, אתה נותן בי השראה. חלונות פתוחים וחיים מזמרים, אתה יודע את ההרגשה? איך אפשר להסביר אהבה? על ידי געגוע, מין רגש קטוע, שנח עם בואך וחוזר עם לכתך, לפעמים גם איתך הוא נמצא... לפעמים כשרוצה לחבק את נפשך ונפשך לא אליי היא פונה... איך אפשר להסביר אהבה? באושר מלא, בדפיקות של הלב, בחיוך ובאור העיניים, עם בואך. אם אתה לא מבחין, לא מביט מקרוב, לפעמים ארגיש את ההפך מטוב, לעיתים אהבה זו מעט מחלה, אהבה כל כך קל להרגיש. לפעמים מכאיבה, לעיתים מרפאה, אהבה כה קשה להסביר.

Nalliss

New member
ובהקשר לשתיקות- "דגים"

דגים דגים מילים דגים שותקים דגים שותקים ולא אומרים, כי אין להם מה לומר דגים...קרים... לא אומרים דבר. שחור לבן על הנייר כסוד אכזר אינם נמים אינם שרים אינם רנים אינם נוגים מדוע אין הם מדברים... הדגים?
&gt
))>

חן (*_*)

New member
תלוי איזה דגים........ ../images/Emo6.gif

ברמת העיקרון אני דברנית לא קטנה ואני דווקא- דגיגה
(ילידת 03/03-מזל דגים)

Nalliss

New member
אני טליה ואני חושבת שזו בושה שאין

אייקון טלה או שה או כבשה לכל הפחות. או מילא, מו תספיק (
)... אני דווקא מאד אוהבת דגיגים, הם מרגישים קצת יותר מן השאר בד"כ. (זה לא אמונה, זה תחביב) נאליס.

חן (*_*)

New member
רוצה טלה????????? בבקשה../images/Emo6.gif

חיפשתי לך ומצאתי מס´ טלאים חמודים. (לא בדקתי אם הם ממין זכר, או נקבה, ואיתך הסליחה
).

Nalliss

New member
איזה נשמה... רוצה דגים? קחי.

בקשר לטליים את הראשון מכירה את השני והשלישי לא. אבל את מכירה אותי, רק שופרא דשופרא. דגים...מממ... זה הולך להיות סוריאליסטי! נאליס.

למעלה