שתיקות והפתעות

lucyjordan

New member
מה השאלה? האם הוא כן או לא בוגד?

על פניו נראה שהוא משקר לך לגבי משהו, או לפחות מסתיר. ההסבר שלו לחדרים להשכרה ממש לא משכנע, אלא אם כן את ממש רוצה להשתכנע. א ב ל השאלה האמיתית היא מה את רוצה לעשות עם זה: להתעלם ולהמשיך הלאה? להמשיך לחשוד ולבלוש? לחכות שהוא ישלח לך עוד רמזים בצורת בדיחות? להמשיך להרגיש נאיבית ? לקבל ביקורת על כך שאת משקיעה בעצמך ונראית טוב? (הרי אם תפסיקי להשקיע בעצמך הוא יבקר אותך על הזנחה, לא?)
כמו שכתבת, טיפול זוגי ואתמול. וכדאי להכות בברזל בעודנו חם.
בהצלחה.

סטנגה Joe

New member
וואו

אז ככה.
הוא לא מרוצה מהמראה שלך.
הוא במחסור של סקס מכוונך.
הוא מסתובב באתרי צימרים.
ובנוסף לכל יש סיפור עליו ועל המנהלת שלכשעצמו נשמע מצחיק ,הוא הרי לא היה בא לספר לך שהוא בוגד ,אבל הכל ביחד
אמור להדליק אצלך נורות אדומות אם איכפת לך מהזוגיות שלכם.

אולי בתור שלב ראשון טוב שאת בטיפול.

GreenMamba

New member
את עושה רושם של אישה אינטיליגנטית

אבל בפועל, מולו, אולי נוח לך להיטפש.
תקשיבי-
באתרים של השכרת חדרים לפי שעה יש צימרים, שאת לא מגיעה אליהם ללילה ולא שולחת אליהם תיירים שבאחריותך, אוקי? מישהי שלא מיטפשת בפני בעלה היתה שואלת אותו מיד- "כן? ובאיזה מלונות ניסית לבדוק?"
אז תפסיקי עם ההיטפשות הזו (בטח גם את הסיפור על הרומן הוא סיפר כי פחד שיגיע אלייך בדרך אחרת) ותסתכלי לאמת בפרצוף-

את דרמה קווין, והוא מעניש בשתיקות
את השתנית והוא רוצה את הילדה התמימה שהוא הכיר
ולסיום- באשמתך או באשמתו (וסביר שבאשמת שניכם)- הוא בוגד בך.

עכשיו כשהעובדות על השולחן- מה את רוצה, בעצם?

כמה אפשרויות...

הוא כמובן לא מודה וסביר להניח שגם לא יודה, כך שלהתמיד בניסיונות להוציא וידוי נראה לי בזבוז זמן.
יש לנו מפגש עם יועץ בקרוב אבל עד אז הזמן שלי קפא מלכת ואני נעה בין כאב לתסכול.

עכשיו כשפתאום הכל מונח מולי יש לי כיוון די ברור מי הפרטנרית אבל הוא כמובן מכחיש.

כיוון שסימנתי משהי שעובדת אצלו האינסטינקט הראשוני שלי זה לנטרל אותה ולחייב אותו לפטר אותה.
זה לא שהוא לא יוכל להמשיך להיפגש איתה אם ירצה אבל זה כבר יהיה יותר מסובך,
ואני גם לא רואה איך אפשר בכלל לשקם משהו אם היא בסביבה.
סביר להניח שהוא לא יענה לדרישה כי זו סוג של הודאה אבל זהו מהלך הכרחי מבחינתי.
עד הפגישה עם איש מקצוע שבוודאי ידריך או ייעץ אני מטפסת על קירות
ושואלת שאלה שבוודאי תעורר עליהום נוראי ובכל זאת שואלת:
האם זה לגיטימי לאיים שאם לא תפוטר או תתפטר אדבר עם בעלה אותו אני מכירה טוב?
האם זה לגיטימי לדבר איתה?

מריוס זכריה

Member
מנהל
זה לגיטימי לאיים להפציץ באיראן

לא בטוח שזה הצעד החכם.
ולא בטוח שזאת הבעייה.
ולא בטוח שאחרי זה נורא נשמח שהפצצנו.
אבל זה נשמע לי רעיון מדליק, ראוי, מוצדק ומכובד.
יאללה להפציץ.

לגביך ספציפית,

גבר שבוגד אבל מתחרט - זה לא פשוט אבל יש מה לעשות.
גבר שבוגד אבל מחרטט - זו כבר בעיה הרבה יותר גדולה. יש שם חוסר בגרות, חוסר אומץ וחוסר מחוייבות.
עדיין, גם במצב כזה ניתן לפעמים לתקן.
להפציץ זה לא הפיתרון.
גם יאללה בלגן זה לא הפתרון.
ולפטר אישה שעובדת תחתיו (תרתי משמע) זו בעיה משפטית סבוכה וקשה.

מה שצריך כאן, לעניות דעתי, הוא התעלות על עצמך, חוכמה עילאית, תבונה וסבלנות. הפתרונות לא יגיעו בשיטת זבנג וגמרנו. ואת בטח צריכה עזרה.

אני רואה שאת במצב רוח קרבי

וכבר הכנת את התותחים הכבדים.
ממליצה לך להוריד את גובה הלהבות. שום ניסיון שלך להרחיק ממנו פיזית מושאי בגידה לא יצליח ורק ירחיק אותו ממך. רק אם הוא יחליט בעצמו להפסיק לבגוד (אם הוא בוגד) ו/או לחזור אל חייקך, זה יצליח. השאלה היא כמה השפעה, אם בכלל יש לך על בחירה כזאת שלו, ואת זה אף אחד חוץ ממנו לא יכול לדעת בגלל שאנחנו לא יודעים אם הוא עוד אוהב אותך, כמה הוא אוהב את המאהבת, מה יש לו להפסיד אם יפרד ממך ומה אם יפרד ממנה - כל זה חשבונאות שלו עם עצמו.
מה שנותר לך זה לדאוג לעצמך ולהחליט עבור עצמך. לכי תדעי, אולי אשה נחושה ועצמאית תראה לו פתאום יותר אטרקטיבית מהמאהבת...

פריזמהX

New member
סלחי לי אבל את מתנהגת כמו אישה פאתטית

איזה טיפול זוגי? קחי את הדברים שלך ועזבי את הבית.ועל הדרך תקפצי לאיזה עורך דין טוב ויפה שעה אחת קודם כי בעלך נשמע בנאדם לא אמין שלא סופר אותך ממטר.איך לא מגעיל אותך להשאר עם האדם הזה שבוגד בך,משקר לך בפרצוף ואין לו טיפה אחת של יושרה ומצפון לפחות להודות במעשה שהוא ביצע לאחר שהמעשה נחשף?וזה שקוף שהוא בוגד בך, כנראה לאורך השנים שמת את עצמך בעמדה כל כך נחותה מולו שאין לו בעיה אפילו להתבדח על העניין.את אוכלת את השקרים העלובים שלו בלי מלח והוא חוגג על זה.לסיכום תחתכי ותגיע לפסיכולוג/ יועץ כדי לברר בהקשר אישי איך הגעת למצב כזה נחות בזוגיות כדי שהדבר לא יחזור על עצמו.

I C E M A N 7

New member
יחסית לאלימות השתיקתית שלו,

את פצפיסטית.

נכון, גארוטה?

תכל'ס היא

כן. מה זה ביחס למקרה של חיסול מושא התשוקה מול עיני העגל של הבולבולן החשקן בתואנה של השתתפות המופקרת בסרט פורנו

באמת אלה האפשרויות שלך?

משהו מריח מאד רקוב באופן שבו את תופסת את עצמך כאישה, את בעלך כבן זוג ואת החיים המשותפים שלכם.
שיח (אינטליגנטי כמה שיהיה) בין חרשים באמת יכול להסתיים בפתרון המחץ של לפטר את המאהבת כדי שיהיה לו "יותר קשה". נו באמת.
הוא מחפש סקס ויחס ומגע וקבלה אצל מישהי אחרת משום שאצלך הוא לא מקבל אותם. הוא מנסה לומר לך את זה גלויות ומפורשות, אפילו בשתיקה רועמת.
את לא באמת מקשיבה. את יודעת מצוין לאחזר את מה שהוא אמר ומה שאת אמרת ומה שהוא אמר ואחר כך מה שאת אמרת וכמו תלמידה טובה כותבת חיבורים יפים ומפורטים. אבל מעבר לזה, לשנות, לפעול, לעשות משהו אפקטיבי בשבילך, בשבילו ובשביל שניכם - יוק.

לעשות דיאטה להחליק שיער ולהתמלא בבוטוקס זה אולי עושה תחושה טובה מול הראי אבל אם הבפנים שלך חסום ולא רואה אותו, לא יעזור לך דבר. זה לא מספיק להיות כוסית על. צריך להיות גם אישה שרואה, מקשיבה, מבינה ופועלת למען הצרכים של הגבר שאיתה (וזה לא משנה אם הוא בעלך או המאהב שלך).

אני שוב חוזרת על מה שכבר הצעתי לך. זה לא הוא ולא המאהבת שלו. זאת את והחיים שלך והתפיסה שלך את עצמך וההערכה שלך את עצמך כאדם בכלל וכאישה בפרט.
אני חושבת שלפני הכל, אפילו לפני הטיפול הזוגי שבו תתעמתו כמו שני טינייג'רס על כן בגד לא בגד (כן, הוא זיין להיא את הצורה באיזה צימר של דיי יוז. זה מזיז לך? זה מכעיס אותך? אם כן, יופי, יש שם אולי עוד משהו שאפשר לעבוד איתו) תעבדי על, עם ולמען עצמך. זה הכי קל לראות את כולם (ההורים שלו, ההיא מהעבודה, הבוסית או מי שלא יהיה) אבל הכי קשה לראות את עצמנו ולהסתכל לעצמנו לתוך הבפנים (איפה שהבוטוקס לא מגיע).

זה שם, יקירתי. אצלך. קודם כל ולפני הכל - אצלך.

chudetz

New member
את מתמקדת כל הזמן בענין הבגידה,

בעוד שהבעיות הרבה יותר עמוקות ושורשיות. הבגידה - כן או לא - היא רק סימפטום! אולי באמת סימפטום שנועד להעיר אותך לפעולה. קחי את זה כהזדמנות שהחיים מגישים לך.

yellow feather

New member
ואם את טועה לגבי העובדת של בעלך?

תהרסי לה את החיים רק כי "נדמה" לך שיש לה רומן עם בעלך?

בכל מקרה, קחי בחשבון שהוא בזה שבחר לבגוד בך, ואם תצליחי להפטר ממאהבת אחת, תהיה זו אשר תהיה, רוב הסיכויים שהוא ימצא אחת אחרת, ואז מה תעשי? תפטרי גם ממנה? ומה לגבי זו שתבוא אחרי שתיהן? והרביעית? והחמישית-שישית-שביעית? תבלי את שארית חייך בהפטרות ממאהבות?
את לא חושבת שאלו יהיו חיים אומללים לחלוטין?

ד"א, כדאי שתכיני רשימת נכסים ותוציאי תדפיסים של היתרות בבנקים לפני שבעלך יעלים את הרוב.
את יודעת, רק למקרה שהוא מתכנן להחליף אותך בדגם צעיר יותר....

הטעות שלך היא שאת מתעקשת

שכולם ילכו לפי התוואי שיצרת.
לדעתי, זו לא הבגידה כמו זה שאת מרגישה שאין לך מספיק תשומת לב ממנו, סוג של פולס שחסר לך שם, התלהבות אולי
ובגלל זה את מתחילה להבעיר את כל העולם וגיסתו.
את רוצה את הטון שכנראה הוא מאפשר לך לתת לידו וכל פעם נשמע שזו דרך אחרת לבטא אצלך. עכשיו את רוצה שיפטר מישהי בעבודה כי סימנת אותה.
תקשיבי, בין אם הוא בוגד או לא בוגד, זה בכלל לא נתון להחלטתך. אם הוא בוגד איתה, הוא לא צריך את מקום העבודה כדי שיאפשר לו את זה. מה גם, שלא באמת בוגדים
בזמן העבודה ליד כולם, תסכימי איתי שזה לא הגיוני.
את כנראה רוצה את בעלך בחזרה ולא יודעת באיזה כוח להחזיר אותו.
את חוששת שהוא בוגד וצריכה הוכחות? הרי יש לך כסף, שכרי חוקר פרטי, אבל אחד ידוע וקליבר.
אחר כך אחרי ההוכחות, קבלי החלטה מושכלת אם כדאי לך כלכלית להיפרד ממנו.
אחרי השיקולים האלה, תחליטי באיזו צורה את רוצה אותו ולפי זה קבלי החלטה באיך להתנהג מולו.
אחרת, את תפסידי בכל החזיתות כבר מההתחלה.

בוקר טוב, אליהו

לקח לו הרבה זמן להוביל אותך לפיצוץ הזה. לא היה קל. מה הוא כבר לא ניסה. אבל הינה. הוא כל כולו מת שתדעי, ושתפוצצי, ושתתמודדי לעזאזל. כמו אישה אמיתית.
ולא, קרבות בוץ עם המאהבת זו לא התמודדות. זה שוב להוציא אותו מהמשוואה.
לא היא הבעיה. היא רק ניצבת בסרט שלו. לא היא היום, מחר תבוא אחרת.
כי הוא פשוט יכול. כי את מרוב הפחדים לזוז לידו שלא ישתוק עליך ברעם, לא מחזיקה אותו כמו שהוא זקוק שיחזיקו אותו.

ק צ ר.

אז עכשיו, כשאת יודעת
מה את עושה?

seeyou

New member
תשימי לב כמה אנרגיות ובריאות את מבזבזת

במקום כמה דקות של סקס כפי שבעלך מעוניין

שווה לך ?

מצחיק אתה יוסק'ה

מה נראה לך, שאם היא תשכב איתו כל יום, זה ירגיע אותו?

הבחור רוצה לזיין. לא בהכרח אותה.

אתיופית

New member
סיפוררר מוזרררר....משהו!

כמה זמן אתם ביחד...בכלל?

אנסה להבין בפרקים:

1) את היית רזה, היית שמנמונת - ואחרי זה שוב רזה, מה שאומר לי שהכיר אותך רזה, אז במקום לפרגן ולהתלהב -הוא אומר ״התקלקלת״?
גבר מוזר יש לך.

2) הוא עובד, חוזר מאוחר...חזר נוקדם פתאום כי היה קשר חם פתאום.
פה אני מסיקה שהוא בא מוקדם כי ׳השלמתם׳ והוא רצה לנצל את הממב הזה ולהראות לך שבעצם את הסיבה שהוא חוזר מאוחר...שזה אומר, שבגלל שהיית ״אשמה״ אז הרשה לעצמו לחזור מאוחר...מעניין באמצ מה מעכב אותו.
אבל כאשר השלמתם לרגע פתאום הוא צץ, אולי להשלים את קו המחשבה שלך...ששוב את זו ששולטת במצב הרוח שלו, ושאם הוא בא מוקדם זה בכדי לא לתת לך לחשוב אחרת...אולי, מנחשת לי.

3) חדר לשעה...עבודה? זה מופרך. מטיילים/אורחים שבאים לא צריכים חדר לשעב, וזה ממש לא זול ככה, להיפך.

אגב, כאשר גבר קופץ (לרוב וזה הנכון לשני המינים) את מה שאמר (עכשיו בטח תגידי שאני בוגד״... זה בעצם מנסה לסטות מהדרך, לגרום לך להבין שהוא קורא את מחשבותייך ובכך תרדי מזה בתוך מחשבה: ״וואחה, איך ידע״?
מסתבר שהוא מכיר אותך יותר ממש שאת חושבת שאת מכירה אותו.
הבחור יוצר הסוואה בעזרתך, ואת פתית קונה.

תהיי דעתנית, חדה, קראי מהלכים, תעשי מתמטיקה מהירה...פשוט תפעילי את המוח ואת תגיעי לבד למסקנה.
אם כל כך מציק לך לדעת בוודאות, אז לא חסר חוקרים פרטיים שבשנייה יכולים להביא לך הוכחות...

אבל מה זה יעזור לך? האמת מוצבת לך בפנים, את פשוט עסוקה בספקות.

חבל...הזמן לא עוצר מלכת.

למעלה