שתיקה שווה זהב
י ינוקא1 New member 9/7/14 #2 אז למה כתבת את זה ? שתיקה שווה זהב , רק כי בזכותה אנו יודעים להעריך את הדיבור. מי שיודע לשתוק , יודע לדבר נכון - כמה שצריך , איך שצריך ומתי שצריך. אך שתיקה ללא דיבור איננה שווה הרבה.
אז למה כתבת את זה ? שתיקה שווה זהב , רק כי בזכותה אנו יודעים להעריך את הדיבור. מי שיודע לשתוק , יודע לדבר נכון - כמה שצריך , איך שצריך ומתי שצריך. אך שתיקה ללא דיבור איננה שווה הרבה.
ה הקוסמת הורודה2 New member 9/7/14 #3 אבל הוא עדיין שותק כשהוא כותב את זה שכחת שלכתוב זה לא לדבר? מה לימדו אותכם בבית ספר?
י ינוקא1 New member 9/7/14 #4 לכתוב זה נחשב יותר מלדבר קודם למדנו לדבר , אחר כך למדנו לכתוב. הדיבור הוא קסם , אך הכתיבה היא אפילו קסם גדול יותר. כל זאת בתנאי שיודעים לשתוק מהם כשצריך. כפי שהמוות נותן לחיים את ערכם , השתיקה נותנת לדיבור ולכתיבה את ערכם.
לכתוב זה נחשב יותר מלדבר קודם למדנו לדבר , אחר כך למדנו לכתוב. הדיבור הוא קסם , אך הכתיבה היא אפילו קסם גדול יותר. כל זאת בתנאי שיודעים לשתוק מהם כשצריך. כפי שהמוות נותן לחיים את ערכם , השתיקה נותנת לדיבור ולכתיבה את ערכם.
ה הקוסמת הורודה2 New member 9/7/14 #5 תגיד? אתה לא מסוגל לדבר על חיים בלי מוות? אני דווקא מעדיפה לדבר
ה הקוסמת הורודה2 New member 9/7/14 #13 אל תתן לי חיבוק! אתה לא האח שמחבקים אותו אתה האח שמרביצים לו כי הוא מעצבן ללא תקנה מה שאתה מוכיח פעם אחר פעם.
אל תתן לי חיבוק! אתה לא האח שמחבקים אותו אתה האח שמרביצים לו כי הוא מעצבן ללא תקנה מה שאתה מוכיח פעם אחר פעם.
ה הקוסמת הורודה2 New member 9/7/14 #9 בדיוק באתי לכתוב לך שלא הייתי שורדת בויפסאנה יומיים הייתי עושה להם מדיטצית דיבור. בסוף בסוף יצא שאתה תדבר יותר ממני ואני אשתיק אותך meow
בדיוק באתי לכתוב לך שלא הייתי שורדת בויפסאנה יומיים הייתי עושה להם מדיטצית דיבור. בסוף בסוף יצא שאתה תדבר יותר ממני ואני אשתיק אותך meow