שתיית מים

שתיית מים

שלום למי שיקרא אותי :) יש לי בעיה בשתיית מים ובעיכול מים כל שלוק מים יושב לי שעות וזה עושה קולות ועולה לי מצד שני, שתית מיצים או חלב או תה עובר מצויין אוכל מכל סוג עובד מצויין (אני שוקלת לסגור אחרי פסח כי לא זז) מישהו כבר הרגיש כך? מה יכול להיות במים שכל כך כבד לי? תודה

ilcרית

New member
מים

מנסיון שלי מים עוברים או קרים במיוחד (קרח גרוס) או בטמפ' פושר ומעלה .. מים בטמפרטות החדר אינם עוברים ובדיוק אותם הסימפטומים שתיארת. דרך אגב שמעתי על התופעה הזו ממטובעים נוספים .

אופירA

New member
מנהל
שמענו על כך. לא מובן למה.

נסי לשתות עם קש, נסי מים בטמפרטורות שונות (כמו שנאמר לך). כמו כן נסי לראות אם בשעות מסוימות עובר יותר בקלות. אם כן - תשתי תה/נס קפה/שוקו/מיץ דיאט בשעות שלא עובר בקלות.

אין הבדל

לא בשעות ולא בטמפרטורה ניסיתי הכל היום הוספתי מיץ לימון וסוכר עבר מאוד טוב כמעט חצי ליטר ללא בעיה לאחר שעה בפגישה שערכה 6 שעות, השלוק הראשון של מים בטמפרטורת החדר הרג אותי לא היה נעים להשמיע קולות בפגישה עסקית!!! כנראה שאצטרך תמיד להוסיף משהו במים אבדוק אופציות ללא קלוריות :( קצת מנחם לשמוע שאני לא היחידה

אופירA

New member
מנהל
תבדקי משהו אחר

אל תבדקי שתיית מים בפגישה עסקית שאורכת 6 שעות ללא אכילה. יתכן שכאן הבעיה לא המים, אלא הפגישה העסקית (מצב נפשי אחר) והעובדה שארכה 6 שעות רצופות. תבדקי שתיית מים בין ארוחות (באופן שלא עברו 3 שעות ללא שנכנס אוכל לפה). תבדקי שתיית מים בשעות שגרתיות, ולא בפגישה עסקית. אם שם אין בעיה - אז בפגישה עסקית, או לאחר הפסקה ארוכה ללא אוכל, לא תשתי מים אלא מה שעובר בקלות.

זה די שגרתי

שאני לא אוכלת בין 2 ארוחות בגלל שאני עדיין אוכלת כמות גדולה בארוחה למרות סגירה של 9 אני לא רעבה ולא מרגישה צורך לאכול בין צהריים לערב אבדוק בכל זאת היום שאני עובדת מהבית עכשיו 12:00 כמעט עוד לא אכלתי ושתיתי...נראה לי שאלך להכין לי צהריים :)

GreyWarden

New member
גם אצלי מיצים עוברים בקלות ומים בקושי

אני לא יודע למה.

LATIN GIRL77

New member
עניתי והתפוז גנב את ההודעה../images/Emo254.gif

שלום גם לך
כתבתי שבדיוק תהיתי לעצמי לאחרונה לגבי הנושא של המים, בסגירה הנוכחית והגבוהה שלי (רבע לתשע) אני גם נתקלת בקושי מסויים במעבר של מים קרים, מצאתי ששתיה חמה ומים לא מאוד קרים עוברים בקלות והמים הקרים נתקעים כמו אחרי סגירה... לא מוותרת לגברת ולמרות מצבי הרוח שלה שותה בסבלנות, הקיץ מתקרב ואני בטח לא אשתה לי חם כול היום....
הנושא אכן מעניין , רציתי לשאול את הרופא אתמול ושכחתי... באמת הזוי שיש אוכל שעובר בלי בעיה ודווקא מים שאמורים להחליק מזכירים את נוכחותם

גם אני על 9

וזה התחיל גם מהסגירה הזו לפני 3 שבועות חייבים לתמרן כדי לא להתייבש אם את מוצאת שיטה אשמח לשמוע

רוייקו

New member
כמה מים את שותה באותה "לגימה" ?

האם את שותה בקבוק מים קטן או שניים שלושה שלוקים וזהו ? שניים שלושה שלוקים יעברו חלקית וישבו מעל הטבעת. מה קורה כשאת שותה תה או שתיה חמה אחרת ? ניסיתי לפלוט שארית הנוזלים שנותרו בוושט אחרי השתיה ?

שני שלוקים קטנים

אותו כוס מ-2 עד 8 בערב והוא נשאר חצי מלא!! תה אחרי אוכל עובר טוב אבל גם מים כ-15-30 דקות אחרי האוכל זה בערך משעה אחרי אוכל ואילך שזה קורה תה לבד לא ניסיתי...אנסה אולי היום אני לא מקיאה בכלל ולא פולטת גם ןלא ממש רוצה לנסות למרות שלפעמים אני מרגישה שזה יעזור לי אבל לא רוצה להיכנס לדינמיקה הזו בכלל אני שוב הולכת להמשך הפגיה של אתמול עוד מעט...אבקש תה נראה! ואופירה, זה לא ממש פגישה מלחיצה - אני בונה שוב אתר האינטרנט שלי אז יושבים עם זה שינהל האתר דווקא ללא לחץ ובסבבה :)

למעלה