שתיים זה תמיד ביחד..

taltul11

New member
שתיים זה תמיד ביחד..

היי אני ובן זוגי חוגגים שנתיים!! וואו איך הזמן טס. ההפתעה שלי היא לאסוף אותו מהעבודה ישר למסעדה טובה בעלת מבחר יינות טובים והאוכל חייב להיות מצויין בלי התפשרויות.. כמובן שאני מעדיפה שיהיה מבחר של מנות (לא רק דגים או לא רק בשרים...) לאחר מכן זוג חברים אמור לאסוף אותנו משם לנסיעה משותפת לאילת. (והכל בשושו...
).אני מחפשת מקום באיזור רחובות ראשל"צ והסביבה הקרובה. מבחינת מחירים זה לא משנה העיקר שתהיה תמורה שווה. חברה המליצה לי על "רנה" שלא ביקרתי בה עדיין אבל שמעתי ביקורות מצויינות, אם מישהו ביקר שם אשמח לשמוע תגובות או הצעות למקומות אחרים.. בנוסף אם יש המלצות על מסעדות וברים באילת אשמח לשמוע.. תודה.

מזל טוב ../images/Emo9.gif

ההמלצה היחידה שאני יכולה באילת זה על מלון רומנטי ושקט- אגמים!! לזוגות שרוצים מלון שקט ורומנטי זה המקום !

לא הייתי אבל מהמלצות:

פרנצ'סקה- איטלקי סוהו- סושי ועוד שאין לי מושג מזל טוב
נסיעה בטוחה

meravbr

New member
אילת - רטרו

המסעדה של אהרוני ורפי כהן. כתבתי עליה לא מזמן - מסעדה טובה (ואפילו כשרה). יש להם יופי של פלטת ראשונות ב- 30 שח (
) לאדם.

Amoureuse

New member
במזכרת בתיה

עד כמה שאני זוכרת את האיזור, מזכרת בתיה היא ממש ליד רחובות. אז אם זה ברדיוס שלך, יש לך את פרי מגדים, צרפתית-ביתית-כפרית, נהנינו שם מאד (הייתי שם לפני די הרבה זמן אבל מישהו פה בפורום אישר את זה שוב לפני חודשים מעטים).

shlomke21

New member
יער הרצל

ביער הרצל - שביער חולדה ישנה מסעדה בשם בית הרצל....שהיה בניצוחו של עידו הלפרין. המקום מדהים, בית אבן ישן בתוך יער! האוכל מצויין הכל מהכל- בשר , דגים וכו' והמחירים די סבירים-גבוהים . חגגנו 3 שנים להיווסדנו שם והיה רומנטי ומצויין!!! והמיקום מתאים לבקשתך!

taltul11

New member
תודה בחרתי...

תודה רבה על ההמלצות בחלקן כבר ביקרתי... אני אלך על ה"רנה" כל מי ששמע על המקום פשוט מהלל אותו בלי סוף אז ככה שזה שווה בדיקה.. מבטיחה לעלות את התרשמותי על כתב.. חג שמיייייח.

למעלה