אני שונא הפתעות |אייקון של דרדס|
A Apikachu L New member 17/7/13 #24 רעיון קצת מוזר... מה עם להקשר אחת אל הגב של השניה בעמידה? זה יכול להיות מעניין עבורו לשלוט בכל אחת לפי התור כאשר השניה מחזיקה או נמשכת על ידי השניה? בדמיון שלי זה נראה סקסי, אבל לא ברור לי אם זה פרקטי.
רעיון קצת מוזר... מה עם להקשר אחת אל הגב של השניה בעמידה? זה יכול להיות מעניין עבורו לשלוט בכל אחת לפי התור כאשר השניה מחזיקה או נמשכת על ידי השניה? בדמיון שלי זה נראה סקסי, אבל לא ברור לי אם זה פרקטי.
A A לוןA New member 17/7/13 #25 מעניין אפשר לקחת את זה צעד קדימה (אם זה עושה לו/לכן את זה) ולעשות סוג של cat-fight כשהמנצחת מקבלת פרס והמפסידה- עונש
מעניין אפשר לקחת את זה צעד קדימה (אם זה עושה לו/לכן את זה) ולעשות סוג של cat-fight כשהמנצחת מקבלת פרס והמפסידה- עונש
G G מאסטר New member 18/7/13 #29 מקווה שנישארו לך קצת צפורניים לשרוט קצת תוך כדי... חתיכת הקדשה עשית שם ..
ס סתמיתת New member 18/7/13 #30 מחרטה לאומנות זה לא כזה מסובך לקח שעתיים בערך כל ההקדשה לא רק החלק שבתמונה
O orbar1 New member 17/7/13 #27 רעיון דילדו כפול וחבל קשירה. לאחר שהוא נחדר אתן קשורות עם מעט מרווח תנועה. כל השאר לדימיון הפרוע.
ח חניתה דרלינג New member 18/7/13 #28 מה לגבי תלבושות/תחפושות? שילוב של מוצרי מזון (קצפת, שוקולד)? תכשיטים/בגדים שמבהירים את השייכות שלכן אליו? (הנה דוגמא משלי ) חבלי קשירה בצבעים מיוחדים? אביזר שמעולם לא ניסיתם (כדורי אהבה, חרוזים אנאליים, וואטאבר)? מישהי מכן גם בזוגיות איתו?
מה לגבי תלבושות/תחפושות? שילוב של מוצרי מזון (קצפת, שוקולד)? תכשיטים/בגדים שמבהירים את השייכות שלכן אליו? (הנה דוגמא משלי ) חבלי קשירה בצבעים מיוחדים? אביזר שמעולם לא ניסיתם (כדורי אהבה, חרוזים אנאליים, וואטאבר)? מישהי מכן גם בזוגיות איתו?