שתייה מרובה בלילה

nuritgat

New member
שתייה מרובה בלילה

תום שלי בן 1.9. הוא עוד לא ישן לילה אחד רצוף במשך חייו הקצרים... בלילות הוא מתעורר בין 3 פעמים (במקרה הטוב) ל-10 פעמים במקרה הגרוע. עד לאחרונה הוא היה שותה בלילה פעמיים בקבוק שהייתי שמה בו לא יותר מ-60cc של מים ובפעמים האחרות שהוא היה מתעורר הוא היה לוקח רק מוצץ. עכשיו זה כבר שבוע שהוא מתעורר כל שעה שעתיים ורוצה לשתות. כמה בעיות עם זה: הוא אמנם לוקח את הבקבוק לבד, אבל אני צריכה למלא אותו אח"כ שוב ושוב ואני גם צריכה להחליף לו חיתול או את כל הבגדים באמצע הלילה כי הוא רטוב כולו. האם אני יכולה להחליט שפשוט מספיק אם המים או שלתת לו לשתות כמה שהוא רוצה. אני מאוד מתלבטת מה לעשות ואשמח לעצות מעשיות. תודה.

zimes

New member
יוכל להיות שזה מצמא

אבל הוא שותה הרבה, כי הוא רגיל? מה יקרה אם תכיני ללילה כמה בקבוקים של 30-40cc?

שתיה לילית

האם הוא שותה הרבה גם במשך היום? לגבי העובדה שה וא רטוב כולו הייתי שמה חיתול יותר גדול ללילה כדי שתהיה יותר ספיגה.

גם לנו היתה תקופה כזו עם עידו

הוא לא רצה אף פעם מוצץ, או שמיכי או דובי, אני (הציצי) בד"כ שימשתי אמצעי הרגעה. וכשהוא עבר לבקבוקים, הוא באופן טיבעי שתה הרבה יותר כדי להרגע, ואז קם ב4:00 עם בגדים רטובים מחיתול האגיס שכבר לא יכל לספוג יותר... זו בעצם היתה שתיה מתוך ברירת מחדל - מוצצים הוא לא לקח, ומציצה מבקבוק משמעה גם צריכה מופרזת של נוזלים (היו ימים של 2.5 ליטר נוזלים ליום, ו-10 חיתולים). אני לא יודעת בדיוק מה גרם לשינוי. הוא ישן איתנו. הוא יותר רגוע. הוא יותר גדול, הוא עוד שבוע בן שנתיים והתקופה הרטובה בשיאה היתה כשהיה בן 1.5. אנחנו יותר יוצאים איתו לפארקים (אביב הגיע!) שיפרוק מתחים ובבית רגוע יותר עם ספרים ומשחקים שקטים. בעצם היום הוא שותה רק כשהוא צמא. לגבי השאלה שלך, אם הוא מאוד מתעקש על בקבוק ולא מוצץ. אולי הייתי כן נותנת לו חלב ולא מים, נכון, הוא לא רעב (וכנראה גם לא צמא) הוא בעצם לא רגוע. בחלב יש את קסם ההרגעה. בהצלחה.

למעלה