שתייה בזול

icom25

New member
שתייה בזול

מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות שתייה בזול ? ולא אצל רמאים שמוכרים זיופים כי יש מספיק כאלה . באיזור ת''א רמת גן גבעתיים אם אפשר.

MEIMIS

New member
לצערי... ולצערנו... ../images/Emo10.gif

אין דבר כזה שנקרא - "שתייה זולה בארץ" בארץ יש מכס על משקאות מיובאים - תחפש אנשים שהולכים לדיוטי פרי יש מכס על משקאות אלכוהוליים, 200% מכס, לא? או 300?

icom25

New member
אתה מספר לי?

אתה יודע כמה עולה ייגרמייסטר פה? 179 ש''ח... גניבה בדיוטי פרי זה 2 ב 39 דולר. בכל מקרה חשבתי אוליי יש מקום עם קצת קומבינות תודה

shaulv

New member
אני גר ברמת-גן...

ויש לי הרבה סוגי אלכוהול שאני רוצה להפטר ממנו במחירים סבירים אבל אני עוד רוצה לעשות רשימת מלאי של כל מה שיש לי לפני שאני ימכור אותם כי אני רוצה למכור כמה שיותר בבת אחת,יש לי כמעט את כל סוגי האלכוהול החל מוויסקי ליין רגיל או ליקר...

icom25

New member
ועוד שאלה...

הליקר פ\ביסנג אמבון אני חושב שככה רושמים את זה. האם יש הבדל משמעותי באיכות בין הליקר תוצרת חוץ לבין תוצרת הארץ כמו שיש הבדל במחיר (בערך פי 10) ?

D r a m b u i e

New member
בהחלט

שם הליקר הוא פיזנג אמבון, וההבדל הוא כזה. הפיזנג אמבון המקורי עשוי מבננות האמבון המפורסמות + תוספות. לעומת זאת, כל הליקרים תוצרת הארץ שקוראים לעצמם פיזנג, הם בסה"כ אלכוהול נייטרלי (ברמה די ירודה על פי רוב) עם תוספות של צבעי מאכל וחומרי טעם וריח, על מנת להגיע קרוב ככל האפשר לטעם של פיזנג האמבון המקורי. לא ליקר שהייתי קונה, הוא די מיותר לטעמי, אבל בהחלט יש הבדל גדול, שלא לומר תהומי, בין השניים.

icom25

New member
צודק אבל...

הוא אוליי מיותר בקטע של קוקטיילים אבל תנסה פעם לשים קצת על סלט פירות.... זה הופך את הסלט למעדן.תודה עזרת לי.

D r a m b u i e

New member
אין ספק

אבל זה חתיכת מחיר לשלם בשביל סלט פירות, לדעתי. אבל שוב, לא שופט אותך. אם מתאים לך, ואתה אוהב סלט פירות ומוכן להשקיע, לך על זה. מה שברור הוא שעדיף לקנות את האמיתי הטיבעי ולא את פצצת ציבעי המאכל.

egavish

New member
ואולי זה המקום לציין כי כשקונים

ליקרים ישראליים- נא להסתכל על התווית (אם יש בכלל). נראה לי שכולם עשויים מחומרי טעם וריק + אלכוהול נייטרלי. השאלה שלי היא האם גם הליקרים של בניימינה? לא בדקתי אף פעם אבל הם לפחות נראים קצת מושקעים, מבחינה חיצונית.

למעלה