|שתו"ס|... נו טוב...

Gefi Giraf

New member
|שתו"ס|... נו טוב... ../images/Emo32.gif

כי עוף טוב הכל טוב... ומזמן לא היה לנו שתו"ס... דיסטו, תתפרעי

ShabiGeffen

New member
../images/Emo32.gifשניר ימין בדרך חדשה.../images/Emo32.gif

שניר ימין יוצא להקת "פדיקוס" בדף יוצר חדש ב"במה חדשה". כותב, מלחין , זמר ונגן נולד בשנת 1990 במושב קדימה. שניר עובד בימים אלו עם להקה חדשה. הלהקה מנגנת חומרים של שניר , ושל כמה נגנים מההרכב. http://stage.co.il/Authors/27519 טיסה נעימה.

בואו בואו ילדים

אנחנו לא עמדנו בתורים של הצבא אנחנו בחורים של ישיבה אנחנו התפתחנו בכיוון של חשיבה על.. אנחנו לא עמדנו בתורים של הצבא אנחנו בחורים של ישיבה אנחנו התפתחנו בכיוון של חשיבה על.. אני מקיא! אני מקיא כי כמעט ושתיתי אמבט שאארררדונה אני מקיא כי קיוותי שמשהו בי ישתנה אני מקיא כי קיבלתי אסלה בחינם ובחילה בחינם והרבה אני זורק! אני זורק את הצ'ק שנתת למלצר שעומד ושותק בלי לומר שום דבר ויורק! אני יורק לבאר שממנה אשתה גם מחר אני שורק את השיר ששמענו מזמן כשישבנו בגן מאוחר רוק חסידי רולז! לה לה לה לה אני שונאת את הקיום הסתמי של העולם:) אני מוחא זכרונות שהרקיבו ויוצא אל הרחוב ובוכה לא נעים להיות זקן שמזיל ריר על סלט רקוב לא נעים לרשום פטנט על נייר כשהשולחן רטוב אני לובש רק שמאל ומדיום (כן נו אני יודעת. של כרוב, סמול. יופי.) לא נעים להיות שמן שמזיע כל היום רטוב לא נעים לשכב בקן כשהחניכים לא באים ו.. מנסר ת'עץ ההוא מחורשת האקל פיטוס אני עוד אנפץ ת'מיתוס פץ ת'מיתוס כן! נר לרקטום, נר לרקטום? נתגבר על המשבר. נזכר במגפיים של ברוך של סלקום בדוק- האם אתה שולט בעצמך?
|
אין לי פטרוזיליות בסלט אין לי כסף אפילו מזרון אין לי בטריות לשבת אין לי בבית קופת חסכון שאפשר עליו לישון אין לי הצלחה עם כלבים אין לי מין לבובת כסף טובה אין לי בעיה עם נשים אין לי ספק שאני סוטה מין וגם אין לי עדיין מילים לה לה לה לה לה לה לה ללה אין לי בטריות בסלט אין לי תנשמת לשים במחבת אין לי ת'כלוב של עראפת אין לי שניצל בחיוך כי אסור וגם אין לי אוויר בכדור אין לי מחלה חודרנית אין לי פצע או נגיף מסורטן אין לי ציפורן תורשתית אין לי אמבות ואין לי מסוכן וצהבת היה לי מזמן לה לה לה לה לה לה לה לה להההה אבל מה את אוהבת זה היה רק מבחן לראות אם את מודאגת יש לי אבא והוא די מזגן יש לי שני הורים עשירים יש לי דרך להשיג שומן יש לי גוף בריא מלא מזומן יש לי דירה, מכונית ומלייאן אני חי כמו מלך!!! |ארנב|
|מוש|
|טריליליטרלהלהטרילי| רע לי! משעמם לי! מסריח פה! וכאן נעים ויש אויר וקקטוס מסתכל ---סוף---

heaven is here

New member
הלו

שמעי, אני מבינה ללבך על השעמום אבל יש דבר שנקרא זכויות יוצרים ולנו אין אותם לכן, אסור לפרסם מילים של השירים אלא אם כן יהיה אישור מהלהקה. טוב? תודה ושנה טובה

שלום וברכה

אני בטוחה שלהקת אינפקציה היקרה 'מאשרת' לנו לכתוב את מילות השירים שלהם ברשת, אם זה באתר , בMפ3 מיוזיק, בפורום בהייד פארק- או פה. אם נגיד הייתי שמה עכשיו פה לינק להוריד את האלבום 'בכיף' בחינם, אז זה היה אסור מצידי בלי אישור שלהם וכו' וכו'.

heaven is here

New member
ואני לא בטוחה

אז אני לא יכולה לאשר כי את בטוחה. באתר ההוא,אני בטוחה שיש להם זכויות אחרת זה לא היה חוקי מצידם לפרסם

למעלה