שתוק שתוק

fclubber

New member
שתוק שתוק

יהל עשה טראק אחד עם אינפקטד תוריד yahel-intelligent life

Mike A

New member
שני דברים

1. תוסיף את זה כתגובה להודעה שאליה אתה מגיב. 2. Waves of sound, מכיר את הטרק? ארז + יהל.

fclubber

New member
בטח...

טראק מצויין קצת ארוך... אבל על intelligent life הייתי דלוק שנה

ELior

New member
יש עוד כמה טראקים שהם עשו ביחד

אתה רק לא יודע כי הם לא רשמו את זה על העטיפה אני מכיר את Yahel - Electro Panic Yahel - Avalanch(לא בטוח) Intelligent life yahel - dna deep mix ויש אני חושב עוד כמה שאני לא זוכר

HooK

New member
Electro Panic

אינפקטד משרום בלבד Avalanch זה בכלל קשור לקליפורניה סאנשיין....

fclubber

New member
מה פתאום?!

אל תבלבל תמוח electropanic זה יהל ואינפקטד avalanche זה יהל בלבד

HooK

New member
electropanic

זה שהוא מופיע באלבום של יהל זה לא אומר שהוא דוקא שלו :) ואני מציע לך לקנות את האורגינל ותוכל לראות את זה... בקשר ל-avalanche יכול להיות שיש טראק של יהל בשם הזה אבל בכללי זה אחד הקטעים הכי מדהימים של קליפורניה סאנשיין, כן ההוא עם הדולפינים :)

דייב דנ

New member
שניכם צודקים

הפעם שניכם צודקים, גם ליהל ןגם לקליפורניה סנשיין יש טראק בשם זהה, אבל אין קשר בין הטראקים, לגבי הדולפינים, מיקו כלכך התלהב מהסימפול שמאז הוא דחף אותו לכלכך הרבה טראקים שלו, ראה האלבום האחרון שלו בתור X-WAVE, בהמשך לקליפורניה האלבום הטוב ביותר לפי דעתי היה נאסא מאז הם רק הלכו לאיבוד. דייב דנ

HooK

New member
האמת שאף אלבום שלהם לא היה מציאה

גדולה.. כדי לקבל פיור קליפורניה סאנשיין ורק מוזיקה משובחת מהם כדאי ללכת על האוסף הכפול וונדרלנד...

NoAm IM

New member
אין על For The People !

שילוב מנצח בין יהל וארז אייזן חבל שיהל התקלקל ושינה סגנון בדיסק האחרון שלו חוץ מ AVALANCHE שעוד איכשהו שווה משהו. יום טוב, נועם

למעלה