שתהיו לי....

levona

New member
שתהיו לי....

בריאים... (גברים!....נגמרה הפנייה אליכם...יאלל´ה בארה-החוצה, עכשיו רק נשים). אם אני לא עושה לו ציור ליד כל מוצר ברשימת הקניות....הוא יביא דומה. מה רציתי? סלרי.....(אני כאילו חושבת שאני בדיאטה כזה).. הכוונה.....אני עושה את המרק הזה....אתן יודעות...של הכרוב.... זאת אומרת...אני כן....מכינה אותו.....שמה במקרר....עד שמתקלקל....ומכינה חדש....מתקלקל....מכינה חדש...תחביב שכזה.. האמת....אין לי מושג איזה טעם יש למרק הזה...(אממ...אז מה אם הכנתי אותו...אהממ...משהו כמו 15 פעם)...אז מה אז מה אז מה
.... האיש שלי חזר מקניות, (עם כל הדברים שדומים).... מה-זה? שאלתי....למראה כדור בוצי קטנטן עם שלוש ארבע עלים. "זה".....אמר בהבעה ש"כאילו דהההההה"...."זה סלרי".....!!! שתלתי את "זה" בגינה.....אני יודעת? אולי "זה" יהיה פעם סלרי.... שבת שלום
ונשי
4u

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בואי רגע... אני חייבת להעביר לך את המתכון של העוגיות לך יצאו 2 לי יצאו 5 (אני טיפה יותר מוכשרת.....)

שחר 33

New member
בימים שהייתי נשוי לפרעה-זה היה נגמר

בריצה מחודשת לסופר, אם נסגר לא נורא, לך לקניון רמת גן שם פתוח 24 שעות. חחחה. אז הייתי מגיע לירק שאני לא מכיר ( איך נראה סלרי ?) שואל את המוכר שמסדר מלפפונים, אם לא מוצא, נכנס למחסן מוציא אותו מהשירותים ןמברר. למען הביטחון המוחלט הייתי שואל את הרוסיה בקופה, וכקובצת ביקורת אני בודק על החשבונית. הייתי מרגיש שהבאתי את כל הרשימה כמו שצריך...ואז פרעה הייתה אומרת: " יופי , אני חייבת חייבת שתחזור לשם, שכחתי משהו חשוב למרק
" היום אני כבר לא עושה קניות לבד- הפכנו את הקניות לבילוי זוגי + קפה בקניון... לומדים ! שלך, שחר 33 !

י פ ע ת

New member
לדעתי.....גבר שיודע להבדיל

בין כוסברה לפטרוזיליה....עובר את המבחן! חחחח

../images/Emo6.gif ולי זה מזכיר ש....

בעלי חזר מקניות, ובגאווה מתובלת בשחצנות אמר לי: "אני הבאתי בצל ירוק גדול. לא כמו הדקים והעלובים שאת מביאה". ואז מה הוא הוציא מהשקית? פ ר א ס ה!. גברים... גברים....

סנדי32

New member
לבונה ../images/Emo12.gif

האמת האיש שלי השביע אותי לא לבשל לעולם כרוב

למעלה