שתהיו לי בריאים-סקר

MaYcHuK

New member
מוכר לי נשמתי

אני מעשנת וינסטון לייט ומעגל פינות כשאני אומרת שאני מעשנת קופסא ליום

P u s s i c a t

New member
להלן....

האם אתם מקפידים על תזונה נכונה?
לרוב כן. אבל גם נהנית לפעמים מהאוכל
צמחוניים?טבעוניים?קרניבריים(אוכלי בשר)?
קרניבורית מושלמת. אחרי 18 שנות צמחונות...
כמה ירקות אתם אוכלים ביום?ופירות?
ירקות... המון
לפחות שני סלטים ענקיים ביום. פירות... 3-4 בד"כ
מה אוכלים בעיקר:מטוגן?אפוי?מבושל?מאודה?
חי (סלט, ברנפלקס, סנדביצ'ים..) ומבושל בעיקר. מטוגן משתדלת לא לגעת
אוהבים ג'אנק פוד?
מכורה לפיצה... - אבל ממעטת
מה לגבי הרבה מתוקים?מלוחים?
חולה על שוקולד וגלידות. אבל משתדלת במידה... וגם שם בודקת...
האם אתם נוטלים תוספי מזון?| שמאל| כן
כשאתם חולים(חלילה טפו טפו),במה תשתמשו?רפואה מערבית או משלימה(טבעית,צמחי מרפא)?
תלוי במה אני חולה... אם זה "סתם" חולשה / התקררות - אעדיף טבעי. אם זה משהו שדורש אנטיביוטיקה <משתדלת להמנע כל האפשר> אז קונבנציונאלי
"תרופות סבתא" שמשמשות אתכם:
אין הגבלה על השרת של תפוז?...
בגדול - תה קנמון להורדת חום, מים עם מלח וסוכר להתייבשות, בצל מושרה בדבש לשיעול.. ועוד.
האם אתם עוסקים בפעילות גופנית?אם כן,איזו?כמה פעמים בשבוע?
המממ... מתאמנת לטריאתלון (שחיה, רכיבה- אופני כביש / ספינינג, ריצה) 6 ימים בשבוע, אימון ממוצע כשעתיים וחצי - שלוש. בשבת אימון ארוך יותר יכול להגיע גם ל-5 שעות. לאחרונה מוסיפה גם פלדנקרייז / פילאטיס / שיעורי מתיחות בשביל הנשמה
האם אתם מעשנים?כמה ביום?
אחרי הפסקה של למעלה משנה חזרתי...יש ימים שמעשנת שתיים ביום ויש ימים שלא נוגעת. חודש לחוץ... מתחילה שוב להגעל מזה...
כשאתם במצב רוח רע,מה תעשו כדי לשפר אותו?
תלוי ממה הוא נובע. החל משינה טובה, ארוחה טובה עם חברים, יציאה לריצה / שחיה , אימון טריינר בבית, סרט קיטצ', נהיגה לשומקום עם דיסק טוב באוטו.
אופטימיים או פאסימיים רוב הזמן?
אופטימית מלידה
איזה דבר אחד,קבוע,ביום אתם עושים למען עצמכם(לנפש)?
הדבר היחיד הקבוע שלי זה לקום... יש המון דברים. בכל פעם בוחרת משהו אחר.
מתי צחקתם מכל הלב בפעם האחרונה?
אתמול בערב.
איזה סוג של הומור "עושה לכם את זה"?
הומור שמצחיק אותי. פעם זה היה רק הומור מתוחכם. היום הרבה דברים מצחיקים אותי. גם הגששים...
מתי לאחרונה ביקרתם את הרופא לבדיקה שגרתית?
לפני חודשיים כמעט... נתן לי לעשות בדיקות ועוד לא עשיתי...
<לא בא לי לצום...>
האם משתמשים בקונדום עם פרטנר חדש?
תני לי רגע להזכר...
אם וכאשר יקרה דבר כזה - חד משמעית.
שום הנאה בעולם לא שווה את החיים שלי. בוקר טוב ובריאות לכולם

תשובותיי

האם אתם מקפידים על תזונה נכונה ? משתדלת מאוד מאוד
צמחוניים? טבעוניים? קרניבריים ? בהחלט אוכלת בשר עדיף מ"טיב טעם"
כמה ירקות אתם אוכלים ביום ? לפחות 5 מנות פירות ? מנה אחת ומעדיפה אוכל מבושל על פני מטוגן
אוהבים ג'אנק פוד ? אוהבת אבל משתדלת להימנע
מה לגבי הרבה מתוקים? מלוחים? אוהבת מאוד מתוקים, פחות מלוחים אבל במידה
האם אתם נוטלים תוספי מזון? לא
כשאתם חולים במה תשתמשו, רפואה מערבית או משלימה? היום הנטייה היא יותר לכיוון הרפואה מהשלימה
תרופות סבתא משמשות אתכם ? לעיתים, בעיקר תה ומרק עוף
האם אתם עוסקים בפעילות גופנית ? אני משתדלת ללכת ברגל 2-3 פעמים בשבוע
האם אתם מעשנים ?כן, 2-3 סיגריות ביום והכוונה היא להפסיק בקרוב
כשאתם במצברוח רע, מה תעשו כדי לשפר אותו ? לפעמים אפגש עם חברה ואתבכיין לה על כוס קפה, לפעמים אתבכיין לבד עם עצמי, שופינג הוא תרופה טובה
אופטימיים או פסימיים רוב הזמן ? אופטימית מושבעת
איזה דבר אחד, קבוע, ביום אתם עושים למען עצמכם ? אין דבר קבוע כזה אבל מידי פעם אני משתמשת ברייקי.
מתי צחקתם מכל הלב בפעם האחרונה? ביום שישי האחרון עם הפולניות אחרי החמין
איזה סוג של הומור עושה לכם את זה? הומור של הפולניות
מתי לאחרונה ביקרתם את הרופא לבדיקה שגרתית? לפני כמה וכמה חודשים
האם אתם משתמשים בקונדום עם פרטנר חדש? כן

ד נ י ת3

New member
עונה מהר

וחוזרת לעבודה: האם אתם מקפידים על תזונה נכונה? כן צמחוניים?טבעוניים?קרניבריים(אוכלי בשר)? טבעונית כמה ירקות אתם אוכלים ביום?ופירות? המון. רוב התזונה שלי מבוססת על ירקות ופירות מה אוכלים בעיקר:מטוגן?אפוי?מבושל?מאודה? אפוי, מבושל ומאודה אוהבים ג'אנק פוד? לא. ג'אנק פוד זה איככככס. וזה עושה לי רע. מה לגבי הרבה מתוקים?מלוחים? לא אוהבת טעמים חזקים מידי. האם אתם נוטלים תוספי מזון? כן.. אני קופת חולים מהלכת: CELL PROTECTOR, B12, CREATIN חלבון מי גבינה ועוד... כשאתם חולים(חלילה טפו טפו),במה תשתמשו?רפואה מערבית או משלימה(טבעית,צמחי מרפא)? משלימה. שונאת ללכת לרופא "תרופות סבתא" שמשמשות אתכם:ויסקי.
האם אתם עוסקים בפעילות גופנית?אם כן,איזו?כמה פעמים בשבוע? כן, 4 פעמים בשבוע. אירובי, אופניים, סקי, משקולות. הכול האם אתם מעשנים?כמה ביום? חס וחלילה. בלעעע כשאתם במצב רוח רע,מה תעשו כדי לשפר אותו? אתקשר לאחד/ת החברים/ות שלי ואבכה לו/ה אופטימיים או פאסימיים רוב הזמן? אופטימיים. איזה דבר אחד,קבוע,ביום אתם עושים למען עצמכם(לנפש)? ספורט. פסיכולוג. מתי צחקתם מכל הלב בפעם האחרונה? אתמול איזה סוג של הומור "עושה לכם את זה"? כמעט כל הומור עושה לי את זה. מתי לאחרונה ביקרתם את הרופא לבדיקה שגרתית? לפני חודש. האם משתמשים בקונדום עם פרטנר חדש? כן! -------והעיקר הבריאות.תרגישו טוב----------------- אמן ואמן

עדי2211

New member
עכשיו תורי...../images/Emo3.gif

האם אתם מקפידים על תזונה נכונה?משתדלים,לעיתים חורגים.אבל מהר מאד חוזרים. צמחוניים?טבעוניים?קרניבריים(אוכלי בשר)? קניבליים
. כמה ירקות אתם אוכלים ביום?ופירות? פירות 4-5 ליום.ירקות- סלט בערב. אוכלים בעיקר:מטוגן?אפוי?מבושל?מאודה? מבושל\אפוי. אוהבים ג'אנק פוד? לא..אבל שאין מה לאכול זו הדרך הנוחה והמהירה.. מה לגבי הרבה מתוקים?מלוחים? לא אוהבת מתוקים.מלוחים בסדר..בקטנה.. האם אתם נוטלים תוספי מזון? תלוי. כשאתם חולים(חלילה טפו טפו),במה תשתמשו?רפואה מערבית או משלימה(טבעית,צמחי מרפא)? מתחילים עם תה ולימון ותרופות סבתא..ומחכים עד שנחלים אם זה לא עובר..אז גוררים את עצמיינו מהמיטה לרופא.. "תרופות סבתא" שמשמשות אתכם:לאכול לימון, וודקה,גלידה \לכאבי גרון כאבי ראש: חהחהחח כל פעם זה מצחיק אותי מחדש:סבתא שלי הייתה מקלפת מלפפוןואת הקליפות שמה בפריזר עד שהופכות "לגוש קרח".ואז מניחה אותם על המצח.לטענתה החום נספג "בקליפות המלפפון הקפוא".ומי אני שאתווכח... האם אתם עוסקים בפעילות גופנית?אם כן,איזו?כמה פעמים בשבוע?ריצה,כמעט כל יום.משהו חייב לרדת עם הכלב...
. האם אתם מעשנים?כמה ביום?לא מעשנת...מגעיללללללללל כשאתם במצב רוח רע,מה תעשו כדי לשפר אותו?ישיבה מול הים להרגעות. אופטימיים או פאסימיים רוב הזמן? אופטימיים ברוב הזמן. איזה דבר אחד,קבוע,ביום אתם עושים למען עצמכם(לנפש)?משתדלים לפחות,לשמוע מוזיקה טובה,משחק טניס בערב..ים שעתיים לפחות כל-יום. זה היה בקיץ..עכשיו חורף..צריך לסגל פעיליות אחרות. מתי צחקתם מכל הלב בפעם האחרונה? לפני שעה. איזה סוג של הומור "עושה לכם את זה"?כל הבא ליד.וככל שיותר הרי זה מבורך\ומשובח. מתי לאחרונה ביקרתם את הרופא לבדיקה שגרתית? שנה האם משתמשים בקונדום עם פרטנר חדש? תמיד.

למעלה