שתהיה שבת שלום!

funky n

New member
שתהיה שבת שלום!

סופ"ש רגוע וחמים ...

eshkolit32

New member
איזה חתול יפיפה!

אני רואה שג'ולי הצליח לגרום גם לך לחבב חתולים...
סופשבוע כיפי ושבת שלום לכולם.

funky n

New member
שמחה שאהבת ../images/Emo13.gif

ודווקא אותו היה לי לפני ג'ולי, אבל היא הצליחה לגרום לי קצת יותר לחבב אותם

MeWithoutU

New member
קצת?../images/Emo4.gif../images/Emo2.gif../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

לפחות תודי שאת מאוהבת בניקי וג'יסון
נו...אבל זה בסדר...איך אפשר לא להיתאהב בהם? הם קוקיםםםםםםםםםםםםם

funky n

New member
טוב נו,תפסת אותי... ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif

התאהבתי הרבה... בגייסי
חח סתם בשניהם,כל אחד והייחוד שלו
אה וגם לכל אחד יש תפקיד שונה...

MeWithoutU

New member
את מוזמנת לקחת אותם...

ניקי
שובר לבבות קטן...מתחיל עם חתולות...(לפני כמה זמן אח שלי השאיר חלון פתוח וניקי ברח...והלכתי לחפש אותו...כמו מפגרת חיפשתי אותו...בסוף איפה אני מוצאת אותו?יושב במדרגות בחוץ עם החתולה של השכנים
נקרעתי מצחוק!!!)
אוהב ליטופים בצוואר ומגרגר
בחורף - הוא ישן לי על הצוואר...וככה מחמם אותי
הוא מאוד אוהב לשחק - ככה שאף פעם לא משעמם
כשאני עצובה - הוא מרגיש...ותמיד בא לעודד אותי
זכר זכר...אבל...יש לו צד מאוד נשי (אימהי) כלפי ג'יסון...
הוא תמיד בא ונותן לי נשיקות
כשאני חוזרת הביתה הוא מחכה לי ליד הדלת כדי להגיד לי שלום
אם ג'יסון עושה משהו רע - ניקי מביא לו כאפה ומשתיק אותו
כשאני רואה ג'וק...(ומתה מפחד!) אני קורת לניקי - והוא מטפל בהם.
ג'יסון
אוהב לישון ליד הרגליים...וזה מזה כייף
רודף אחרי לכל מקום ולא מוכן שאני ישן בלעדיו
הוא מגרגר כל היום!!!פשוט כללללללל היוםםםםםם
...הצלילים הכי מדהימים בעולם!
כשאני הולכת להיתקלח - הוא חייב לבוא איתי...(נו...מישהו חייב לשמור עלי
)
הוא שר כל היום.........
הוא מדבר הרבה...ככה שבמקום לדבר עם הקירות אני מנהלת שיחות עם ג'יסון
אין שום פרפר לילה או זבוב בבית - הוא דואג לחסל את כולם.
הוא אוכל רק את האוכל היבש שלו...ובכלל לא אוהב דברים אחרים - לכן אפשר לאכול בשקט בלי שהוא ינסה לחטוף לך את האוכל.
ואחרי החפירות... בעצם...את לא מוזמנת לקחת אותם...הם התינוקת שלי
החיים שליייייייייייי
אבל את מוזמנת לבוא לבקר אותם

funky n

New member
חח אז אני אגנוב אותם /tapuzforum/images/emo3.gif

ניקי הצעיף /tapuzforum/images/emo6.gif. ושכחת שזורקים לך אותו על הראש כדי שתתעוררי ואז את נמעכת /tapuzforum/images/emo6.gif

MeWithoutU

New member
את לא תצליחי

ניקי הוא נינג'ה מקצועי!כשמעצבנים אותו הוא מכניס כאלה מכותתתתתתתת.....חחח...יהיה חבל עליך. וג'יסון הוא ספיידרקט/סופרקט...כל היום מקפץ ומטפס על קירות ולא שכחתי... פשוט ציינתי סיבות למה הם כאלה מתוקים... כניקי רוצה להעיר אותי או את אבא שלי - הוא עולה למיטה ומביא נשיקות עם האף...
כשאבא שלי רוצה להעיר אותי - הוא לוקח את ניקי וזורק לי אותו לפרצוף כדי שימחץ אותי......
התעללותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
אני לא יכולה לנצח את ניקי השמן ואת ג'יסון המקפץ.

funky n

New member
חיחי אני אקח רק את ג`ס כי

ניקי שמן מידי,אני לא אצליח לסחוב אותו

funky n

New member
ורק שתדעי לך שמיקי בכלל

לא כזה מרשים,הוא סתם גוש קילה /tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo3.gif /tapuzforum/images/emo122.gif

eshkolit32

New member
העברת חוויות חתוליות

איזה קטע שתפסת את ניקי יושב על המדרגות עם החתולה של השכנים, אני מתארת לעצמי כמה צחקת כשראית אותם..... אגב: גם החתולים שלי-שניהם-מרגישים כשאני עצובה, והרבה פעמים דווקא אז הם באים מתקרבים וממש כמו שכתבת-כאילו מנסים לעודד...הם חברים שאוהבים בלי גבולות ובלי תנאים,נכון....? ולפעמים הם הדבר היחיד שמצליח לתת תחושה של חוסר בדידות. ועוד משהו דומה לכם: כל יום כשאני הולכת להתקלח הם באים לשבת על שפת האמבט ולצפות במים שזורמים, לפעמים רבים על המקום. עם חולי מים, שותים רק מהברז של שטיפת הידיים באמבטיה (ומשחקים בהם תוך כדי), ולפעמים החתול שלי גם מנסה לתפוס אותם :)

MeWithoutU

New member
מיאוווווווווווווווווווו../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif

כן זה באמת היה מצחיק. וחתולים הם מאוד רגישים...הם מבינים כאשר מישהו עצוב..........הם נותנים המון אהבה........ וכן החתולים שלי חברים ואוהבים בלי גבולות ובלי תנאים...כתבתי על זה פה שניקי חי לבד במשך שנה וחצי...וכשהבאתי את ג'יסון בגיל חודש...ניקי היה טיה תוקפני...לא הבין מי זה היצור הזה...אבל אחרי 3-4 ימים הוא קיבל אותו והיה כל היום מנקה אותוווווו.......ומנשק אותו....ממש כמו אמא חתולה...וג'יסון היה שוכב ומוצץ לניקי את הפיטמות מנסה להוציא חלב...חחח ומאז אי אפשר להפריד ביניהם!.....הם כל היום ביחד.....(= ממש בונבוניםםםםםם ואצלי רק ג'יסון שותה מהכיור........והוא חייב להיכנס איתי למקלחת.....עומד על האסלה ומסתכל עלי...וברגע שאני יוצאת מהמבטיה הוא מתחיל ליתלטף לי ברגליים. ניקי לעומתו לא אוהב מים.......שומע ברז - והוא הולך (קילחנו אותו פעמיים כשהיה יותר קטן...אולי בגלל זה) ופעם היה שוכב בתוך הכיור.......עכשיו כבר לא.....אבל גם הוא לפעמים ניכנס איתי למקלחת ומחכה לי.....

שתהיה שבת מקסימה

השבת יש פה שמח.............. שבת כלה לחברה טובה שזה בעצם שבת רווקות אחרונה שלה, אז כולנו אצלה... שבת שלום

למעלה