שתדעו...

miss loulou

New member
שתדעו...

אני שונאת גשםאני שונאת גשםאני שונאת גשםאני שונאת גשם אני שונאת גשםאני שונאת גשםאני שונאת גשםאני שונאת גשם אני שונאת גשםאני שונאת גשםאני שונאת גשםאני שונאת גשם אני שונאת גשםאני שונאת גשםאני שונאת גשםאני שונאת גשם אני שונאת גשםאני שונאת גשםאני שונאת גשםאני שונאת גשם אני שונאת גשםאני שונאת גשםאני שונאת גשםאני שונאת גשם אני שונאת גשםאני שונאת גשםאני שונאת גשםאני שונאת גשם אני שונאת גשםאני שונאת גשםאני שונאת גשםאני שונאת גשם אני שונאת גשםאני שונאת גשםאני שונאת גשםאני שונאת גשם.....
למה שהוא זורק מים??שיזרוק אותי מהשמיים!!! זה מה שקורה שאני לא צונחת.

miss loulou

New member
so in the meantime...

לאחר כמה שיחות עם ריגר מחו'ל על RACERS הוא שלח לי את הכתבה הזו-למה הוא קנה racer http://www.sidsrigging.com/articles/sidsrig.htm

Reshef 914

New member
ת'אמת מפה זה לא נראה כזה נוראי...

Have fun Winter at SkyKef from SkydivingMovies.com http://www.skydivingmovies.com/ver2/pafiledb.php?action=file&id=3555&string=skykef

elraviv

New member
למי שלא ראה את הקליפ מומלץ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הקליפ ממרץ אבל איכשהו לא ראיתי אותו. אז ככה שאני מתלהב עכשיו

CUT II CUT

New member
איזה מגניב

פעם ראשונה שאני רואה אותו SERIFF'S BRO, אתה לא מופתע מהקליפ???

Airbreaker

New member
זה לא הגשם....

מאמי היית צריכה לראות איזה רוח יש. האמנתי והטרחתי את עצמי לקום בבוקר של יום שבת למרות שידעתי שאמור לרדת גשם. חשבתי אההה נגב כמה טיפות וזהו, שמש. כבר בחניה כשראיתי את הפרצוף של UV, והוא עוד בג'ינס, אמרתי זהו זה, No jumps today !!! יקיר וגיורא אמרו לי שזה בזבוז של זמן לחכות אז.......הבייתה להתכרבל בשמיכות. שבת הבאה.....

אבל...

אבל אני צנחתי...
חוויה מדהימה שלא תישכח לעוללללללללללללללללללללללללללללללללללללללם. הייתי בטוחה שלא תהיינה צניחות בגלל מזג האויר, התקשרתי, בדקתי, התקשרתי שוב ווידאתי, וגם בדרך לשם... כי היה מזג אויר סוער כל הדרך.
גשמים ורוחות שחבל"ז... אבל שם... כאילו לא היה ולא נברא... חבל שלא היית

miss loulou

New member
התקשרתי בבוקר ואמרו לי לא להגיע...

אז נשארתי בבית להסתובב כמו אריה בכלוב...
זה הולך להיות חם מחר בעבודה!
אני שמחה שנהנת,רציתי להיות שם שתגיעי אבל אני רואה ולא מופתעת שטיפלו בכן כמו שצריך!

miss loulou

New member
חחח...לא מצחיק../images/Emo12.gif

אם בסוף שבוע הזה יורד גשם אני יורה במישהו ושריף...רוץ כי אתה על הכונת שלי
i shout the sheriff...

למעלה