שתאחוז את השלט

שתאחוז את השלט

של הגיים קיוב אתה תבין למה אני אומר שהשלט של הפלייסטיישן הכי טוב מכולם ןאם כבר מדברים על השלט של הסאטורן השלט היפני שלו טוב לא האמריקאי בנתיים שום שלט לא יחליף את השלט של הפלייסטיישן מה שגרוע בשלט של הפלייסטיישן זה רק הסטיקים שכל שניה בורחים זה באמת חרא אני קורא לעצמי מקצוען בגלל שאני סימתי משחקים שהם כמעט בלתי אפשרים לסיים מי שמכיר את המשחק אלונדרא 1 בסוני 1 יבין משחק ענק אבל מאדדדדדדד מסובך החברים שלי פחדו מהמשחק הזה בגלל הקושיי וסימתי גם את אקטריזר משחק אדיר זה בסופר נינתנדו זה איש מלאך אם חרב דו מימדי שתראו את המשחק ותשחקו בו אתם תיבהלו מהקשי שלו אבל אני אחד כזה שלא מוותר ולא משנה כמה יהיה קשה המשחק סימתי גם את אקו הדולפין בדרימקאסט סופר קשהההה אבל משחק גדול חוץ מזה סימתי את כל הנינגה גידם מהנינתדו 8 ביט אחלה משחק אבל גם מאד מאד קשה בכללל סימתי כמעט כל משחק טוב שיצא עד עכשיו חוץ ממשחקי מחשב דוחים כמובן אתם צריכים להכיר אותי אישית כדי לדעת שאני מאדדדד מכור למשחקי וידאו זה החיים שלי ואל תחשבו שאני נראה איזה יורם או לפלף בלי להשוויץ את האמת אני נראה די טוב סתם עכשיו רציני אתם צריכים להכיר אותי בשביל להאמין כמה טוב אני במשחקים בכל סוג של משחק ואני חוזר שנית תפסיקו להביא משחקים כמו תקן ווירטואה פייתר ותתחילו להביא משחקים כמו סמוראי שאדו ומרק אוף דה ולף הדו מימדי של SNK

metal_slug

New member
סוף סוף מישהו שמשחק במשחקי SNK

כמה כאלה כבר יש בארץ... באיזה אולמות יש משחקים של SNK? לי יצא לשחק עד עכשיו רק בירושלים ב-SS4, וגם במכונה מחורבנת, היה חסר הכפתור של הבעיטה... ויש גם כמה משחקים ממש עתיקים בתחנה המרכזית בתל אביב...

למעלה