שש שנים

שש שנים

היום יום שלישי וגם אז, לפני שש שנים, 8.4 יום האסון היה יום שלישי בשבוע, ולא חששנו ולא הרגשנו... ולמחרת, יום רביעי הגיעה הידיעה הנוראה מכל... והכאב, העצב, המחנק בגרון, המועקה, הגעגועים שאינם פוסקים, והדמעות שלעתים זולגות להן בשקט ומתגלגלות לאורך הלחי, לעתים הופכות לבכי ומשחחרות את המועקה לזמן קצר, עד הפעם הבאה... ולעתים כלום... והעונות מתחלפות להן כרגיל, והאביב מגיע ופסח בפתח, ואצלנו הכל מבולבל...חג, שמחה, אזכרה, משפחה, ואיפה הילד שלא חזר מהטיול... למה כולם פה ורק הוא חסר?

BooBee

New member
בתיה ואהוד היקרים

איתכם ביום הלא קל הזה. מחבקת אתכם הכי חזק שאפשר.
רויטל.

אתכם...

בתיה ואהוד, אין הרבה מילים שניתן להגיד שתשננה משהו. רק רציתי שתדעו שאני אתכם, איפה שחשוב... בלב... רפאל

egbar 2

New member
אתר באינטרנט - רותם אגבר

הכנסו לאתר ב"תפוז" או דרך קישורית מאתר זה ושם תמצאו מכל הבא ליד מדברים ועד שירים. לשימושכם

yairleo

New member
האם אפשר להכניס את הקישור

מחפש שיר להקריא בהזכרה של אישתי ( 3 שנים ) בשבוע הבא

egbar 3

New member
חופשי לקרוא

שבת שלום, הנך רשאי וחופשי לקרוא כל שיר ש"ימצא חן" בעיניך. לאחר האזכרה תשלח לי בבקשה את הבחירה שלך, סתם מעניין. כבדרך אגב, רבים הם הקוראים המקריאים את שיריה של חיה בכל מיני אירועים כמו הנצחה ואזכרה בבית ובבתי הספר בארץ ובעולם. מאחל לך שבוע הכי קל שבקלים. שמואל אגבר (אבא של רותם)

yfat73

New member
זה אולי מקרה...

גם מלכי נפטרה ב-8.4 לפני כ-5, בשעה 22:10 בדיוק. והאזכרה שלה היא עוד שבוע בדיוק (יום שלישי הבא). אני מקווה שאני אוכל לעמוד במראה הזה עוד פעם, כל שנה זה יותר ויותר קשה.

egbar 3

New member
שימרי וחזקי

שבת שלום שמרי וחזקי, צריך הרבה כוחות נפשיים לעבור ...... חזק ואמץ שמואל אגבר (אבא של רותם)

למעלה