שש... סוד כמוס...

hellotaae

New member
שש... סוד כמוס...

ב-30 לחודש (עוד שישה ימים) יקרה משהו מאוד מיוחד בדינמו דבש... הגיע אלינו אורח נחמד מניו יורק והוא יתן הופעה עם שירים מהדיסק שהוא מוציא בימים אלו בניו יורק... אני מדברת כמובן על סניקס. מי שהיה אתמול בדינמו כבר קיבל preview קטן (ומאוד מהנה). ההופעה תהייה מאוד מושקעת ויתארחו בה סאבלימינל, ROY, ועוד... אני ממליצה לא להפסיד. זה משהו שלא קורה כל יום. ה-30 יוצא יומיים לפני החישגוזים ככה שיהייה לכם זמן לנוח בין ההופעות. מי שדואג בקשר לגיל, ולהיסטוריה של הדינמו בנושא, יכול להפסיק כי יכניסו אותכם. הבטחה שלי... מקווה לראות אותכם שם.

da^Lord

New member
אתמוןל סניקרס וסאב אבדו שליטה

כשהמיקרופון הגיע לידיים שלהם הם פשוט נתנו כזה שואו, הם כאלה טובים ביחד, שני הפריסטיילרים הכי טובים בארץ על במה אחת. what? ושבוע הבא אם יחזרו על מה שקרה אתמול, יהיה פיצוץ. גילאי 16 גם יוכלו להכנס.

כ-ס-ף

נשמע מאוד מפתה , מת ללכת אבל , כ-ס-ף ...... כול העסק הזה יוצא לי יומים לפני החישגוזים ושלושה ימים לפני יון , מאוד מקווה שיעשו מחיר נחמד ולא 40 שקלים.

hellotaae

New member
כסף, כסף - אבל...

הופעה של פעם ב... סניקס לא מגיע לארץ כל יום, וגם כשהוא מגיע הוא לא מופיע בהופעה מלאה כמו זו. הוא ייתן כמה שירים מהאלבום החדש שאתם עוד לא מכירים (ושווה להכיר), ויהיו עוד אורחים והפתעות... בוא נגיד שזו הופעה שלא כדאי להתחשבן עליה.

*DOR*

New member
מתי פתיחת שערים? וכמה עולה כניסה?

מחכה לתשובה

למעלה