שש וחצי בבוקר....

ר ו ח

New member
שש וחצי בבוקר....

הילד יורד למטה עם הכלב... אחרי רבע שעה חוזר הביתה...נכנס למיטה ו...הכל בסדר! פתאום...צלצול באינטרקום... פקח עירייה מודיע לי חגיגית לרדת למטה כדי לקבל התראה לפני קנס. כן..הכלב עשה צרכיו בדשא! הילד ואני מתייצבים למטה, פוגשים פקח... מה אומר לכם...על הבוקר מצוחצח, מדים כל קפל במקום וכולו..כולו חיוכים! כאילו זכה באיזה אוסקר. כל הדרך ל"חבילה" של הכלב נאלצתי לשמוע דברי תהילה וקודש עליו ועל עבודתו... קילומטרים לדעתי הלכנו ובסוף הגענו. הנה הוא אומר...כאן החבילה. מה אני רואה????? קוביית שוקולד נראית יותר גדולה... והפקח? כולו אושר וחיוכים ...הגיע לתגלית השנה! נתתי את החיוך הכי הכי שיכולתי על הבוקר...קיבלתי התראה לפני קנס 450 ש"ח וסאממממק הפקח! בוקר טוב ישראל...

טאקילה~*

New member
וואוו פורמייקה חחחחחחחח

מהיום והלאה אלונסו על טיטולים.. ראבק 450 יקר לי.. בוקר טוב...מקרמיקה.

Windbluesea

New member
קבלי תיקון....

הם העלו מחירים... עכשיו רק הקפה עולה 450 ש"ח... זה בגלל שהחלב הוא יבוא אישי.

חחחחחחח.... בפעם הבאה...

תגידי לו: "זה שוקולד ולא קקי" ואם הוא לא מאמין אז שיטעם ויווכח בעצמו... אם הפרה תאכל שוקולד היא תניב שוקו במקום חלב ?
?
? העיקר שיהיה לך מצב
טוב... בוקר טוב ישראל !!!
"היום יום אחד לספירת הסער..."

חחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חרסת אותי מצחוק פנטי,,,,חחחח,,,,,,איזו חתימה!!חחחחחחחח גדול גדול אתה!!! בוקר טוב רוח, טאקי וכולםםם... תגידי רוח....אם לקקי זה 450 ש"ח לפיפי זה 225??? בעעעעעעעעעעעעעעעע

ר ו ח

New member
חחחחחחחח פנטה...

לא היה מצב לומר לפקח כלום. הבן אדם מרוכז בעצמו ובמדים... חחחח...ניסה להרשים אותי על הבוקר עם המשקפי שמש שלו.. רק מה...לא שם לב אדון פקח שהוא מגיע לי עד ל...מתניים!

נעמי 1

New member
טוב... באמת לא נעים...

לקבל קנס של 450 ש"ח על קקי של כלב... (במקרה הזה רק התראה)... אבל גם לא נעים לחזור הביתה... עם קקי על הנעלים... עם קקי על ה4 על 4 שלי, עם קקי (כמו מנגל) על המקל של העיוור. בכלל לא נעים לדרוך על חרא... ושלא נדבר על הריח. אז מה יותר פשוט לרדת עם נייר טואלט... שקית ניילון... לאסוף ולזרוק לפח. איכות חיים... איכות סביבה... זה טעם החיים. נעמי

Windbluesea

New member
עכשיו רק בוקר......

וכבר עושים דיון על קקי.... לא נורא יש לי בדיחה קטנה בנושא... החולה - דוקטור, בלילה אני עושה פיפי במיטה. הפסיכיאטר - למה זה קורה ? החולה - כל לילה אני חולם על גמד קטן ששואל אותי "פיפי עשית ?", וכשאני משיב בשלילה, הוא אומר "אז תעשה..." הפסיכיאטר - בפעם הבאה, כשיבוא הגמד וישאל אם עשית פיפי, תגיד לו שכבר עשית. הודה החולה לרופא וחזר מבסוט לביתו. בלילה בחלום הגיע הגמד ושאל אותו "פיפי עשית ?" ענה האיש "כן". שאל הגמד "וקאקי ?"

טאקילה~*

New member
ממי בוא ...

ניבנה רפסודה מהבדיחה הזו חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

levona

New member
איזה כייף לי.....

הכלבה (הגורה הגורה) שלי "הלכה לאיבוד" שלשום.... אממ.....
"אבדה"... ככה..
פתאום! פוף...ונעלמה.....

רוח... מתה עליך!!!

קפצתי להום סנטר... לקנות סולם של שלוש מדרגות... לא! אני לא עושה שיפוצים! פשוט, כדי שכשאבוא אליך, אוכל לראות גם את פניך... חחחח יום טוב לך יקירה.

ר ו ח

New member
42 ../images/Emo24.gif

סאממק הסולם...לא צריך להגזים!!!!!!!! מרוב אהבה לפקח...כנראה צמחתי קצת לגובה... חחחחחחחחחח....רק אצלי שערוריות על הבוקר!

גם אצלי שערוריה על הבוקר !!!

מצאתי בקורנפלקס שלי שערה עם שורש שחור... והיא אמרה לי שהיא בלונדינית טבעית... ס´אמק המכון ליווי הזה...

ר ו ח

New member
קורנפלקס על הבוקר????.

חחחחחחחחח באמת שערוריה... צ´מע לי..לך על אבטיח!

למעלה