נתנאל בר אור ל
New member
שש המטות, מה דעתכם?
יש לי קצת בעייה עם הקלף הזה כשאני מסתכל עליו תמיד נדמה לי שהולכת שם הפגנה כל האנשים עם המטות ברקע (רק חסר שלטים על המטות הללו) הפרצוף ההכי ברור מאחורה נראה דיי כועס האיש על הסוס (אולי הוא השואל) הוא המארגן הגדול כל האנשים פונים לכיוון ימין, כאילו יש שם משהו (אולי משרד ממשלתי
) בפריסות חסר לי קצת ניסיון איתו, אבל בפריסות בהם כן עלה ניכר אלמנט של התקהלות, מקומות עם הרבה אנשים, והרמוניה ביניהם. בפריסות מסוימות דווקא התבררו בנוסף גם קשיים מסוימים. אולי הקלף מסמל שילוב של קשיים עם התאגדות עם אנשים נוספים? התרגום הקלאסי רואה את הקלף כ"קלף ניצחון", אבל עד כה לא ראיתי יישום של הקטע הזה. אולי הכוונה לניצחון האגו? יתכן שהבעייה שלי להתחבר לתרגום הזה הוא שכאיש מזלות האדמה הפוקוס שלי הוא יותר "מה הטוב המעשי שיוצא מזה", ופחות קטע שטחי של אגו... צירפתי תמונה גדולה. אשמח לשמוע דיעות נוספות
יש לי קצת בעייה עם הקלף הזה כשאני מסתכל עליו תמיד נדמה לי שהולכת שם הפגנה כל האנשים עם המטות ברקע (רק חסר שלטים על המטות הללו) הפרצוף ההכי ברור מאחורה נראה דיי כועס האיש על הסוס (אולי הוא השואל) הוא המארגן הגדול כל האנשים פונים לכיוון ימין, כאילו יש שם משהו (אולי משרד ממשלתי