שששש.. אנשים ישנים פה.. :[
† †BLa¢K ƒaiRy† New member 22/11/03 #4 חח בהחלט לאטה זה טעים! באתי להכין ונילה אייס וראיתי לאטה.. אז טעמתי.. וזה טעים!!!!!!!
S staind by reality New member 23/11/03 #14 תגיד אתה שמת לב לשירשורים האחרונים שפתחת כאן? לא נראה לי שהם אלו שמעוררי רחמים
Y yavin New member 23/11/03 #15 אבי הוא איש אשכולות אינטלקטואל לנשים שאינם מבינים שפה גבואה אינטלקטואל = ידען אינטלקט = ידע
S staind by reality New member 24/11/03 #16 לכל היבינים שאינם טובים בלשון לנשים שאינם מבינים =לנשים שאינן מבינות
P Physical Graffiti New member 24/11/03 #17 רק בשביל העניין... לאנשים שאינם מבינים עברית גבואה= גבוהה.
Y yavin New member 24/11/03 #18 חחחחח אני זה לא דוגמא אני אישית לא רואה מה שאני כותה אנ לא משתקע בשביל שלא יהיה שגיאות כתיב... אם נחסרות לי מילים או נלחצות לי אותיות אחרות זה אומר שפשוט לא השקעתי בכתיבת ההודעה אבל לא נורא חח תקחו את זה כעילגות או איך שבא לכן אין לי כי להסביר חחח בילבלתי את המוח מספיק
חחחחח אני זה לא דוגמא אני אישית לא רואה מה שאני כותה אנ לא משתקע בשביל שלא יהיה שגיאות כתיב... אם נחסרות לי מילים או נלחצות לי אותיות אחרות זה אומר שפשוט לא השקעתי בכתיבת ההודעה אבל לא נורא חח תקחו את זה כעילגות או איך שבא לכן אין לי כי להסביר חחח בילבלתי את המוח מספיק