שששש שקט
....

שששש שקט ../images/Emo29.gif .... ../images/Emo42.gif

אז זהו....כולם הלכו להם לישון....
..שומעים.... ונשארנו רק אני והכוכבים שלי והירח...ומחלק העיתונים שאני שומעת כבר את רעש הטוסטוס שלו... ועוד טיפ טיפה תגיע לה ה-
להאיר את היום החדש... אז...ממש ברגעים האחרונים, לפני שהלילה נפרד לו והבוקר החדש מגיע... אני נפרדת מהג´ירפים האדומים עם הכובע הסגול... מהפילים הירוקים עם המצנפת האדומה... מהאיגואנות ארוכות הזנב עם הכתמים החומים... ומחרדון החורש עם הפוני הכסוף... (גם הם כולם נרדמו להם....) לילה נוסף נפרד מאיתנו ויום חדש בפתח - יום שישי!!! אני מאחלת לכולכם בוקר מאושר, יום נהדר, הגשמת תקוות ו.... רק טוב!!!

ששששששש שקט??!!

כולם עוד ישנים... הג´ירפים האדומים עם הכובע הסגול הוסיפו כבר גרביים עם פסים... והפילים הירוקים עם המצנפת האדומה חגרו סינר ורוד עם פרח... והאיגואנות ארוכות הזנב עם הכתמים החומים עשו צמות... וחרדון החורש עם הפוני הכסוף ענד עגיל באוזן...אני סיימתי להכין עוגה לשבת..הפעם עוגת תפוח עם ריח כוכבים ולא שכחתי לקנות גלידת מוקה עם פצפוצי כוכבים... קניתי גם חלה מתוקה עם שומשום כוכבי...החלפתי את הפרחים היבשים, בחדשים עם ריח משכר כמו השדה אחרי הגשם... ציחצחתי את מנורת השמן...השד שגר שם חייך אלי בחיוך מסתורי...הדלקתי את כל הנרות הסגולים שיש לי...אולי בזכותם סגול יקפוץ לבקר... השארתי לו על העץ ליד הבית סלסלה עם שפע של כוכבי געגוע...וריח מיוחד...אולי הם יחזירו אותו אלינו... ולבשתי שמלה חגיגית כמו של חנל´ה... שבת שלום ומבורך לכל דיירי הפורום הגשמת תקוות וחלומות לכולכם ולכל כל אחד לחוד שאו ברכה ורק טוב!!!

למעלה