ששששש חופפי ישן

soofgania

New member
ששששש חופפי ישן../images/Emo18.gif

כל הלילה אימנתי אותו בהרמת משקולות

../images/Emo6.gif חחחח את נותת לו להנות?

או שאת פשוט עושה לו תרגילים לשיפור האין אונות שלו? חחחח אחלה תמונה סופגי!

soofgania

New member
בוקר נפלא שחף ../images/Emo24.gif

מאמי אם יש בעיות בזה...נו....לפחות שיפתח שרירים...

בוקר זח בוקר צח,סופגי הציצי שלך נפל

אם לא שמת לב.... עכשיו ניתן להרים אותו באמצעות מנוף הידראולי או שתחכי ששחיפי תריק עלי ואז בכוח האינרציה הציצי שלך יתרומם לבד... ושחיפי..כבש מרוקאי על האש שלי..אני מקווה שהסבל שלי יסתיים בקרוב.עת נשמע את זעקותייך(לא מסקס) ממעמקי חדר הלידה.. את לא מתארת לעצמך איזה מסיבה אני מתכנן כשאת תזעקי.. יהיו זיקוקי דינור..חפלה עם בשר סטייקים והרבה ייגר אני יושב בראש השולחן..סופגי טלושש רונה וקוויני לידי. מאכיולת אותי מאשכול ענבים ועושות לי רוח עם מניפה גדולה. הן ילבשו כמובן את לבוש חווה שזה אומר..כלום. ומוש העובד שלי יגיש לי בחגיגיות את המפתחות של הקקטילק והמספרה.. אוחחחחחחח..אטפו .. אחחחח כואב...סעמק..נפלתי מהמיטה באמצע החלום... מה זה היה חלום..לא זו מציאות.. סופגי אני לא נושם תזיזי את הציצי שלך... שחיפי קושילדודה שלך תלדי כבר..תלדיייייייייייייי ואני אומר לכן בנות הסבלנות שלי פוקעת... מישהו יכול ללמד אותי קורס מזורז ללידה בבית.. שחיפי תתפשטי אני בא.

soofgania

New member
../images/Emo18.gifמאמי אתה לא נושם בגלל

שמשה נדחף למיטה....רצה לעשות איתך......נו.......זה.......69..

רiנה

New member
איכס סופגי

החלטת להגעיל אותנו על הבוקר? שיהיה בוקר טוב ויום נפלא!

טפיי על הקושילידודה שלך חופפי...

אתה יודע אבל מה היתרון אצלי? שאצלי הכאב והסבל הוא זמני זה משו שעובר חולף ואז אתה נהנה מהתוצאות.. אצלך זה משו קבוע, הסבל שלך צריך המון המון טיפולים ולך תדע מתי באמת זה יעזור ואם בכלל.. אז.."צוחק מי שצוחק אחרון" ואחחחחחחחחטטטטטטט טפוו על הפרצוף שלך שוב

למעלה