שששששש

ש חף

New member
שששששש

כולם רואים כוכב נולד? די מצ'עמם עד עכשיו או שאני ממש עייפה

yaniv6479

New member
אני לא

גאה לומר שלא ראיתי שום עונה.. ושום פרק מ"כוכב נולד לרקוד עם כוכבים" ודומיהם.. שמח לראות שיש עוד אנשים ונשים
שפויים במדינה

יש גדורגל אז רואים כדורגל

בין לבין קפצתי לראות את רוני דלומי עם העיניים הכובשות

ש חף

New member
אה,הגזמת

אני מזפזפת כוכב נולד פה ושם וגם רוקדים עם כוכבים,בגלל שאני רוקדת סלוניים זה לא נראה לי כזה לא שפוי לגיטימי לדחוף קצת זבל אחרי יום של חשיבה מאומצת אצלי לפחות

yaniv6479

New member
יש ויש..

מסכים עם הטענה שזה טוב לפעמים להתחבר לטמטום אחרי יום מלחיץ, אבל מכאן ועד להתמכר ולנהל על כך את שיחות הבוקר יש מרחק גדול.. מה גם, שלא חסר מה לראות בטלויזיה, גם חוץ מגדורגרל

ש חף

New member
נכון,הכל בפרופורציה

רוב הקרובים שלי חושבים שזה לא שווה צפיה האמת היא שיש תקופות שאני כמעט לא רואה טלויזיה מעדיפה דברים אחרים

בא לבד2

New member
אני לא עקבתי אחרי כוכב נולד

אבל שמחתי שרוני דלומי זכתה.היא כובשת ויש לה קול מדהים לדעתי.והיא תגיע רחוק במוזיקה. לא מתחבר לכל תוכניות הריאליטי במיוחד.השרדות עוד איך שהוא.

miritale

New member
מממ לא

לא בטוחה שטמטום זו המילה...תלוי איזה ריאליטי... לא כל דבר קליל הוא טימטום... נכון שהתמכרות לתוכנית ריאליטי בפרט ולטלוויזיה בכלל,זה לא משהו בריא בעיקר שזה כולל להתנהל סביב זה כל היום, אבל לצפות בערב באיזו תכנית קלילה בכיף למה לא? היום גם המסגרת המשפחתית לא חזקה כמו פעם והתכניות האלה כמו "כוכב נולד לרקוד עם כוכבים" כפי שאתה מכנה את זה פופולריות גם אצל המבוגרים וגם אצל הנוער והילדים והרבה פעמים יש משפחות שזה סוג של "ארוחת ערב" או "איחוד משפחתי"...ויש משפחות וילדים שמאוד זקוקים לזה...

בא לבד2

New member
פעם התחברתי כיום לא כל כך..

התכוונתי שהכתיבה שלך פילוסופית וכבדה לא מעט..

miritale

New member
אני תמיד בעד קלילות

וכיף, אבל מדי פעם אין שום דבר רע בלהביע דעה רצינית, כשיש מה להגיד אומרים אני בטוחה שתסכים איתי

miritale

New member
נכון לפעמים

אחרי ימים של עומס וחשיבה וחוסר מנוחה גם מנטלי זה נחמד לראות משהו קליל, בלי הרבה מחשבה בשביל הכיף, בשביל לצחוק, להשתחרר ולתת גם למחשבות קצת לנוח, לא הכל חייב להיות כבד ועמוק, לפעמים צריכים גם משהו קליל, להשתחרר. וחוץ מזה יש ריאליטי ויש ריאליטי, אם מדובר במשהו לקידום האומנות והשירה בארץ, למה לא? להיפך, לפני כוכב נולד בארץ בעיקר הילדים והנוער כמעט ולא ידעו מה זה שירה עברית, ואם זה גרם למוזיקה הישראלית לעלות לתודעה,לא רק שזה נחמד זה כדאי!

טל205

New member
אני גם לא ראיתי

יש לי הרבה מה לעשות כך שלא מצאתי זמן... שמעתי שדלומי זכתה.. יפה לה.. די צעירה.. בחורה חמודה.. עוד שנה נראה אותה בטלנובלה חדשה...

למעלה