שששששששששש

CHUCHU

New member
לכמה כבר הגעת?

1000000 1500000 2000000 2500000 3000000 3500000 10000000

yafit75

New member
U תשלחי כמה דולרים!!!!!!!

מה התבלבלת,,, יא איזה גנובה... מה את עושה...? סופרת מחדש??? תביא אחותי אני אספור בשבילך,,,

קסומה

New member
אוף........עוד פעם סופרת.

בפעם החמישית כבר....

קסומה

New member
יקר לי

1000000 .חחחחחחחחח סופרת מטבעות....מצלצלים, מרשרשים......

yafit75

New member
נו, תעזרי לי לעזור לך לספור את

החבילה,,, באלוהים,,, לא תרגישי שאני סופרת,,, גם לא תרגישי שהייתי לידך,,, וגם לא תרגישי שאני בורחת לך עם הכסף..... באלוהים... מילה של יפית זאת מילה!

קסומה

New member
נראה לי שאפשר לסמוך עליך../images/Emo8.gif

כשאת באה, תכיני רכב מילוט אמין......היציאה מפה, תאמיני לי, לא קלה במיוחד....חחחחח (תגידי, את תימניה?)

yafit75

New member
תגידי, ראית פעם תימניה רודפת אחרי

כסף? רק עיקרית מקקית יכולה לעשות דברים כאלה,,,, מכירה את התוכנית בערוץ 2 "ג´וני" אם אני לא טועה,,, ככה קוראים לתוכנית עם האמא העירקית והבן שלה,,,,,, אוויליייי,,, ככה זה אחותי.... אני עירקית.... רכב,,, מותק,,, אני עם מסוק.... תרימי את הראש,,,,

yafit75

New member
מאבטח? רוצה לאבטח עירקית....

ובמיוחד שמדובר בכסףףףףף לא מותק,, טעית בכתובת.... אני בעצמי מאבטחת...... חחחחחחח

CHUCHU

New member
אם היית יודעת מה אני ?!?!?!

אז היית חושבת אחרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yafit75

New member
למה עירקי עצבני??? למה, למה

אני נראית לך עצבנית???
:- מילא, מרוקאי,, רגוע,,, שקט,,, בלי בטחון עצמי בכלל,,,, חנון,,, (הלוואי והם באמת היו כאלה)

קסומה

New member
יש פה עוד עיראקית....

עוד היום אני אעשה חתך רוחבי ואנכי לעדה.... חחחחחחחחחחח ......עיראקית עלאק....חחחחח

yafit75

New member
קסומה,,,את לא מאמינה,,, קחי את שם

משפחתי הקודם: אבל אל תיבהלי יחזקאל.... כפרה, המציאות קשה,,, אבל בסופו של דבר צריך להתמודד גם עם הכאב. בואנה,,, יש הזה יתרונות.... הקובות,,, הביצים עם החצילים והעמבה על הבוקר,,, הקעקות,,,, ויש עוד... אה,, והכי חשוב,,, אל תנגעו לנו בכסף.... אני אתן לך הכל,,, רק לא את הכסף שלי... תתארי לך מה סובל בעלי!!

yafit75

New member
קסומה בדאלאק,,, מה קרה,,, אף פעם

בחיים שלך לא שמעת עירקית אומרת "מקקים" הנה לך: "עיקרים מקקים,,, " עוד פעם? קחי "עיקרים מקקים,,, " מבסוטה??? שמעי קטע,,, בעבודה אני קורעת את כולם מצחוק,,, אני העירקית היחידה,,, ואני מחכה את יאצפן, שמחכה את העירקים,,,, אחותי,, הם נופלים מהרצפה לכיסא ולתקרה.... ושלא נדבר על הקללות שאני מקללת אותם והכי קטע שהם לא מבינים קללה אחת בעיקרית... ועם צוחקים ואני מקללת... קללות,,, אחותי העירקיות המציאו את הקללות.. יודעת איזה קללות,,, זוכרת את הבן אדם המבוגר שיאצפן מחכה,,,, איך קוראים לו יאללה,, בקיצור,,,קללות כאלה.

למעלה