ששששששששששש לא כולם בבת אחת! א י ל ה בבת עיני
מ מאיר רמז דק New member 28/5/02 #2 אני מספר חמש עשרה, ויש לי רק שאלה לאחות....תגידי, הבונקלה הזה, זה מסוכן?
L lamalo New member 28/5/02 #4 אנשים כמו עכברים רוצים לצאת מהחורים רוצים לעוף כמו פרפרים להיות לאחרים
מ מאיר רמז דק New member 28/5/02 #5 אולי חאלד משעל חם? אולי לילית נגר? אולי לילית רתח? אולי לילית כרטיסן באגד? אולי לי לילית אלא פוקימון?
אולי חאלד משעל חם? אולי לילית נגר? אולי לילית רתח? אולי לילית כרטיסן באגד? אולי לי לילית אלא פוקימון?
L lamalo New member 28/5/02 #7 פוקימון מוסיף המון וחרוז תפוז חפוז התפוזים התפוזים טובים באלף אחוזים מינה זהב מינה זהב שמחפשים אותו לשוא
פוקימון מוסיף המון וחרוז תפוז חפוז התפוזים התפוזים טובים באלף אחוזים מינה זהב מינה זהב שמחפשים אותו לשוא
ז זיוי בת New member 28/5/02 #18 מינה, צמח לך זלזל. זיוי [וסטטיסטית, יצמחו לך עוד שניים עד שתגיעי לירח]
מ מאיר רמז דק New member 28/5/02 #8 אולי חאלד משעל חם? אולי לילית נגר? אולי לילית רתח? אולי לילית כרטיסן באגד? אולי לי לילית אלא פוקימון?
אולי חאלד משעל חם? אולי לילית נגר? אולי לילית רתח? אולי לילית כרטיסן באגד? אולי לי לילית אלא פוקימון?
א אקווה New member 28/5/02 #13 ומי יביא לדליה מזור??? דוממ זור ורמי נור פגשו את מי במול ועשו הרבה שופינג הלחן יצא לא משהו, אבל הם לפחות ניסו
ומי יביא לדליה מזור??? דוממ זור ורמי נור פגשו את מי במול ועשו הרבה שופינג הלחן יצא לא משהו, אבל הם לפחות ניסו